Септември '09 - 22

• 11 269
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
май най-добре да започнем с рамер 3-6 месеца. Какво мислите?
Съгласна  Peace Аз за Божидар купих за новородено, няма и месец ги носи. Племенницата пък е дебеланка, 0-3 не й стават, та май е по-добре по-голямото,че се и свиват някои при пране.
 За родилното-каквито дрехи носиш за там,после си ги прибираш. Остават само пелените при тях.поне в Плевен е така.

chef Врътнах тази торта сега -горещо я препоръвам, правех я ,докато кърмех,че от ядките нали кърмата се увеличава. За жегата е идеална,лека, лесна  bowuu

# 166
Атракция тази торта и аз смятам да я врътна, но си мисля вместо мюсли да сложа от белените и настъргани бадеми, но наистина изглежда супер. Мерси за идеята   chef

# 167
Леле как Ви завиждам, че връткате торти Simple Smile. Аз не мога да се похваля, че мога да правя торти, определено не ме бива със сладките неща.
А за дрешките на Вис Виталис и аз мога да кажа хубави неща. Хубаво качество са и са на добри цени.

# 168
  • София
Много ви благодаря, момичета! Hug

# 169
Контесата,и аз пиех нутри маг,но ми излизаше доста скъпичко.Споделих с док колко струва и тя направо изхвърли брошурката от която ми го беше препоръчала.Каза че има много други препарати,които също са добри,сега ми изписа-магнезий Диаспорал 300-прахчета и да ти кажа съм доволна от тях! Peace
Относно цигарите спрях ги 1 месец преди да забременея,не че съм планувала бременноста,а просто исках да спра цигарите и мисла,че и спирането им допринесе за забременяването ми! Party
Ох,а сладичко и аз си похапвам,но док на последната консултация ми се понакара,че съм качила 5кг за 1 месец,та от тогава гледам да го ограничавам! ooooh!
Малибу,много неприятна случка,дано всичко с бебо е наред! Praynig

# 170
Atrakcia , като я гледам тая торта много ми допада, та като се прибера ще взема и аз да врътна една, ама като знам колко сме луди по сладкото и двамата с мъжо, ще взема да врътна двойна доза, да не се затрепаме пред хладилника Mr. Green

# 171
  • София
Здравейте, момичета! Ориентирахте ли се към някоя болница за раждането? Аз още не съм и ми е много неспокойно, абе само си намирам за нещо да се притеснявам newsm78. Една приятелка роди онзи ден в Токуда, ама не ми се дават 2000лв.Замислила съм за сега бившата Тина Киркова, но още се чудя. Ако някой ми препоръча добър лекар, ще му бъда много благодарна. Аз и първият път раждах там с позната акушерка ,ама сега...

# 172
  • София; Дружбето
За дрехите - много зависи от бебето. моята госпожица и сега е дребна и дрехите 3-6 ги носи към 6-я месец чак. Сега се запасявам с дрехи до 56 см, че да са си му точно на бебето, не да навивам пак ръкави, че много се дразня Crazy
За родилното - питай в болницата, в която ще раждаш. В Шейново искат само пампи, нищо друго

# 173
здравейте, вчера ми правиха обременяване с глюкоза и като видях резултатите малко се същисах...
глюкозата ми е в нормипървия път 4,4 и 5,6 2часа след питата глюкоза - при референтни стойности съответно 3,5-6,1 и 3,5-7,8
инсулинът в началото е 12,3 при референтни 3-17, а след 2та часа е 79,70 при отново референтни 3-17!!!
звъннах на док.. каза да спра сладкото и хляба.. и понеделник при него и на ендокринолог...
обаче дотогава ще се побъркам...
какво знаете за този случай? случвало ли ви си е?

# 174
Здравейте милички!

Аз днес съм много вредна. Сутринта бях на зъболекар, мина доста по-добре отколкото очаквах. Оказа се, че изведнъж имам три зъбчета за правене, а само преди няколко месеца бях ок. Но както и да е, започна ми единия зъб и докато работеше с машинката доста ме заболя и се стегнах цялата, та събудих и бебчо, но се надявам да не съм го стресирала много. След това взех снимките на Хриси от фотото, жалко че на самия танц я има в гръб, но пък отделно докато е седяла на столчето си, нашия приятел фотограф й е направил много сладки снимки. Ето я:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12422028 - тя е тази с розовата пола и бялата блузка (в гръб)
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12422029 - а тук се прави на срамежлива, виждайки че я снимат  Joy

След това си купих още едни сандалки, че вече не мога да обувам затворени обувки, много ми е горещо с тях и съм много горда, че ги взех за 13 лв. Записах и час при фризьорката си за другата седмица, за да ме боядиса за годишнината ни.  Laughing Кумата ни, с която пих кафе из центъра, ми издаде че вече е купила дрешка за бебчо, много мило ми стана. Та сега ми е много приповдигнато настроението.

