"На сбогуване" и "Чучулигата" - турски тв. новели и сериали - 2 тема

• 71 899
  • 433
  •   1
Отговори
# 105
  • на морето
Здравейте момичета !
Да ви честитя най - уникалния празник  в световен мащаб, и съответно най -българския празник - 24 май !

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 106
  • В тъмната гора.
честит празник на всички!
имам питане  Embarassed гледах преведени само първите 3 части на Чучулигата. От 4 -та натам са без превод. Мога ли от някъде да ги гледам или ще трябва да почакам да се преведат?
благодаря предварително за отговора.  Hug

Те са преведени до 5 включително от Севи, но аз не съм ги качила, защото вчера ми се провалиха всички опити да го направя...наложи се да трия цялата серия за да слагам наново.

# 107
честит празник на всички!
имам питане  Embarassed гледах преведени само първите 3 части на Чучулигата. От 4 -та натам са без превод. Мога ли от някъде да ги гледам или ще трябва да почакам да се преведат?
благодаря предварително за отговора.  Hug

Те са преведени до 5 включително от Севи, но аз не съм ги качила, защото вчера ми се провалиха всички опити да го направя...наложи се да трия цялата серия за да слагам наново.
когато може.  Hug предпочитам да изчакам, все пак това не е лесна работа.   Heart Eyes просто имах повече свободно време днес и реших да го запълня с филма, но гледах друго и така.  Simple Smile

# 108
Лале и Онур ви честитят най-българския празник!  bouquet

Влязох при Дамла да проверя за превод нов на На сбогуване...
Гледах 6 епизод без превод,съдрах се от рев на последната част когато са на вечеря ...нищо не разбирам,а ревнах,с превод сигурно ще ми е по тежко...
И влизам тук,търсейки новини някакви и---АЛЛАХ,АЛЛАХ-наш Онур и ЛАЛЕ...През сълзи се усмихнах-ШЕФ огромно БЛАГОДАРЯ за тази невероятна изненада!!!!
Халит с косица..усмихнати и двамата!!!!
Много хубава снимка!!!

Ако някой който е гледал 6 еп и разбира езика ,нямам търпение-защо е тази вечеря?Не разбирам ролята на Пръстена.че те са женени,какво става...и децата...
И пак букет с бели лалета,и и каква обстановка в кръчмата и пак спец музика...
Толкова е романтично и красиво...да не бе тая пуста болест...
Пак ли се унесох и стана дълго..Сори

# 109
Песента от филма  ''Зерда ''  на Кърач
отначало има стих после започва песента
''Или ме обичай като истински мъж или си отиди ''

http://www.youtube.com/watch?v=0aEGpQ5T1Q4&feature=related

и клип

http://www.youtube.com/watch?v=nINHgiKMq0k

# 110
  • В тъмната гора.

Сега си месля за Халит, с когото не е играл с него не е бил гадже.  Дано този път му дойде акъла в главата и да приключи със свалките.

# 111
Кажете нещо за този филм Зерда. За какво се разказва? Каква роля играе в него Халит?

# 112
  • София
sevi_nil
Главните роли в Зерда играят Ece Uslu( Лале) и Явуз Бигьол , годеника на Бурчу Кара ( Зейнеп).Прави впечатление , че всеки ТВ канал и технически екип снима сериали с определени актьори. Предстои ни от 28 май - Дудактан калбе ,; след 4 юни - по БТВ - сериала Перла ( Gumus), a след 3 сезон - Нова може би ще пусне още един турски сериал!
За съжаление филма Зерда и аз не мога да го открия; сега го търся в руските форуми, явно не е правен сериал по филма , и затова го няма в You tube.

# 113
sevi_nil
Главните роли в Зерда играят Ece Uslu( Лале) и Явуз Бигьол , годеника на Бурчу Кара ( Зейнеп).Прави впечатление , че всеки ТВ канал и технически екип снима сериали с определени актьори. Предстои ни от 28 май - Дудактан калбе ,; след 4 юни - по БТВ - сериала Перла ( Gumus), a след 3 сезон - Нова може би ще пусне още един турски сериал!
За съжаление филма Зерда и аз не мога да го открия; сега го търся в руските форуми, явно не е правен сериал по филма , и затова го няма в You tube.

Шеф както винаги готова инфо да даде  newsm51
И аз го търся,но май само филм има който е около 60 минути.

# 114
  • София
Е , цвети , и аз вече не съм толкова сигурна - инфото се натрупва , а не съм първа младост!В сайтовете дават Зерда - сериал- 2002-04 г.- тоест поне трябва да са 50-ина серии. Някъде прочетох, че главната героиня - Зерда - накрая умира! Продължавам да търся...

# 115
Zerda е един наистина страхотен филм.Гледала съм го , но не мога да си спомня каква роля изпълняваше  Халит Ергенч .В главната роля играе Фюсюн Костак ( Джансу ..майката на Умут от 1001 нощи) .
ето и едно видео към филма :

http://www.youtube.com/watch?v=VvGhNIh5R5A&feature=related

# 116
  • В тъмната гора.
72 серии е Зерда и се продава във вид на ДВД, няма я просто в нета това е.

# 117
( Джансу ..майката на Умут от 1001 нощи) .

Cansel, ne e Cansu Simple Smile
i e "1001 nosht" , ne 1001 noshti Simple Smile no nishto de;)

inache eto klip na GÖKHAN TEPE (doktor Ateş ot ELVEDA DERKEN)
http://www.youtube.com/watch?v=_Z22u5D4Jqg
imam edin negov originalen CD, kupih si go ot TR predi 3 godini, togava beshe neveroyaten hit tazi pesen Yürü yüreğim;

eto i klip na edna negova balada http://www.youtube.com/watch?v=WG3PYuI8vRM ; ne me kefi pesenta, no klipa e gotin Simple Smile

eto i na Gel aşkım gel http://www.youtube.com/watch?v=ue6AXwGK634&feature=related super pesnichka

# 118
  • София
Привет момичета!  Записвам се, за да Ви следя. Пожелавам Ви спокоен ден и успешна седмица  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
Здравейте момичета,

Резюме на филма Zerda

Сахин и Зерда са двама млади които много се обичат. Братът на Сахин загива при катастрофа докато двамата планират сватбата си...

Според обичая; Сахин трябва да се ожени за жената на брат си. Зерда затваря сърцето си за Сахин веднага след като разбира за женитбата.

Сахин дори не се е докоснал до Hacer и по всякакъв начин се опитва да убеди Зерда в това. Най накрая той успява.

Зерда обаче има едно условие че сватбата трябва да е официална. Сахин се завръща в къщи шастлив но там го чака много лоша изненада.

Защото Зерда не е член на племето, тя е само дъщеря на обикновен учител; Султан Ана не приема мисълта че тя ще е единствената наследница на Eroðlu. Но ако няма официален брак то тогава няма да пречи на връзката им.

Това е достатъчно за Сахир но Зерда е твърда че "докато те нямат официален брак той не може да я докосва". Любовна история която се развива между модерният свят и традициите, понякога пълен с трагедия която ще ви разплаче и понякога пулен с хумор който ще ви разсмее...

Общи условия

Активация на акаунт