AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 90
малееей, по фокс на какво направиха песента на кара  Mr. Green, освен това казаха, че адам е сигурният победител Simple Smile

Да и аз го гледах...освен това казаха, че Крис бил по-добър снощи  hahaha , но въпреки това Адам щял да спечели.

Току-що четох във АИ форума, една тема където разказват колко и за кой са глаували и пишат масово хора, които са писнали стотици, а някои и хиляди вота за Крис  Rolling Eyes

# 91
тази тъпотия я игнорирах  Mr. Green

# 92
a lot of mountains and hurricanes in it и любимото Саймъново въртене на очи  Laughing
Направо си беше "корни" песен.

# 93
Кара е ко райтър, бе, не е само нейна "заслугата"...  Laughing

# 94
Най-после го изгледах, чак сега. Не знам какво ще правя без Адам от утре нататък. Бих му станала асистентка. Ще браня тайните му от жълтата преса, ще му осигурявам потайни маршрути от папараците, ще отговарям на мейлите от почитатели, ще му поръчвам храна, ще му правя компания като скучае, ще му запазвам час за козметик и фризьор ... абе много работа ще има.

Наистина ще ми липсва и да ви кажа честно, нямам никакво желание да започвам да гледам АИ 9, сърцето ми е препълнено с Адам.

# 95
Гледам, че вече продават билети за турнето, ама никак не ми се иска да се гъчкам с тийновете, заради Адам и Алисън и да трябва да гледам останалите 8 бездарници. Дано да тръгне скоро на самостоятелно турне. Заради Дейвид Кук не пътувах до другия край на щата, ама заради Адам, ще го заправя.

# 96
такива шушумиги-лилипутьовци и в живота така мазно и тънко се изнизват като мокра връв между шамарите - тихите води са най-опасни, още БГ бабите са го казали, а те Айдъл не са гледАли.  Naughty

e, че то и миналият сезон пак доказа правотата на бабите Wink

# 97
  • Банкя
Искрено ви завиждам, момичета, че ще гледате резултатите live. Tired Аз няма да дочакам, да изгледам свален запис, а ще ви прочета тук.

Адам беше както винаги страхотен. Крис и аз го гледам само за няколко секунди, за да си затвърдя мнението за него и продължавам нататък. Първото изпълнение на Mad World беше уникално и Адам просто нямаше как да го направи по-добро.

Стискам палци, довечера Америка да се покаже като страна с модерни разбирания и след като вече избра първия си чернокож президент, спокойно да посочи и Адам като заслужен победител на тазгодишния AI.

Пожелавам всичките конфети е косите на Адам, а на вас приятно гледане и много вино/ракия. Hug

# 98
  • Разпиляна във въображението

Стискам палци, довечера Америка да се покаже като страна с модерни разбирания и след като вече избра първия си чернокож президент, спокойно да посочи и Адам като заслужен победител на тазгодишния AI.

Какво имаш предвид по отношение на Адам?

# 99
аз да ти отговоря Simple Smile, има предвид слуховете, че адам е гей.

# 100
  • Разпиляна във въображението
И аз си помислих същото, но момчето е наистина много талантливо Peace

# 101
Мириел, ако прочетеш последните постове на Джи ( края на миналата тема, началото на тази), ще ти се изясни за какво става дума.

Момичета нали днес стартират както всяка сряда в 8 централно време...да не взема да го изпусна?

# 102
По TV Guide има Idol Red Carpet.
От 8 източно е Клерет, 2 часа.

# 103
фокс чикаго ми го дава в 7, от колко е ред карпета, джи?

# 104
Сега върви в момента. Видях доста известни муцуни. (карпета)
Иначе вие сте един час назад, затова ти дава, че почва в 7, спокоSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт