AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 60
Аз почти го изтеглих, в арена също е качено вече.

Тихо сега, да не събудим американките, че са уморени от снощното гласуване. Grinning

п.п. А довечера ще има ли гласуване всъщност или каквото беше - беше?

# 61
  • Canada

п.п. А довечера ще има ли гласуване всъщност или каквото беше - беше?
Не, довечера ще има изпълнения на всичките 13 финалисти и ще "короноват" айдъла за тази година.
Боже, дано да е Адам! Гледам предаването от самото му създаване и до сега никога не съм преживявала толкова. Държа се като пубертетка, не мога да се позная.

# 62
Dialidol се променяше в последните часове, но все е в полза на Крис. Остава надеждата в смс-ите.

И на мен всичко ми тръпне отвътре, не съм се чувствала така от години.

п.п. Някой гледали Glee след това? Само пилотната серия ли е засега, а другото наесен, не разбрах... Мислех че поне ще ми запълнят лятото, гадове...

# 63
  • Разпиляна във въображението
Момичета за първи път гледам този сезон. И двамата финалисти са страхотни. Адам наистина се откроява. Но (простете следващия коментар) нещо гейски ми стои. Напомня ми на Азис и аз не знам защо.

# 64
Изгледах го; и сравнение не може да става между двамата!

Ако Адам и Дейвид Боуи наистина пеят заедно довечера, сигурно ще получа инфаркт Crazy

# 65
Мириел, ще се престоря, че не съм те прочела.

# 66
Изобщо и не става въпрос за изпълнение. Просто с тази прическа, грим и с бузки. Гласът му страхотен и определено се справи по-добре от другия финалист.

# 67
Мириел, може би трябва да изгледаш целия сезон на айдъла. Иначе от една вечер, всеки може да каже, че и Крис е симпатяга и да, такъв е, но е и отчайващо приспивен. За розовите анцузи е ясно, кое ще надделее на кантара, де...
Америка си има и 150 кг айдъл, избран в сезон 2 или 3. Това е музикално състезание все пак, не го бъркай с българския формат  Simple Smile

В борда на Айдъла е пълна лудница, не мога да се ориентирам, къде да чета и какво. Джи, събуждай се...

# 68
Адам ми хареса повече. Общата песен я изпя страхотно. За първата - нямам думи. Веднага си помислих, че бих си свалила негов албум.

# 69
Тръпнем, а?  Mr. Green

# 70
Тръпнем, я! Станах и сънена се залепих на компютъра веднага.

Аз вече не се мъча с форума на AI, от там ме поканиха на бележка в масонската ложа Mr. Green  Laughing на хард феновете в един друг Гламбърт форум и там си пиша и чета, в АИ почти не влизам, че е лудница. Та засега  - НИЩО не може да се каже, нищо, въз основа на Dialidol; всички са затаили дъх за довечера. Но има разни мили фенки, които са гласували цяла нощ, първо с източно време телефони, после със западно, накрая с Хавайско и Аляска и то СМСИ. Майки със синове/дъщери заедно цяла нощ, абе ужас, милите ми фенове. Твърде са близо, за да може който и да било да се изкаже категорично - трябва да изчакаме довечера.
Надеждата ми е, че нашите от любов гласуват цяла нощ, докато онези от омраза не вярвам просто да седят будни цяла нощ и да гласуват с смси.

Ето и едно доста логично мнение от въпросната ложа:
About all this dial idol talk (funny I can say it here and NOT get banned -във форума на АИ беснеят грозни модове и там всичко се трие, не може да се говори дори за дайълайдъл, освен това са много истерични тийнките там) I look at the "raw numbers", then I dig a little deeper to get to the actual votes. Adam has a definite lead when you're talking just VOTES. Dial takes busy signals and votes and comes up with some sort of formula on percentages. Fortunately Idol only counts VOTES not busy signals. Going by votes only, Adam wins. Of course, we have no info on text voting, that could be rough. I will keep positive thoughts in my head all day and tonight I don't think I can watch. I may come to the boards and read the announcement, then go watch it later on the net. I know I will be sick if I see Kris's name announced, can't bear it.

Освен това се осланят на Geo Predictions от тоя сайт, където нещата показват друго, Адам води, но все така - никой не казва нищо категорично, докато не видим с очите си. Такъв финал не е имало.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 16:42 от Джи

# 71
Уф, не мога да повярвам, че дайл айдъла продължа да е в полза на Крис  Cry . Това е пълен абсурд.... Възможно ли е нарочно да пускат такива манипулирани резултати, за да поддържат интереса  Rolling Eyes

# 72
погледнете какви ги пишат, аман от ненормалници  Rolling Eyes

http://www.gambling911.com/entertainment/kris-allen-vs-adam-lamb … angel-051909.html

# 73
Maцки, аз силно ви препоръчвам, за да останете цели и нормални до довечера, да не се взирате във всевъзможни полове и статии цял ден днес, защото просто няма смисъл. На повечето изобщо не може да се разчита.
Всякакви изненади може да има, това е коронен номер на Айдъла.
Мислете си хубави неща, представяйте си Адам сред дъжд от конфети, усмихнат, като победител - такива неща, няма смисъл да си късаме нервите цял ден.

Аз довечера съм на вино, вие какво ще пиете? Laughing

# 74
джи, майка ми идва тази вечер, носи 1л. кайсиева  Laughing, с нея ще празнуваме!

Общи условия

Активация на акаунт