Любимият ми туризъм - ЕКОПЪТЕКИТЕ!

• 97 355
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Ние бяхме на Бяла река миналата неделя /на 22-ри/. Хората си вървят спокойно, няма определени часове, когато отидеш, влизаш си и се катериш.  Simple Smile
Ние се поозорихме с децата. Стигнахме точно до средата и се върнахме. Стигнахме до извода, че ще отидем без деца, за да можем да стигнем до края на пътеката и да се насладим изцяло. През цялото време треперехме за дребните, може би, защото ни беше първи опит с Екопътека въобще.

# 121
Ние бяхме на Бяла река миналата неделя /на 22-ри/. Хората си вървят спокойно, няма определени часове, когато отидеш, влизаш си и се катериш.  Simple Smile
Ние се поозорихме с децата. Стигнахме точно до средата и се върнахме.

Всъщност това е една много лека еко пътека. За начало е супер. Ходила съм преди две-три години, ама съм забравила да е имало чак кой знае какво катерене  newsm78. Ходиш си по едни пътечки покрай реката и по мостчета и е много приятно. Май около 2 км е цялата дължина.

# 122
  • Пловдив
Да, права си, приятна е, само на места има леко изкачване, но с децата определено ни беше трудно.

# 123
Не бих казала, че Бяла река е лесна екопътека. А съм ходила много по планините  Peace
   Явно зависи и от настройката-аз си мислех, че като е екопътека, ще е пей сърце. Нищо подобно-доста изкачвания има и то на слънце /разказва ти се играта при високи температури особено/

# 124
  • Русе
  Има ли туристи, които планират идващите 4 пчивни дни из планината. Трсим си компания и дестинация

# 125
  • Пловдив
Ние планираме разходка из Пирин...

# 126
  • Русе
Ние планираме разходка из Пирин...
  Чудесно, обаче ни е много далече. За Стара Планина се ослушваме.

# 127
  • Пловдив
Ние преди две седмици бяхме из Стара Планина, Беклемето- хижа Козя стена- хижа Ехо- с. Розино.

# 128
  • Русе
Ние преди две седмици бяхме из Стара Планина, Беклемето- хижа Козя стена- хижа Ехо- с. Розино.
   Как е на Ехо. Не сме ходили, откакто Николай не е хижар. Маршрута ни беше любим. Но със Светослав малко трудно по билото на планината в нестабилно време. Вашето наборче турист ли. Нашият се опъва, въпреки че е активен спортист, а ние сме всяка година из плнините.

# 129
  • Пловдив
Не. Стоил е при баба си, когато ходим из планините. Той не обича и бързо се уморява. Но каката е с нас от малка.  Simple Smile

# 130
Аз планирах, но си счупих крака... имах изпити в Търново и мислех да се разходим в него район.. ще отложим..
офф: Бенджи много благодаря за идеята за сусамовото масло за лятото.. прекрасна работа ни свърши и тен си има и Никс не изгоря.. не съм вярвала честно...

# 131
  • Пловдив
skyHug

Ние днес се каним да идем до Старосел...
А утре към Кресна и от там да се качим из Пирин малко...

# 132
  • София
Да ви предложа маршрут.И с кола може и пеша също.Хижа,,Тръстеная,,над с.Лъкатник.С кола през дефилето е около 2ч.Маршрута може да го видите на БГ.мап.Пеша - с влака от ц.гара слизате на Гара Лъкатник и минавате отдясната страна през селото по пътя за с.Лъкатник/Гарата и селото са две различни населени места/и след 2-3ч.преход/не е за малки деца,ако не са ходили/стигате до хижата.Моля вижте си го в гугъла,че ми се базика нета и немога да дам линк. Embarassed
Можете и да посетите еко-ферма,,Чемерика,, която е на 30мин.пеша от хижата.има вкусно синьо сиренце-20лв.кг.Може и по-малко да си вземете Simple Smile,и мляко и обикновенно сиренце,пък децата ще гледат импровизираната зооградина със сърнички и сръндаци.

# 133
  • София
За утре сме планирали разходка
из екопътека Бели Искър.
Ще дам впечатления като се
върнем. Simple Smile

# 134
  • София
А, и да не забравя.В близост до фермата има друга, дето правят и продават малиново винце,за любителите на слатки десертни вина. LaughingВъобще с песен на уста се върнахме оттам.Ако търсите еднодневна разходка,супер е.

Общи условия

Активация на акаунт