Twilight/Здрач-сагата: тема 13 (нефатална)

• 20 935
  • 432
  •   1
Отговори
# 180
Моля, моля, скандинавското вампирче от True Blood изобщо не е за изхвърляне.

# 181
  • Разпиляна във въображението

Снимка, снимка. Гледах сериала с превъртане. Това да не е главния герой Thinking

# 182
Ама моля Ви се - с Едуард ли го сравняваме,  има ли изобщо място за сравнение??? Какво като не е за изхвърляне...как може ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 183
Снимка, снимка. Гледах сериала с превъртане. Това да не е главния герой Thinking
Не е главния герой.

# 184
  • Разпиляна във въображението
Само фамилията му ме кефи - Скарсгард Peace, но в сравнение с Едуард Naughty

# 185
Абе какво сравнение - направо е ужасен и без сравнението- не става!   

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 19:11 от valka1979

# 186
Аз си признавам, че съм фен по-скоро на книжния Едуард, и Роб не предизвиква у мен сърцетуп, но при всички обстоятелства е 100 пъти по-хубав от тоз русолявец Crossing Arms

# 187
Абе какво сравнение - направо е ужасен и без сравнението- не става! Naughty Naughty Crossing Arms

Момичета, аз уважавам вашия вкус, моля ви, не обиждайте моя. Peace

# 188
Момичета, аз уважавам вашия вкус, моля ви, не обиждайте моя. Peace
Никого не съм искала да обидя, нищо лично  Peace просто не го харесвам  Peace

# 189
  • София, Дървеница
И аз си получих "Затъмнение"-то  Heart Eyes

И междувременно зарибих и една колежка по книгите  Crazy

Лека вампирска вечер!

# 190
И русия вампир е симпатяга \филма с него не съм го гледала\  , но Едуард си е НАЙ !   Peace Heart Eyes

# 191
  • София
Здравейте момичета  Hug Благодаря за инфото и снимковият материал, записвам снимки на поразия  Laughing
Тези дни в главата ми се върти една интерпретация, която може да обсъдим, ако искате...
Ако сте чели "Птиците умират сами" книгата започва с една много хубава мисъл за птичката, която търси шип, за да умре, част от която много ми се е "забила" в главата - "...защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка...". Правя връзка с Новолуние, защото там и Бела и Едуард сякаш разбират (всеки за себе си), че не могат да живеят разделени и това знание го добиват точно заради болката от раздялата, която и двамата изживяват. Но дали винаги би било валидно правилото за добиването на най-хубавото? Ако не им се беше наложило да се разделят дали щяха да осъзнаят колко силна е връзката им или болката (поне според мен със сигурност) им помогна най-много за това?
Какво е вашето мнение? Случвало ли ви се е да осъзнавате, че най-хубавото е получено най-трудно?  Rolling Eyes

# 192
Ако не им се беше наложило да се разделят дали щяха да осъзнаят колко силна е връзката им или болката (поне според мен със сигурност) им помогна най-много за това?
Какво е вашето мнение?

Ами идеята на авторката е такава- че раздялата им ги е накарала да затвърдят чувствата си, или поне Едуард да се убеди, че Бела наистина го обича силно и безусловно, а не е като другите момичета, чийто умове е чел преди това отново и отново

# 193
  • Toronto
Не знам дали е новина за вас, но вчера Робърт е потвърдил официално в Кан, че и четвъртата книга ще бъде филмирана:

Цитат
News straight from the vampire's mouth: Robert Pattinson confirmed at Cannes yesterday that the fourth Twilight book, Breaking Dawn, will be filmed.

Pattinson told The Hollywood Reporter the only obstacle is scheduling.

http://www.thestar.com/article/636741

Кеф! Heart Eyes

# 194
Момичета търся големи, хубави, нови снимки на Роб Praynig

Лейни има хубави снимки на Роб от червения килим снощи, и не са маркирани- иди тук за по-големи

Общи условия

Активация на акаунт