AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 30
Оф, мойто двегодишно що не може да гласува! Twisted Evil

Клерет, как се свърза на трите, дава ми заето постоянно, досега само няколко пъти успях с триста зора, което е добре, ако наистина ви се гласува, гласувайте до късно, докато си легнете, отворено е до 1 ийстърн тайм.

# 31
Ами не знам Джи...аз вече успях минимум 20 пъти да се свържа, дори успявам по 2-3 пъти един след друг. Избрах си един номер и давам на ридийл за по-лесно  Crazy ( нали е безплатно, че ще бъда изгонена на палатка в двора иначе Laughing )

# 32
Ами не знам Джи...аз вече успях минимум 20 пъти да се свържа, дори успявам по 2-3 пъти един след друг. Избрах си един номер и давам на ридийл за по-лесно  Crazy ( нали е безплатно, че ще бъда изгонена на палатка в двора иначе Laughing )

ДА НЕ ГЛАСУВАШ за Криско, жено??! Laughing

Безплатно е, споко, с минутитЕ как си?

# 33
  • Vaudreuil Canada
Дано не омажат и този сезон ...

# 34
Джи гласувам от домашния...не би трябвало да имам проблем с минутите  Thinking

Аз гласувах сигурно 40-тина пъти вече ( на правилния номер...сакън)...толкова лесно се свързвам, че чак се плаша  Shocked

# 35
Аз изобщо не успявам, заето на всички.

Друг трик забравих да ви кажа, достатъчно е да чуете Thank you for voting for contestant # 1, не е нужно да изчаквате цялото съобщение; затваряте и ридайъл.

Daje i Thank you for voting samo да чуете, се брои.

# 36
Лейдииис, аз първо туитнах, после си пуснах записа... Видех и него, и Сури  Laughing Баси кефа, превъртам си Криско, чуя 5 сек. и хайдееее...
 Гласувах няколко пъти вече... продължавам...щъкам м/у номерата.  Laughing
 Сега ще чуя бъдещия хит.
 П.П. Пуснете ме да си кажа и аз, бе, ей, чшшшш....алоууу... Laughing

# 37
  • Canada
Гласувайте момичета, гласувайте и заради нас, дето само можем да гледаме отстрани и да се нервим на бездействието си.

# 38
много съм настоятелна значит към 30-тин пъти гласувах и продължавам (с 03 ми връзва най-често)

# 39
Джи харесай си един номер и давай на ридийл, за мен работи супер, поне 2-3 пъти на минута се свързвам.
И аз не чакам чичкото да се изкаже до края, но понякога ми закача линията и трябва да изключа по няколко пъти телефона за да се откача...
Мисля си, че явно у наше село, дето има повече църкви отколкото врабци народа гласува масово за крис и затова се свързвам толкова лесно  Thinking

# 40
О, Клерет, аз имам цяла шлифована система за гласуване, не се бой! Но не се свързвам толкова често като теб, може и да си много права за ваш'то село и църквите.

# 41
Ххахахаа, след последното им изпълнение, съдиите некви суперлативи на Адам (само Рандо там се отплесна с питчи).. а на Криско му ги говореха некви, все едно му казваха "и да не плачкаш утре (като не спечелиш)". Амин.
 Аре пак да гласувам......

# 42
eх, бре, Джи!  Crazy

Само заради тебе и за да го *** на кръстоносците Grinning ще изневеря на принципите си и ще заввъртя шайбата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 43
eх, бре, Джи!  Crazy

Само заради тебе и за да го *** на кръстоносците Grinning ще изневеря на принципите си и ще заввъртя шайбата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря ти, скъпа. Апришиейтнато е грейтли. (писна ми да обръщам на лат и кир, сори Laughing)

# 44
  • Далече
Нещо много се вживявате. Ето ви една картинка Simple SmileSimple Smile

Някой да каже за последната песен ? Кка беше? Кара бива ли я да пише песни или и за това не става?

Общи условия

Активация на акаунт