Twilight/Здрач-сагата: тема 13 (нефатална)

• 20 935
  • 432
  •   1
Отговори
# 255
Докато разглеждах снимките от Новолуние ми направи впечатление Лоран - като че ли има брадичка и мустак......  Thinking

Което на теория не е възможно, нали вампирите са "замръзнали" във физическото си развитие, не могат да му растат косми.
Ще е тъпо да са променили това във филма, само за да изглежда по-страшен образът му.  Crossing Arms

# 256
Може да си е имал брада и мустаци , преди да е станал вампир и така да си е останал  Mr. Green

# 257
  • Mostly in my mind
Ето какво е постнал Роб в блога си в майспейс   http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=377449953&blogID=490367941

Роб не ползва  MySpace, Facebook или Twitter!!!

и аз така знам, но все пак цъкнах  Blush

О, извинете, не знаех, че не ползва майспейс. А вие всъщност от къде знаете?   Grinning

# 258
Агентите му постоянно го повтарят в медиите, тъй като има хора, които злоупотребяват, създавайки фалшиви акаунти. Той целенасочена няма фейсбук, майспейс, туитър и всякакви подобни акаунти. Wink

# 259
  • Toronto
А какво все пак има постнато там, че на мен ми заявява, че само собсвеникът на блога можел да го отваря?

# 260
  • София, България
Ето какво е постнал Роб в блога си в майспейс   http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=377449953&blogID=490367941

Роб не ползва  MySpace, Facebook или Twitter!!!

и аз така знам, но все пак цъкнах  Blush

О, извинете, не знаех, че не ползва майспейс. А вие всъщност от къде знаете?   Grinning

eee не така де.
Кажи поне дали е имало нещо на този линк и ако да - какво. Писах ти че не се отваря, не отговаряш по същество.

# 261
Агентите му постоянно го повтарят в медиите, тъй като има хора, които злоупотребяват, създавайки фалшиви акаунти. Той целенасочена няма фейсбук, майспейс, туитър и всякакви подобни акаунти. Wink

Аз да му набарам скайпа  Twisted Evil и да завъртим една либоФФФ  Joy

# 262
GOSSIP ALERT: Роб с гостенка на пaртито в Кан, изглежда удобно положил ръка на рамото й, възможно ли е да има нещо интимно.. Sunglasses

Ако се зачетете в статията списанието веднага ги е "направило" двойка, поне за една вечер, тръгнали си били заедно от партито...
Но друго, от жълто издание, едва ли може да се очаква... Или поне на фенките им се иска да е жълтина Crazy

# 263

"възможно ли е да има нещо интимно.. "? ами момчето все с някой трябва да има нещо, но дали ще е тази или онази, и ние дали ще знаем (и трябва ли да знаем), е отделен въпрос... те списанията си се продават и да има нещо, и да няма нещо.. но е интересно как ние, публиката реагираме- май на всички ни се иска да го отъждествим с Едуард, който ще чака и ще избере най-достойното гадже...и ние междувременно си играем на match-maker и си имаме предпочитания коя ще му пасне и отива.... а пък госип изданията и колумнистите рисуват картината, че като си пийне, е лесна плячка за колежки или разни случайни мадами, и от време на време си тръгва с някоя, но не иска да се обвързва... звучи правдоподобно (те затова се и продават такива слухове като топъл хляб), щото иначе алтернативата е каква- да му има нещо, че да не иска да бъде интимен с момичетата, които му се хвърлят, макар и неангажиращо, докато чака "голямата любов"...

я като сме на тая тема, я си кажете с коя бихте го сватосали? аз- с Ема Уотсън (и без това тя  Winkго харесва)...надявам се един ден пак да работят нещо заедно, и да се сближат...

# 264
е то сега само да погледне някоя и веднага ще му я припиват за нещо, а пък камо ли ако си тръгне с нея.....но си мисля, че ще го накарат, заради маркетинга, да го играе самотен/сам, зза да може да се задържи дмското внимание на макс. а нали и мен чака, само да сготвя и тръгвам към Кан  Wink
Мисля, че съм в абстиненция - утре трябва да гледам Здрач, спешно ми е!!!!
Лека нощ, малки и още по-малки вампирки - хохохо

# 265
  • София, България
staro-novo  Hug отичен въпрос си задала  Peace
аз ще си помисля малко преди да отговоря .... помислих си - аз съм най-подходяща  hahaha (шегичка)
утре като преспя ще измъдря нещо  Mr. Green

# 266
.....но си мисля, че ще го накарат, заради маркетинга, да го играе самотен/сам, зза да може да се задържи дмското внимание на макс.

май няма нужда да го карат...той си е малко срамежлив, малко комплексар, малко неопитен, и прекалено съвестен да въвлича някой в тази медийна буря, отделно се е отдал на работата и не се задържа никъде...така че той сам си е подредил нещата така, че в момента да няма място и време за гадже....което освен че го прави по-желан не само в Холивуд (от колежките му и разни селебритис) е и удобно съвпадение и за образа като Едуард и цялата тази фантазия за The One и  абстиненцията, супер самоконтрола, джентълменството и т.н., и го прави желан или най-малкото интересен за публиката (дори и тези, които не го харесват, се интересуват от личния му живот)

# 267
чак сега видях че има тема ЗДРАЧ... ooooh! ooooh! и то не една а цели 13. Понеже е късно и оставям за утре прочита....моля само за едно уточнвение - да не ме гризе прекалено любопитство цяла нощ Blush Blush От петата част, историята от погледа на Едуард - все още ли има само 12 глави????? Все се надявам да са слухове "откраднатите ръкописи" и все се надявам че някой ще изнамери останалото и ще го преведе!! Blush

# 268
В интерес на истината не ме вълнува хич с кого си ляга Роб, но реших да тийзна с избора си на думи Mr. Green Лаф да става..

А пък Роб не бих го нарекла комплексар точно.. не знам защо това определение реши да използваш Rolling Eyes Мисля, че разбирам какво имаш предвид и дори, ако съм права и съм те разбрала, съм съгласна.. но "комплексар"...?

# 269
Според мен нарочно я държи тая позиция на самотник в последната година...  Sunglasses Срамежлив да, единак да, но комплексар обаче не е. Naughty Личи си, че е работохолик и сега се възползва на макс от заетостта си. За цяла година си е оставил 3 почивни дни... Това между Remember me & Eclipse, след New moon няма и ден почивка ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт