Септември '09 - 22

• 11 266
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!

Не съм писала от 100 години, но бях малко в отпуск, след това цяла седмица наваксвам с работата и с четенето на темичките и така...
Честито на всички, които са имали повод за празнуване! Да са живи и здрави!
На виделите пола на бебчетата си - ЧЕСТИТО!

При мен нищо интересно, и аз усещам бебка доста често, но вече втори ден нещо ми се губи и започвам да се притеснявам! Вчера я усещах лекичко, но днес още не съм... Моля се всичко да е наред  Praynig!

Днес съм на работа, очакваме много важни гости в хотела, а така да ми се искаше да почина малко! Краката ми отичат безумно много, особено левият, направо е страшно... не мога да си обувам никакви обувки, вкл. и сандали, всичко ми е тясно.

Миналата седмица бебка тежеше около 500 гр., всичко си му беше наред, отговаряше си на седмиците, но въпреки това аз се притеснявам... С много нисък хемоглобин съм - 88 и се страхувам да не причиня нещо лошо на бебчето... аз нали съм си с анемия и сега съм още по-анемична.  Sad

Е, оставям ви, почивайте си и се наслаждавайте на хубавото временце навън!

bouquet

# 196
Здравейте момичета Simple Smile

Благодаря на ЛаДида, Киара и Клара за отговорите за мазилото на Чико.   bouquet Ще си го купя днес по някое време, щом казвате, че не мирише лошо и сте доволни. Simple Smile

Гледах снимките от тържествата, големи сладурчета са децата и в детската градина, и първокласниците. На първокласниците - честито, то си е голяма работа да завършат първи клас, вече са доказано големи човечета, със своите отговорности, по-дисциплинирани и осъзнати. Simple Smile Имат ли списъци с книги за четене през лятната ваканция?  Grinning

Честито и на всички останали празнуващи, а на Атракция дълъг и щастлив семееен живот, много разбирателство и топлота в семейството.   bouquet
Аз вчера бях рожденичка, но основно ще празнуваме утре с приятели на пикник, вчера само похапнахме кротко в една пицария с нашите.  Party

Гледам, че ви притеснява големината и твърдостта на гърдите. Забелязали ли сте как си мажете гърдите с лосионите против стрии и там каквито още неща използвате?
Аз от 3-4 дни забелязах, че има значение в коя посока ги мажа.
Преди години бях чела една китайска книга с упражнения. Почти нищо не ми е останало в главата, но сега покрай клепането всеки ден се подсетих за едно правило - когато гърдите се масажират(то с мазането и малко се масажират, неизбежно е) кръгово от вън - навътре, гърдите стават по-малки и стегнати, а когато се масажират с кръгови движения от вътре - навън, гърдите се разширяват и уголямяват.
Е, от 3-4 дни се сетих за тази закономерност и сега като се мажа, въртя кръговете от вън - навътре. Вярвате или не, но сякаш си възвърнаха предишната големина, че по едно време доста се бях напомпила и аз, и сутиените много ми стискаха. Иначе, карам си със сутиените от преди, не съм купувала нови и гледам, че пак са ми добре и съм много щастлива. То това големите и тежки гърди са си голямо бреме...  Whistling

Та ако искате, пробвайте няколко дни с тези кръгове - от вън-на вътре, пък после ще кажете за резултат. Simple Smile  bowuu
Да не забравя, според упражнението зърната не се закачат, но аз веднъж минавам и около тях с крема, че ми е много суха кожата.

Иначе, и на мен ми се увеличиха по площ тъмните кръгове около зърната, ареоли ли се казваха? Та както се увеличиха, така и в тях има бели петънца непигментирана кожа, но иначе нямам някакви изпъкналости. Май си е нормално това нещо за бременността, не изглежда нито грозно, нито ме потиска по някакъв начин. Simple Smile

Чета ви как сте се ентусиазирали за чистенето и за дрешките на децата. Срам-несрам, ама мен още не са ме хванали тези пориви. Вчера чистих, ама докато се наканя, голямо повъртане беше. Simple Smile)) Иначе, като започна да чиста, то ме увлича и не ми тежи. Само зор видях докато избърша пода, че с корема много ми беше трудно да се свивам и по едно време се подпирах и на колене. Кога беше, когато писах, че коремът ми никак не е голям и приличам на преяла, е сега елате ме вижте.... порасна за има-няма една-две седмици. Laughing

Още нищо не съм купувала за бебчето. Заглеждам се по колички и креватчета, ама още никаква идея нямам какво искам точно. Явно още не ме е хванала треската за пазаруване за бебето. Като хукна по магазините, само за дрехи за мен се оглеждам, хем си казвам, че трябва да се огранича, че толкоз дрехи кой ще ги носи после. Simple Smile Ама жадни са ми очите за дрехи, че и обувки и това е....

Ами това е от мен за сега. Ще пазаруваме днес череши от някъде, че така ме заразихте, снощи от 345 по нощите на прибиране с мъжа ми купихме една малка кофичка, има-няма 150-200 гр. за 2 лв, ама не се наядох никак. Та днес - повече. Simple Smile

Хайде, ведър и слънчев ден от мен. Да пазите и вас, и коремчетата и до скоро.    Hug

# 197
refresh, честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава, безкрайно щастлива и обичана! Ама как сме те пропуснали вчера... ooooh!

Ianita28, много неприятно че така ти се подуват краката, няма ли възможност в работата ти да си ги повдигаш на нещо отвреме-навреме? А за бебчо не се тревожи излишно, те не са еднакво активни всеки ден, понякога ритат повече, друг път - не. А за ниския хемоглобин изписаха ли ти нещо? Дано всички неразположения при теб минат по-бързо!

Аз днес съм необяснимо нервна, а незнам каква е причината. Даже успях да се скарам с мъжът ми, но ми писна винаги приятелите му да са на първо място.  Tired И когато се опитам да му кажа нещо за тях, той скача като ужилен да ги защитава, а не смятам, че те са тези, които най-много ги е грижа за него. Но да не ви товаря, и без това няма да се справя с това.

Днес на курса по английски ще правим отново тест и това ме притеснява допълнително. Въобще нямах време да се подготвя, незнам как ще се справя. А и тръгвайки с това лошо настроение, става още по-неприятно. Дано до довечера се разведря, че ще празнуваме два празника - на 21-ви племенника на мъжът ми имаше имен ден, а свекър ми - рожден ден. Хич не ми се иска да отида в такова настроение, само ще сдухам обстановката.

Пожелавам на всички прекрасен ден и да няма други в лошо настроение. Прегръщам ви!  Hug

# 198
Refresh, ЧРД на патерици!  newsm59
Бъди здрава, много щастлива, обичана и през септември да се радваш на здраво бебче!

Киара, ами не мога да пия никакви лекарства, т.като моята анемия не е желязодефицитна, а точно обратното - аз натрупвам желязо в организма... Има два начина да ми се вдигне хемоглобина: 1 - Да ходя в балкана на височина над 1500 м., където има глад за кислород и 2 - Да ми прелеят кръв...  ooooh!
Това за мъжът ти ми е позната история - те всичките са такива тъпаци! Аз просто вече съм тотално разочарована от мъжката половина на света... Но това е тема за друг разговор!

Стискам палци да изкараш теста и бъди спокойна, остави нервите на страна.  Hug

# 199
  • София; Дружбето
Вярно бе, как така сме пропуснали Blush Честит рожден ден на патерици refresh  bouquet
За мъжете и аз не ща да коментира, че ще го утрепя. Цяла сутрин ми мрънка как всичко го боляло и затова нямало да ходи с нас на разходка, а като му звънна един приятел да ходят да гледат някакви врати и рипна като момченце. Само го чакам да си дойде и ще го наредя аз. След обяд ще разхожда лапето ако ще и крак да счупи newsm66

# 200
Лелееее само аз май съм късметлийка за днес с мъж ми. От сутринта броди из къщата и върши разни неща- подготвяме се за ремонт. : пъти поне слезе до мазето, изхвърли и боклука, а сега отиде и на работа, но пък ми остави лека кочинка за дооправяне.

Refresh честито и от мен и само хубави моменти.

# 201
 Рефреш , ЧРД и от мен  nbirthday smile3510 Както сме те пропуснали,така и зло да те забрави  Peace

Янита кой вид е твоята анемия? Аз в понеделник ще давам кръв,за да изследват моята.

Цвети много ме кефиш колко си бойна newsm10

Киара ,успех на теста. А за приятелите и роднините на мъжа или добро или нищо.Но за сметка на това,можеш да му въздействаш с най-различни женски хитрини психологически и на нервата. Само трябва да уцелиш с кои най-добре да го въртиш на пръста си  smile3508

# 202
Есим, моята анемия е хетерозиготна Бета таласемия. Т.е. при мен се получава натрупване на желязо в кръвта и не трябва да приемам никакви железни препарати...
На мен ми я откриха миналата година през месец август 2008 г.
Ти сега ли разбра, че имаш анемия?

# 203
Честит Рожден Ден (на патерици) на refresh от мен   bouquet Прекрасни мигове ти желая и сладичко и здравичко бебче на септември Simple Smile.
pepejeans, и аз имам някакви странни петна, едните като кафяви точки, а другите като гроздовидни, но гледам, че почти само на едната гърда и леко се бях притеснила.
Момичета, чета че вече втора от вас  казва за поръчка от Конти. Аз си харесах един панталон оттам, дори ходих до Младост1А един ден след работа ,но не открих магазина. По телефона ли поръчвате ?
Тази нощ ми беше много тежка, мъжленцето пак ме остави самичка за два дни и цяла нощ се страхувах, събуждах и сънувах кошмари. Но имах и един хубав сън, бебето се беше родило и го кърмех. Много беше лакомо Simple Smile)). Като се събудих ми беше толкова мило и празно...Хем искам да се насладя на бременността си, хем нямам търпение да го държа в себе си и да го гушкам..

# 204
Рефрешnbirthday  ura,пожелавам ти много здраве,пари,добри приятели и още много рождени дни!А на есен да гушкаш най-сладкото бебче!!!                                                                      qinqerina,относно CONTI,можеш да си поръчаш по имейл-като пишеш модела,номера,адрес и телефон.Поръчката пристига на следващия ден.Има дадени и телефони,предполагам,че може и по телефона.Аз останах много доволна.

# 205
  • Испания и Стара Загора
gingerina  според съновника,който аз ползвам "Ако сънувате кърмене - предизвестие за голяма радост, която може би ще бъде породена от скорошно раждане на момченце." Peace
Refresh, ЧРД на патерици!  bigdance2

# 206
Привет момичета!
Pepejeans,за сега пия прахчетата по 1 на ден,пия ги преди лягане,че се събуждам с контракции.А ти по колко и как ги пиеш?
За манастира Св.Мина мога да кажа само хубави неща.Да има гривнички,които ако искаш отеца може да ти освети,струваха по 5лв и си ги купуваш от магазинчето,но ако искаш да ги осветиш трябва да си там преди 11.00 часа,че тогава свършва литоргията и отчето ги освещава-говоря за неделя в останалите дни незнам как е,но пък в неделя е голяма лудница.Съветвам ви да си носите празно шишенце за осветена вода,а ако сте там за обяд може да си носите и нещо за хапване и да останете там за обяд,че има масички с барбекю! Peace
Рефреш,честит рожден ден на патерици и от мен! smile3510

# 207
  • Бургас
Честит празник на Рефреш и от мен! Весело настроение!!!   bigdance2

Днес бях цял ден с моята Буба извън къщи, че татито ни учи и гледаме да не му пречим у дома. Сега се прибрах, взех си душ и цялата омазана чакам гола с тумбака напред да попият мазилата.  Twisted Evil

Тази вечер сме канени на коктейл на Университета в Бургас по случай 24 май и съм в ужас в какво ще успея да се намъкна!  Tired

Вчера ми пристигна плетения кош от Англия- толкова съм щастлива, че съм го сложила посредата на хола и вече съм толкова нетърпелива да има бебенце вътре!

Пак вчера в Ибей попаднах на страхотна цена на електрическата помпа за кърма на Авент и я купих направо за без пари!  Party
В тази връзка, refresh, ще пробвам да се мажа с твоята техникал, туку виж ми понамалял малко бюста.  Tired

# 208
 Янита , не знам моята анемия каква е.Доктора ме насочи към хематолог,защото след цял месец прием на желязо хемоглобина от 95 стана 93  ooooh! Дано все пак се окаже желязодефицитна , че това с преливането на кръв направо ме ужасява no

# 209
Esim, хемоглобин 93 и 95 са нормални. Долната граница е 87. Аз от началото на бременността съм с 88, само миналия месец ми беше паднал на 84, но ми смениха желязото и го качих отново. Освен това ми казаха, че по това време е нормално да ти падне, защото бебето расте много. Важно е да си спокойна  Hug . Теб не са ли те изследвали за таласемия? Тук при мен изследването е задължително още от началото на бременността. Във всички случаи, каквато и да е причината винаги има решение.

Мен от няколко дена ме наболява ниско долу при условие, че пия магнезиев препарат. От няколко дни обаче похапвам доста череши и се чудя дали не е от това. Четох, че черешите предизвикват контракции.

Общи условия

Активация на акаунт