"На сбогуване" и "Чучулигата" - турски тв. новели и сериали - 2 тема

• 71 905
  • 433
  •   1
Отговори
# 120
АННА благодаря  smile3525  love001

# 121
  • София
Здравейте момичета,

Резюме на филма Zerda

Сахин и Зерда са двама млади които много се обичат. Братът на Сахин загива при катастрофа докато двамата планират сватбата си...

Според обичая; Сахин трябва да се ожени за жената на брат си. Зерда затваря сърцето си за Сахин веднага след като разбира за женитбата.

Сахин дори не се е докоснал до Hacer и по всякакъв начин се опитва да убеди Зерда в това. Най накрая той успява.

Зерда обаче има едно условие че сватбата трябва да е официална. Сахин се завръща в къщи шастлив но там го чака много лоша изненада.

Защото Зерда не е член на племето, тя е само дъщеря на обикновен учител; Султан Ана не приема мисълта че тя ще е единствената наследница на Eroðlu. Но ако няма официален брак то тогава няма да пречи на връзката им.

Това е достатъчно за Сахир но Зерда е твърда че "докато те нямат официален брак той не може да я докосва". Любовна история която се развива между модерният свят и традициите, понякога пълен с трагедия която ще ви разплаче и понякога пулен с хумор който ще ви разсмее...

Мисля, че филма ще е хубав. Заинтрегува ме резюмето. Ако е възможно за повече информация.   Предварително благодаря   bouquet bouquet  bouquet

# 122
  • гр. София
Както винаги ви чета с голям интерес!  bouquet

# 123
От филма  Zerda

# 124

# 125
  • Plovdiv

ЗДРАВЕЙТЕ !

Много нова информация ! Без да се замислям ,благодаря на всички!
Наистина тук се чувствам ,като скитник в пустиня попаднал ненадейно в оазис!

newsm51          smile3525            newsm51

# 126
# 127

Вместо разсъждения за филма "На сбогуване"
ви предлагам едно от любимите ми стихотворения!

http://www.youtube.com/watch?v=-URmgQsFNuI&feature=related

smile3525
Мар Томова защо до сеге не те бях открила?  bouquet  bouquetБлагодаря ти пак!

# 128
# 129
tsveti97    bouquet

просто нямам думи

благодарности на всички които не спирате да ни запознавате с турското кино и с инфото което не спирате да ни давате - аз тези дни съм само и основно консуматор, чета темите и не се ровя в нета

гледам 'на сбогуване' - интересно ми е как ще се развият нещата. Лале не я разбирам съвсем. Не виждам как ще спести страданието на Еге и децата. Малко ми липсва динамичното развитие на действието, но съм в началото все пак.

До сега няма турски филм на който като съм прочела резюмето и да не съм си казала и този ще е хубав и ще гледам - пък после от играта зависи все пак. Може ли пък всичките им филми да са такива или така се получава защото тепърва почваме да гледаме, избора е голям и вие ни запознавате с най-доброто
 Hug

# 130
Лале и Онур ви честитят най-българския празник!  bouquet

Влязох при Дамла да проверя за превод нов на На сбогуване...
Гледах 6 епизод без превод
Току -що направих същото.Само в резюме:Еге се опитва даВъведе Лале в откровен разговор и тя все му се изплъзва.Първия път когато той направе вечеря на свещи Лале се затвори в банята и плака .Втория път вече тя беше на прага на откровението когато Атеш влюбения в нея състудент й се обади ,че сестра й ЕДА!!е заловена като малолетна във вечерно заведение и Лале отиде да я вземе.Тогава разбра ,че Ашеш е влюбен в нея.После неистово се скараха двете сестри и малката нагло надви като каза ,че е изоставена ,самотна и си и бишела писма сама на себе си ,за да не се срамува от съучениците си ,които редовно получавали писма от близките си.И последния път Еге Помоли Еда за съдействие да сюрпризират Лале.Сега и аз не разбрах ролята на Еда до момента към сюрприза.Но в тази романтична обстановка той й каза ,че иска да започнат начисто ,отначало ,както в началота  и за това са белите лалета и пръстена .......Лале обаче му каза ,че иска да се разделят......той остана като гръмнат и така завърше.Дамладжим дору му анламъшъм

# 131
  • Plovdiv
Danaya14,
 Как да ме видиш?  Скрита съм в аватара!Онази вдясно, слабата? Или пък вляво, силната?
Аз съм въздуха и земята, огъня и водата,  черното и бялото, ин и ян ,грозното пате и белият лебед!
Иначе на пръв поглед съм една патка.  Joy Joy Joy
Е, сега вече си ме видяла!  Шегувам се! Благодаря ти за топлите думи!

smile3525

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 23:19 от mar_tomova

# 132
  • София

От филма  Zerda

Благодаря много  bouquet   bouquet  bouquetПрекрасен актьор е Халит newsm51 smile3525 newsm51

# 133
Къде изтеглихте снимките от "Зерда". Нашият Халит каква роля играе щом танцува с главната героиня.

# 134
Привет, момичета
Може ли някой да ми каже от къде мога да си сваля целите преведени до момента епизоди на "На сбогуване"? Свалила съм си първия епизод, но не мога да открия от къде. Рових се доста без резултат. Имам линкове към всички преведени и качени във Vbox епизоди, но те са на части, а предпочитам да ги гледам като са цели филми. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт