AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 75
Ох, само тази снимка да ви пусна  Laughing Изплашената Сури след изпълнение на Адам.

Коментарът е Maybe it was just too loud ... or they're fans of Christian singer Kris Allen.

# 76
Тея кукувци, религизни промитаци Том Крузови са само фенове на смърфа  Close

Права е Джи нека визуализираме Адам под конфетите  Crazy

Аз тази нощ сънувах, че започвам нова работа и О, Чудо! Адам ми е колега, седим бюро до бюро  Joy

# 77
Ох, голям майтап със Сури и ракията, и новата работа на Клерет. Laughing
Само бъзици днес, нека да е весело!
Ей тука има секунда бърза задявка с Антъни Хопкинс от снощи. Тоя пич си прави такива гаргари след всяко шоу, особено с писъците на Гоки онзи път. Laughing Беше си сложил и един Адамов крясък на телефона, после го махна заради Гокевия, бил по-истеричен.

# 78
клер, чакай да доразвия дрийма, двамата с адам ми правите торта  Laughing, не се въздържах, сори  Hug

# 79
Стелла почти позна  Wink . Всъщност аз ти правя торта и слагам Адам вътре (по оскъдно облекло) Laughing

# 80
облизвам се в трепетно очакване  Laughing, няма да съм егоист ще почерпя Simple Smile

# 81
Ох, хаха, Кейси, снимката Simple Smile а може би просто Кейти е тръгнала да я погали.. ама така щракнато на секундата , о! Сури е изплашена... Сатаната пя...    Laughing    ooooh!  Когато я мярна камерата снощи, съвсем не изглеждаше уплашена....

# 82
Devil vs. Angel, пффф, по-скоро Гъливер срещу Лилипутьо.

# 83
Според мен и двамата финалисти имат качества. Лично аз съм за Адам.

# 84

Нали усещаш, че въвеждаш нов, култов лаф с това тука? Sunglasses

# 85
  • Сливен

Нали усещаш, че въвеждаш нов, култов лаф с това тука? Sunglasses

Иесссс!  Mr. Green Ама му и прилича.

Отначало се чудя защо мамка му въобще го пуснаха тоя Крис в топ 13,
след като отпаднаха толкова много по-кадърни кандидати, пък то било
заради розовите анцузи   Sick

# 86
Според мен и двамата финалисти имат качества. Лично аз съм за Адам.

Вокил използвай връзките си и питай някой от ясновидците кой ще спечели, че ще пукна до довечера  Laughing

# 87
Пуснаха го Крис навсякъде, защото такива шушумиги-лилипутьовци и в живота така мазно и тънко се изнизват като мокра връв между шамарите - тихите води са най-опасни, още БГ бабите са го казали, а те Айдъл не са гледАли.  Naughty

# 88
  • Далече
Джи, да си приготвиш нещо по -силно за пиене довечера, че почвам да се притеснявам за теб, ако случайно Крис победи Simple Smile.
Мойто мини - проучване показва, че Адам ще победи, но dialidol показва друго newsm78.
Аз очаквах повече от финала и  останах разочарована,  тия песни дето им ги бяха избрали нещо не ме грабнаха и смятам, че Адам беше по -добър първия път с "Mad World". Трябваше май да го оставят сами да си изберат и 3-те песни.
Четох мнения от някои фенове на Адам, че предпочитат да не победи, щото ще си затрие кариерата с тая песен, която трябва да издаде като първи сингъл Simple Smile Simple Smile

# 89
малееей, по фокс на какво направиха песента на кара  Mr. Green, освен това казаха, че адам е сигурният победител Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт