Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на консултацията с Велковски?
Какво представлява предната плацента и какви усещания може да изпита бременната жена по време на бременност с такава?
Какви са препоръките за използване на кремове против стрии по време на бременност и какви са препоръчителните кремове против стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на консултацията с Велковски?
-
Какво представлява предната плацента и какви усещания може да изпита бременната жена по време на бременност с такава?
Предната плацента, известна още като предна ниско разположена плацента или плацента, която се намира отпред в корема на матката. При бременност с предна плацента бременните жени могат да изпитат различни усещания. Някои може да почувстват движенията на бебето по-ниско в слабините, докато други може да ги усетят по-отчетливо.
-
Какви са препоръките за използване на кремове против стрии по време на бременност и какви са препоръчителните кремове против стрии по време на бременност?
Кремовете против стрии трябва да се прилагат редовно и да се масажират в кожата, за да се подпомогне абсорбцията им. Важно е да изберете висококачествени продукти, които не оставят следи върху дрехите и са приятни за употреба. Препоръчително е да използвате продукти с нежен и приятен аромат като мляко Chicco, Mustela или масло Usnea. Важно е да изберете продукт, който овлажнява кожата, абсорбира се бързо и не дразни миризмата. Всеки трябва да прецени кой продукт му подхожда най-добре.
-
Какво представлява анемията по време на бременност и как се лекува?
-
Какви са препоръките за усещане на бебето по време на бременност?

Те и двете едва ли не ме критикуваха, че сме купили количка толкова рано, всичко трябвало да се купи след като бебето се роди
Че аз тогава ще имам ли време да обикалям по магазините???
А свекървата ми също разправи на мъжа ми как те трябвало да купуват легло и количка, което според мен е тъпо, аз искам да си избера сама нещата за бебето. Разбирам да ти подаряват дрехи, от тях ще има нужда в индустриално количество, ама количката и леглото са по една бройка, искам да си ги харесвам аз! Плюс това, аз знам с колко пари разполагам и какво мога да си позволявам!
леле-мале. Мойто трябва да се роди със шезлонга напред

Успех на прегледа ти днес!
, така че след 2 седмици се надявам живот и здраве да съм се изтегнала на някой плаж
. Аз пък досега не съм пила витамини - единственото нещо, което пия е фолиева к-на и магнезий.