Септември '09 - 22

• 11 278
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз съм съгласна с вас, хубаво е да четем, ама не трябва да се вярва на всичко, което е написано в нета  Naughty
Аз не съм много суеверна, но се оказа, че майка ми е свекърва ми са!  Close Те и двете едва ли не ме критикуваха, че сме купили количка толкова рано, всичко трябвало да се купи след като бебето се роди  #Crazy Че аз тогава ще имам ли време да обикалям по магазините???  #2gunfire А свекървата ми също разправи на мъжа ми как те трябвало да купуват легло и количка, което според мен е тъпо, аз искам да си избера сама нещата за бебето. Разбирам да ти подаряват дрехи, от тях ще има нужда в индустриално количество, ама количката и леглото са по една бройка, искам да си ги харесвам аз! Плюс това, аз знам с колко пари разполагам и какво мога да си позволявам!

# 241
И аз съм съгласна с вас, хубаво е да четем, ама не трябва да се вярва на всичко, което е написано в нета  Naughty
Аз не съм много суеверна, но се оказа, че майка ми е свекърва ми са!  Close Те и двете едва ли не ме критикуваха, че сме купили количка толкова рано, всичко трябвало да се купи след като бебето се роди  #Crazy Че аз тогава ще имам ли време да обикалям по магазините???  #2gunfire А свекървата ми също разправи на мъжа ми как те трябвало да купуват легло и количка, което според мен е тъпо, аз искам да си избера сама нещата за бебето. Разбирам да ти подаряват дрехи, от тях ще има нужда в индустриално количество, ама количката и леглото са по една бройка, искам да си ги харесвам аз! Плюс това, аз знам с колко пари разполагам и какво мога да си позволявам!

И след време да ти кажат: Оооо, ние как и количка купихме, и това направихме за вас, и онова, а вие сега как ни се отплащате..... А да не говорим, че някой ако ти я купува, ще опре момента и до парите и... става страшно!!!
Угодия няма - гледай си мъжа Wink Peace

# 242
  • Бургас
maliby, можеш да ги пуснеш в Продавалника- има специална секция за благотворителност.
http://www.prodavalnik.com/ppc/index.php?cat=50

# 243
  • София; Дружбето
Тия работи ако бяха верни всичките ooooh! леле-мале. Мойто трябва да се роди със шезлонга напред Crazy Laughing Не се впрягайте за глупости момичета, а се наслаждавайте на бремеността си. Аз само леглото не съм купила и то е, защото просто в момента няма къде да го държим. Иначе съм си харесала и милото обеща след раждането да го вземе, че да не заема место до тогава в склада.

Днес съм решила да се отдам на д-р Хаус Mr. Green имам 10 серийки за гледане, сега се опвам на леглото и до 4 няма да мърдам от там

# 244
привет, привет Simple Smile

аз бързам да драсна някой ред и да приключвам, че тези дни ще ми е доста натоварено Simple Smile Имам си вече заместничка, та ще трябва да обърна на момичето повече внимание и да я обуча добре.

Покахонтас, и аз съм се спряла на количките на Маг Ингланд Simple Smile

киара, много хубави снимки Simple Smile

Янита, аз също не усещам бебка ежедневно, но в последните дни все по- осезаемо чувствам ритниците Simple Smile Може би защото се преуморих много, особено през почивните дни.
В събота пак ме беше хванала мания по почистване, та чак хванах мускулна треска и в неделята едвам изпълзях от леглото.

А иначе, ние не ходихме на манастира, ами отидохме до една приятелска градина с басейн в Банкя и там направихме невероятен релакс в неделята.

Айде до после, че.....

# 245
  • София
MammaT, абсолютно си права, вече с тях имахме няколко такива моменти ( в началото), докато не осъзнах какво става и почнах тактично да отказва, "подаръци". Аз мисля, че като подаряваш нещо го правиш от сърце и не чакаш нищо в замяна, и затова бях много изненадана, но вече се научих  Peace Лошото при свекърва ми е, е тя подарява от сърце (в момента, в който подарява), но после като има нужда от нещо се сеща и почва да те изнудва. Та затова с тях се виждаме рядко, за да ни е приятно Simple Smile Само че покрай това бебе се е побъркала, сякаш за нея го раждам...няма да ни е лесно с нея Rolling Eyes

# 246
Ние лятото малката (дето вече е голямка де) я пращаме при бабите; повече у свекъвата седи, че майка ми е на работа все още, а те и двамата са пенсионери. Та свекър ми все ми заявяваше: можете да идвате и да й се обаждате винаги, когато искате! Ха мерси за благородството!!! Да ме удостояваш с честта се чувам със собственото си дете!!!
Случаи всякакви, за добро или за зло... Опитвам се да си извличам поуки и, живот и здраве, да не се държа и аз така един ден...
До по-късно, че много приказвам днес  Crazy

# 247
Malibu бебето не трябва да се целува по лицето, за да не се зарази. Имаше случай преди време в Гърция с една майка, която имала херпес вътре в устата без да знае, целувала бебето си и го заразила. За съжаление бебето почина.  Тук в болниците като роди жената е пълно с роднини и непрекъснато им повтарят да не целуват бебетата.

Аз днес съм много доволна, взех си 10 дни болничен и ще си полежа.  Обзела ме е някаква фикс идея да изплета на бебето терлички и ще се пробвам във форума за плетенето да намеря някакви упътвания, че съм с две леви ръце Grinning

Приятна седмица на всички newsm51

# 248
  • Испания и Стара Загора
Ама пак колко сте писали Crazy
Аз тъкмо се връщам от ЖК.Според докорката кръвното ми не е чак толкова високо ,че да се притеснявам.Изписа ми един крем за хемороидите,да видим какъв ще е резултата.За последния месец съм качила 2кг,което прави общо 7кг от началото. PeaceЧухме сърцето на бебето.Лекарката каза,че бебето било много голямо Rolling EyesИ според една приятелка,това се получавало от витамините,които пия през бременността.Да сте чували нещо подобно. newsm78
Вече забравих,кой какво е писал.Това за шапчицата за първи път го чувам.Ние купихме шапка,чак в родилното като бях.Аз още нищо не съм купила за бебка,но тъй като доктора каза,че не е 100 % сигурен за пола,ще изчакам прегледа на 15.07. и тогава ще започвам с пазаренето. Peace
Ох,днес и главата ме боли.Вече се чудя ще има ли ден ,в който нищо да не ме боли. Tired

# 249
Здравейте и от мен! Току-що се прибрах от Феталната ехокардиография при Велковски. Слава богу, каза че всичко засега му е наред на бебчо. Беше мил и внимателен и съм много доволна.
Обаче от вчера съм скарана с мъжа ми и ми е много тъжно. Толкова сълзи не съм проливала от доста време, сто пъти му обясних с какво ме наранява, а той точно след пет минути пак започва да се държи като идиот с мен и всичко започва отначало. Вчера дори го заплаших, че ако не промени отношението си към мен, ще го оставя. Лошото е, че наистина го мислех. На всичкото отгоре тази нощ ще пътува за концерта на AC/DC в Белград и ще се прибере в сряда и дотогава ще съм сама с детето. Абе чувствам се ужасно, уж си обещах повече да не ви товаря с моите тъпи проблеми, но вече ще се пръсна, няма с кого да споделя.  Cry

Аз усетих само земетресението късно снощи - в 22,30 и много се уплаших. Добре че малката спеше, та не разбра нищо. После дълго време не можах да мигна.

Много се радвам, че снимките са ви харесали!  Heart Eyes

anita29, аз също съм чувала, че витамините водят до това, затова аз само си купих Матерна и въобще не я пия. Просто не чувствам нужда да го правя. То желязото го пия само когато се сетя, какво остава за витамините. Дано кремчето, което са ти изписали ти подейства бързо и да намали оплакванията ти.

Maliby, благодаря за милите думи и за подкрепата! Наистина в момента имам нужда точно от това!  Hug Успех на прегледа ти днес!

