AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 15
OMG, Адам копира Бон Джови! Shocked
Am I in heaven?

# 16
йеееееп, систър, още търкам очички невярващо.....господ давал със шепите  Laughing

# 17
Аз че съм хлътнала до над ушите по Адам, хлътнала съм; че съм си загубила ума, вярно е; обаче, ако гледам за пръв път това шоу и хабер си нямам какво става - ами Адам е по-атрактивният, по-интересният, по-грабващият.

Особено като се въздигна от мрака там с наметалото, щях да се катурна Joy - за Дарт Вейдър се сетих, после за Матрицата, Рандьо си мисли за Туайлайт, всеки луд с номера си. hahaha

# 18
Всичките ония екстра 10-тина млн., които гледат за първи път тази вечер, надявам се вече знаят за кого да гласуват. Дори само, заради миналогодишния вот, все още вярвам в тях.

# 19
Лелеле, лейдис, ма то еуфория, бе... а аз още не гледам... Rolling Eyes  След 5 мин си пускам записа... и тази вечер ще гласувам много, ама много!
  Райън е туитнал у туитъра, че Сър Антъни Хопкинс ще бъде в публиката, брех.

# 20
Не знам колко трябва да е малоумен човек, че при това положение да не гласува за Адам ( оправдам до някъде само роднините на Крис  Laughing ) .... разликата не може да се измери дори със светлинни години. Акъла ми не побира наличието на фенове на Крис  ooooh!

# 21
има хора, за които е невъзможно да не се гласува. гласуваха за обама въпреки съмненията, сега ТРЯБВА да гласуват за адам!

# 22

Райън е туитнал у туитъра, че Сър Антъни Хопкинс ще бъде в публиката, брех.

А, Джак Никълсън, дали е там  Mr. Green

# 23
Вече са отврени линиите и ми дава заето, действайте, лейдис.

# 24
Дайте жокер за гласуването. Има ли ограничения по колко пъти мога да гласувам от стационарен телефон  newsm78 ...по принцип гледам да гласувам поне по веднъж на всеки номер, но дали ги отброява? Днес ще пускам и смс-и то се е видяло  Crazy . Джи би ли пояснила как да сме по-ефективни ?

# 25
МА те го показаха Антъни, бре Тино!
Раян туитна, че се подстригвал днес, гледам не лъже. Mr. Green

# 26
Клеър, шегуваш ли се, не пускай телефона поне 3 часа.

Отворени са линиите, да!!! Вече приемат гласове.

# 27
Клерет, гласувай докато припаднеш на следните три номера : 1866 43657 01
                                                                                                         1866 43657 03
                                                                                                         1 86643657 05
или текствай ако си с АТ&Т, иначе не става - само за смсите тва!
Гласуваш до откат, до 1 а.м. - 4 часа, колкото пъти можеш, ще ти дава много заето обаче, да не се откажеш!

С мъжа сме захапали телефоните здраво!

# 28
Вече успях да гласувам по 1 път на всеки номер, но щом казвате, че може неограничено, заминавам да дам още лепта  Grinning

# 29
гласувам, гласууувааам, не спирам. и съпруга и щерката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт