Септември '09 - 22

• 11 259
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
И аз имах едно на ум и уж се пазех,ама като засече системата и тая ми говореше нещо от кабинката и аз се обърнах и се заплеснах,а и не очаквах да се върне Rolling Eyes Уж не беше толкова силен удара,но за секунди дъхът ми спря,но не беше и много слаб Rolling Eyes След като едвам се добрах до вкъщи и си легнах,след 30 мин. забелязах един обрив на големи петна(като обрив от коприва ако някой се сеща),корема ми изглеждаже като на бабунки и тогава започнах и да усещам бебка.Тогава мъжа  ми отиде сам до ТК(тъй като бях с болки),да се консултира с тях и са му казали,че бебето е защитено(е това го знам).Успокоява ме факта,че сега усещам бебето всеки ден и то по няколко пъти.Дано да е добре и Господ да го пази Praynig Аз май въобще не се пазя,както казва съпруга ми Cry
Gorska Kitka недей да четеш такива глупости.Аз съм същата,но мъжа ми ми каза,че ако разбере,че съм чела такива неща,ще ми спре нета.Такива неща само ни натоварват Rolling Eyes Май колкото по-малко знаем,по-добре  Wink

# 151
Добро утро,момичета!Кога сте успели да изпишете толкоз тази сутрин?                                                                                                                                                            Gorska Kitka,по-добре не чети такива статии,защото само се притесняваш излишно!Когато бях бременна със сина ми бях взела един учебник по Акушерство и гинекология от една от докторките с които работех.За такива аномалии четях там,които даже не ги бях чувала.Накрая вече си мислех, че е абсурд детето ми да се роди здраво!Накрая мъжа ми скри учебника,защото постоянно му говорех за разни болести от които евентуално може да е болно бебето.Затова -радвай се на бременноста си и си мисли само за това как всичко   ще е о,к!              Малибу,това което ти се е случило е много неприятно!Надявам се че всичко с бебчето ще е наред! Вчера  Тържеството на сина ми мина чудесно!Всички деца бяха облечени с униформата на училището и бяха много хубави. Вече спирам,че трябва да пускам прахосмукачка!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

# 152
  • София
Електра, купих ги от подлеза на бул. България и Гешов. Във самия подлез има Плод Зеленчук, вчера и днес бяха по 2,90 и аз се учудих. Даже днес човека тъкмо отваряше, не беше светнал лампите и буташе едни каси с череши но аз го питах все пак дали ще ми продава и той се съгласи Simple Smile Ако не ти е далече пробвай ги!
Малибу, много лошо с бариерата, освен от тук нататък да буташ първо с ръка и ако е отворена, да минаваш. Дано не е нещо сериозно  Praynig

# 153
Момичета, благодаря за успокоителните думи Simple Smile  Hug

Покахонтас, и аз много обичам черешки, но ще изчакам малко Simple Smile Сега първо ще се отдам на ягодите Simple Smile Чакам мама да ми донесе в неделята домашни...
А що се отнася до това, че не си предложила на колежките от черешите, все едно себе си гледам Simple Smile Аз не съм от най- дащните по отношение на храната.  Embarassed Особено ако нещо много ми харесва или ми е любимо...  Даже на съпруга ми и на близките ми предлагам с думите : " Ти нали не искаш"  Crazy То човек как да каже, че иска при такъв въпрос Simple Smile Голям съм егоист, когато става въпрос за храна. Ще трябва да поработя върху тази си черта, но мисля, че бебка много бързо ще ми я изкорени Simple Smile

електра, къде в София има магазин на Вис Виталис?

# 154
как ви завиждам за черешките!тук още не съм виждала по магазините,а как ги обичам...мммммммм.
 Малибу,дано всичко е ок с  бебенцето!щом го усещаш значи е добре!
А пък аз като ям не мога да не се поделя с всички около мен,сърце не ми дава

# 155
  • София
електра, къде в София има магазин на Вис Виталис?

Точно до хотелски комплекс "Макси" на Симеоновско шосе. Една мама от августовската тема го беше похвалила и ходих веднъж, дрешките ми се видяха на прилични цени.  Имат и легла, колички, шишета, пюрета и какво ли не още. Но пък и аз не съм обикаляла много още, може да има и по-евтини и хубави магазини.

# 156
Добро утро и от мен, девойки Hug
Оф, много се радвам, че днес е петък, защото вече хич не ми се ходи на работа - още от сега не издържам в тези жеги, а за по-натам не знам какво ще правя, никога не съм се потила толкова много, като се прибера и дрехите са ми мокри ooooh!
А и с тези задръствания, направо не ми се говори - пътувам от нас до работата час и половина, а явно от въздействието на хормоните съм станала толкова нервна и сприхава, че ако някой ме засече докато карам започвам да псувам като каруцарка, да се чуди човек как ям с тая уста #Crazy, и тираджиите ще ми завидят, ако ми чуят цветущия език ooooh! Mr. Green
Вчера и ние с мъжа ми видяхме черешки по 3 лв/кг. на пазара в Дружба и купихме 2 кг. , ама аз с мойта пуста лакомия ги изядох почти всичките, оставих му 6-7 черешки "да хапне" и той Crazy и после като ме заболя един корем, та си отвисях в WC-то.
Gorska_Kitka - това с "Ти нали не искаш" ми е много познато, само, че аз го казвам в друг вариант - "Ти нали не си падаше много по такова-айде аз ще го хапна" Mr. Green
maliby, мила - стискам палци всичко с бебето да е наред, само не се притеснявай излишно Hug

# 157
  • София
vesita007, аз напоследък бях почнала прекалено често да показвам среден пръст, ама мъжът ми ми се скара и каза, че бебето вижда и не е прилично, та сега се опитам да се контролирам, или ако не мога, да не го показвам пред корема  Joy Та внимавай  Mr. Green

# 158
Здравейте и от мен Simple Smile,
pocahontas80 и аз като теб , мине не мине и размахвам средни пръсти  Joy или мърморя по колите, които не спират по светофарите. Но реших, че не ми приляга, особено с този корем. Някой път се карам и на мъжа ми като използва някоя дума, шшшт не пред детето  Joy.
Gorska_Kitka, хаха и аз не обичам много да давам храна. Макар, че при мен е като съм си сметнала колко ще изям и се ядосвам някой да ми нарушава плана Simple Smile. Например съм много гладна, мъжът ми каже дай една хапка от сандвича и го налапа половината, а аз му го дърпам  hahaha. Като Джоуи от "Приятели" : "Джоуи не дели храна". Обаче от бременността нали си загубих апетита и се бъзикам с мъжа ми , айде взимай, докато съм щедра сега и не ми се яде.
За "Вис Виталис" го гледам все на Симеоновско и съм се заканила тази събота и неделя да го посетя. Може да купя нещо дребно на бебочето, шапчица, лигавниче или играчка..
А черешите са ми главата повече от месец, преди 2 седмици мъжа ми се видя принуден да ми купи една шепичка череши за 5лв. А тези дни вечер  преди лягане се натъпквам доволно Simple Smile.

# 159
  • София
Утре и аз мисля да посещавам Вис Виталис и Щъркел и на Дибо един от магазините, че там не сме били и сега нали събираме информация, а пък мъжът ми се е съгласил да дойде с мен и не мога да пропусна такава възможност  Mr. Green То според мен му се обикаля по магазини щото вкъщи го чака новият гардероб, да го сглобява, ама няма значение, важното е че ще дойде с мен  Peace

# 160
ооо, спокойно.. и аз ругая като каруцарка Simple Smile ама сега гледам да се съобразявам повече Simple Smile

Що се отнася до споделянето на храна- олекна ми, че не съм единствената скръндза Simple Smile Те тука на работа редовно ме майтапят Simple Smile
И аз като gingerina си имам порцион и не обичам да ми го нарушават  Naughty Щедра съм само в случаите, че вече съм се наяла, че нещо ми е втръснало или че просто не ми се яде.  Crazy
А аз имам и друга странност- когато нещо много ми харесва и си го кътам в хладилника, понякога толкова дълго, че чак мухлясва. Ужас.. Веднъж мъжа ми се беше скарал, че ще прави вече ревизия на хладилника Simple Smile

Иначе аз Вис Виталис много ги харесвам. Много от нещата( дрешки, пеленки и тн) са им собствено производство и са много добри и на прилични цени. Незнам как са ценово в София, защото фирмата по принцип е пловдивска и там им е базата, но ще ги проверим.

# 161
Сестра ми пазарува от Вис Виталис в Сф - много хубави дрешки има дребната и качествени  Peace

# 162
  • София
Като си говорим за дрешки, да питам вече раждалите мами. Кой размер дрешки сте купували за новородено? Защото ние доста се чудихме с мъжа ми и решихме, че май най-добре да започнем с рамер 3-6 месеца. Какво мислите?
И друго се чудех. То сигурно е различно във всяка болница, но освен комплекта за изписване, носят ли се други дрешки за бебето за престоя му там? Че то иначе ще трябва да купувам двойно повече, за да има и за болницата.  Thinking

# 163
Здравейте, много пишете бе девойки, едвам успявам по веднъж на тема да се разпиша.

Коментирахте по-нагоре цигарите-споко шами, все още ( не че е похвално) всяка сутрин си пуша по две цигари, нямам мераци да ги отказвам, само се моля и след раждането и кърменето да ги задържа на толкова.
Софиянките много ви завиждам за магазина на Вис Виталис, че бельото им е от качественото и си отговаря на номерата.
Електра-купувала съм с баткото 0-3 месеца, но баткото се роди под 3 килограма, а и отделно, че дрешките са малко по- големи по  принцип и си носеше бодитата и гащеризоните до към 4-5 месеца. По бг. номерацията е 22 номер за новородено, или пък ръст 50-56 но като почнете да купуваш ще видиш каква разлика има между най-малкия номер на различните фирми-производители.
Даже сега съм се заканила да посетя Премаман и ако успея да хвана намаление да купя наистина дрешки за новородени ( че техните ми се струва, че най-уцелват номера).
Момичета как сте със съня тъкмо си помисля, че съм окей и после една две безсънни нощи, ей снощи от 2,30 като съм се събудила и до сутринта само гледах часовника.
Айде чао засега и по-леки да са последните работни часове.  bouquet

# 164
  • Габрово
electra, правилно си се ориентирала да купуваш дрешки от 3 до 6 мес. Аз предния път накупих за 0 мес. разни красиви комплектчета, а Алекс се роди почти 4 кила и някой от тях въобще й не можахме да й ги облечем.
Иначе за болницата не знам и аз дали да носим дрешки- в Испания не съм носила нищо, ама тук системата е съвсем различна.

Общи условия

Активация на акаунт