# 250
Здравейте,
и аз бях на преглед днеска най-накрая. Всичко е ок, само каза лекарката, че малко е забавил растежа, с 40 г по-малко от очакваните. Понеже преди 4 седмици беше 300г а сега е 560, трябвало да е 600. Посъветва ме да ям повече месо.
Иначе бебчо през цялото време си държеше ръчичките през лицето и не можаха да му направят хубава снимка на 3Д, само в профил имам една чернобяла.
Лекарката каза, че като искаме може и на море да ходим  Party, така че след 2 седмици се надявам живот и здраве да съм се изтегнала на някой плаж Simple Smile.
Аз нищо не съм купила още, но съм си харесала много мебели - от Икеа. Кошарка, шкаф и гардероб. Само трябва да намеря желаещ да отиде до Букурещ да ми ги купи, там доколкото изчислих е доста по-евтино от Солун.
А бодита си харесах много сладки във Вис Виталис, но честно казано бяха с късо ръкавче и незнаех дали ще послужат  Embarassed за края на есента. Честно казано незнам как се облича бебе и какви катове дрехи ще са..
киара Hug, разбирам те мила! Моят мъж до миналата седмица постоянно ме наричаше дебелана и всякакви производни. И докато не направих много голям скандал не спря. Вчера пак му вдигнах голям скандал, този път беше свързан с домакинството, но уви тези мъже не се усещат хич. Пък  и може и нас да са ни треснали хормоните знам ли..Стискам палци да се разберете възможно най-бързо!

# 251
Привет и от мен ,мили мами!Радвам се за тези,които са се върнали с добри резултати от прегледите! Hug
Киара,като го наричаш мъж-повече не му трябва да го убиждаш,че това му е достатъчно!В такива ситуации аз си поемам дълбоко дъх,за да се успокоя-заради децата,а и заради самата мен!Вдигам високо глава и продължавам да си държа на своето.Когато му писне да не му обръщаш внимание сам ще дойде при теб! Peace

# 252
И мойто бебе е по-голямо. Желязото и калция ги почнах в петия месец, само фолиева киселина пия отначало. Според мен си е физиологично, а не толкова от витамините... ама може и да греша.

Това за мъжете, аз на моя вече не му обръщам внимание. Всеки път като ме боли и искам да ходя на лекар само се мръщи. Било нормално да ме боли.... нали е раждал сто пъти и знае кое е нормална болка  Grinning.Не ми дава да карам кола, не иска той да ме води, да не съм ходела сама..... детската градина Simple Smile .  Обикновено му се обаждам по телефона и му казвам: "не ми е добре, отивам на лекар, ще дойдеш да ме вземеш или да си хвана такси". Идва до десет минути и после не ми говори целия ден Grinning. Изобщо не мога да го разбера, но не се и опитвам.

# 253
Много се радвам за всички, които са били на преглед и всичко е наред.

anita29 , дано това кремче за хемороидите ти помогне fingerscrossed. Аз пък досега не съм пила  витамини - единственото нещо, което пия е фолиева к-на и магнезий.

kiαrrα , явно хормоните на всички ни бушуват - и аз постоянно се карам с мъжа ми за какви ли не глупости - в събота и неделя бяхме нон-стоп заедно и по едно време ми идваше да го изгоня Mr. Green Не се притеснявай - всичко ще се оправи Hug

# 254
Здравейте , момичета! 2 дни не съм ви чела и вие сте изписали куп страници. Ние се местим в по-голям апартамент и съм заета с багажа, до края на седмицата трябва да сме влезли, а още не са ни пуснали тока. Направ о вече се ужасявам от бг институции.днес пак  продължаваме , а мен така ме болят вече краката, че едва ходя.
А относно настроенията - всичко е от хормоните. Тази седмица мъжа закара котинката ни да я ваксинират, а тя милата много я е страх да излиза навън, и само като я изкара извън вратата и тя взе да мяучи, при което аз ревнах на глас   Embarassed  . Ми мн мъчно ми стана изведнъж. А мъжа изцъклил едни големи очи и вика - Сега що ревеш, а аз рева и се смея и викам Ми бременна работа,какво да правя.  Simple Smile
Така, аз си починах малко и сега да продължавам с багажа!

Общи условия

Активация на акаунт