electra мен с Хриси ме бяха предупредили, че ще имам дребно бебче и бяхме напазарували най-малкия размер дрешки и дори те й бяха доста големи, така че много зависи. А за в болницата - на мен не ми искаха абсолютно нищо, освен пакет памперси и мокри кърпи. За целия ни престой там - 5 дни, бебенцата бяха облечени с комизолки от болницата и надолу повити с пелени. Бяха като едни пакетчета. Чак за изписването таткото донася дрешките, бебето се преоблича от една сестра и ни изписват.

maliby, много неприятно изживяване, дано на бебчо нищо да му няма. Наистина те са много добре защитени вътре, но и на мен все ми се случват невероятни инциденти и много се притеснявам след това. Дано повече нищо подобно да не ти се случва.  Praynig

Гледам за черешки си говорите. Аз пък не ги обичам тях, но вчера като видях на пазара едни пъпешчета и реших да си взема, въпреки че бяха 4 лв килото. Е, не беше толкова сладък, колкото трябва, но аз бях много щастлива, защото ги обожавам.

Atrakcia тази торта изглежда страхотно. Аз пък вчера направих тези  шоколадови пастички http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.30 и станаха невероятни. Преполових тавата, а мъжът ми дори не ги е опитал. Просто до довечера незнам дали ще останат.  Embarassed

gorbi, радвам се че и вашето тържество е минало страхотно. Пусни някоя снимчица на завършилия вече първокласник. Сигурно е бил невероятен.  Flutter

# 175
slanceto.com аз ще се повторя, но и този път ще раждам в Тина Киркова. Лекарката при която ходя на частно, води само там ражданията си, иначе не работи там. Но само на нея имам доверие, така че и този път ще се оставя тя да ме оперира. Но и като цяло останах много доволна от болницата, да - условията не са кой знае какви, но аз отивам да раждам там, а не на хотел, така че май зависи и от гледната точка. За цената - тъй като съм с избор на лекар и екип, също отивам към 1300 лв, но другата седмица ще разбера със сигурност.

aguto, мила нищо не разбирам от тези резултати, наистина са доста завишени, но май само лекарят ти може да ти даде компетентен отговор. Засего поне спазвай тези ограничения за хляба и сладкото и не се притеснявай повече от необходимото. Сигурна съм, че всичко ще се нареди, в понеделник като минеш на ендокринолог ще се изясни всичко. Стискам палци за тогава.  Praynig

# 176
  • София
Момичета,здравейте и от мен днес... Започвам да имам все по- малко време да пиша, нали влизам в сесия съвсем скоро .
electra и аз много обичам черешки и преди 2 дни купихме от пазара Димитър Петков на 3.00лв, а ягодите там бяха на 2.40лв
slanceto.com аз мисля да раждам в тази болница, защото лекарката която ми води бременността работи там. А относно цените на раждане, много се учудих, защото преди малко говорих с мам и тя каза че в Пловдив в клиника Селена секциото било 1320, а в Торакс 750, което и за двете места ми се видя доста ниски като сума.
malibyмного неприятно, но дано всечки с бебчо да е добре.

Аз не пуша , така че терзания с цигарите нямам,а за сега и с килограмите мисля че се движа добре, качила съм 4кг, но все пак има още доста до края, та ще видим

# 177
Киара,момиченцето ти е голяма красавица,да ти е жива и здрава! Hug
Аз съм се насочила към бивша Тина Киркова за раждане.Там родих и прекрасното си момченце,тогава ми искаха пакет памперси от големите пакети разбира се и мокри кърпички! Peace

# 178
Киара,момиченцето ти е голяма красавица,да ти е жива и здрава! Hug

Мимчето, благодаря ти!  Hug Hug Hug Аз не я имам за красавица, а по-скоро за една бандитка, особено както е излязла и на снимката, но нали всяка майка се разтапя при вида на детето си.  Blush Да са живи и здрави всички дечица!

# 179
aguto, не ги рзабирам тези стойности. На мен ми правиха гликиран хемоглобин (по предписание на ендокринолог), а гинекологът беше казал да ми направят обременяване с глюкоза. Знам ли кое как е  Thinking нямаш ли познат лекар да се консултираш?
Моя мъж сега си дойде , не му е добре, има Т. Аман от болести. Таман спряхме да дрискаме,явно друго ще ни лепне сега. Дано устискаме  Praynig  Мразя летните вируси  Close
 kiαrrα, сладурка е малката  Peace
Аз не пуша от 10 г почти, но и сега понякога се сънувам с цигара   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт