"На сбогуване" и "Чучулигата" - турски тв. новели и сериали - 2 тема

• 71 902
  • 433
  •   1
Отговори
# 60
  • София-Банкя
Mishel, ти без друго правиш достатъчно. Не се насилвай, качвай ги когато имаш време и настроение. Ако питаш нас ние нямаме насищане, но надали само това ти е на главата.
Благодаря ти много!

# 61
  • Plovdiv
Agaclar ayakta olur (Дърветата умират прави) - на турски език

НА ДАМЛА ,  НА  ИНКА 62 ,   БЛАГОДАРЯ!

УДОВОЛСТВИЕ ВЕДНАГА МИ ДОСТАВЯТЕ
И С ГОДИНИ 30 ПОДМЛАДЯВАТЕ

smile3525 smile3525 smile3525   

# 62
Вижте какъв коментар видях във "ония" форум

Вт., 21/05/2009 - 20:09 — Smilyana Tareva. (непотвърден) Zasto ve4e niama komentarii? Kakvo
Zasto ve4e niama komentarii? Kakvo stava ? Zasto se izgubi interesa kam filma? Moje bi zastoto se prevejdat po riadko seriite ili ne se ka4vat tuk? Momi4eta pomognete! Prevejdaite! Ako ne sme tuk zna4i sme zabravili 1001 nosht. Az ne sam go zabravila! Ste go pomnia vinagi ,zastoto tozi film me zapleni! Neka prodaljim!

Абе момичета..я превеждайте по-честичко.."ПОМОГНЕТЕ" NaughtyТолкова разходи направиха хората за този форум , а вие...това на нищо не прилича вече. ooooh!Пък и защо се загуби интереса към филма newsm78 Thinking
Извинавайте , но аз вече не мога да се сдържа  Joy Joy Joy

# 63
  • София-Банкя
 Нагъл народ! Бива, бива ама това минава всички граници.
Damlacik, само не се тревожи - има кой да ги съди.

# 64
  • Plovdiv
ХА ХА ХАААААААААААА  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

БРАВО НА НАШИТЕ МОМИЧЕТА!     newsm51

КАРАХТЕ Я ВИЙ С ГОЛЯМА КРАЧКА
И ДОБРЕ ,ЧЕ УДАРИХТЕ СПИРАЧКА!
ПРИ ТОВА ЕФЕКТА -- КЕФ ГОЛЯМ!
ВМЕСТО ПАДАНЕ ПРИ ВАС,  ПРИ ДРУГИ --- СРАМ!!

smile3533 smile3533

# 65
 Оня форум:
Помоооощ! help

Нашия форум:
 dancing smile3542 lalalala
Заети сме, не превеждаме!

# 66
  • София
Привет момичета  !  Струвами се , че в линка   http://nasboguvane.dir.bg  са качени 4 части от 5 - ти епизод,  ако нещо греша предварително се извинявам  Hug                                     Аз ги изгледах всички от посочените тук в темата, за което много благодаря на Дамла  bouquet  bouquet  bouquet                                Много тежък филм !

# 67
Привет момичета  !  Струвами се , че в линка   http://nasboguvane.dir.bg  са качени 4 части от 5 - ти епизод,  ако нещо греша предварително се извинявам  Hug                                     Аз ги изгледах всички от посочените тук в темата, за което много благодаря на Дамла  bouquet  bouquet  bouquet                                Много тежък филм !

Ето-догледай си 5 еп да не притесняваме преводачките-те и превеждат и качват-трудоемко е... newsm51

http://vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik

# 68
  • София
Лили, благодаря ти много   bouquet  bouquetОтивам да ги догледам, желая ти прекрасен ден Hug

# 69
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте мили дами!
Огромно благодаря за сериалчето На сбогуване!   bouquet  bouquet  bouquet
Изгледах преведените серии. Много е интересен!
На преводачките   bouquet  bouquet  bouquet

# 70
  • Plovdiv

Момичета,  добър ден!

Гледам , че малко  е тихичко тук. Така е , след многото емоции,
всички имаме нужда от малко почивка . Особено тези , които непрестанаха
да изпълняват многобройните капризи на готованки като мен -
искам филм , превод, песен, клип и за капак - сега. Е , не става то така.
Поне знам ,че на този фронт всичко е спокойно .
Гостоприемните ни домакини и с кафе, и с баница ни черпят,
информация актуална ни изнасят,какво повече.
А , добре ми е така , и не искам да знам каква самоубийствена война се води в някои платени форумчета!

bouquet  bouquet  bouquet     за "Дърветата умират прави"

# 71
  • София
Изгледах 5-ти епизод  На сбогуване. Филма започва да става все по-интересен.  Благодаря на преводачките  bouquet Прекрасни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
И аз изгледах 5еп, ох, много тъжно. Ние, майките, какво ли не правим за децата си. Героинята е толкова огорчена от спомена за болната си майка, че иска да спести всичко това на децата. Ами това добре ще им намери майка, която да ги обича, но ако успее да се пребори с болестта, как ще живее с бремето децата и да са при друга.
Много е интересно развитието на сериала...........

# 73
Момичета , помагайте Praynig
От сайта на лапаче не мога да тегля,в бокса зарежда супер бавно,къде да гледам ooooh!
До тез който са  чужбина,как зарежда при вас?

# 74
  • Plovdiv
И аз изгледах 5еп, ох, много тъжно. Ние, майките, какво ли не правим за децата си. Героинята е толкова огорчена от спомена за болната си майка, че иска да спести всичко това на децата. Ами това добре ще им намери майка, която да ги обича, но ако успее да се пребори с болестта, как ще живее с бремето децата и да са при друга.
Много е интересно развитието на сериала...........

И на мен ми е интересно как ще се равият по-нататък събитията.
 Очаквам новите серии и ми се иска да намеря отговори на въпроси,
които съм задала за себе си .

за сега   smile3528 
     smile3529 препрочитам  "Чучулигата"

Общи условия

Активация на акаунт