МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА

• 102 577
  • 455
  •   1
Отговори
# 300
Какво като я има? Който иска ще гледа напред,който не иска---няма.Защо казваш какъв е краят,никой не те е питал.

# 301
  • София
flor76,
Разбирам желанието ти да съобщиш новина, но тя съвсем не е новина.  Rolling Eyes
Филмът е даван миналата година, завърши скоро. Всеки, който иска може да го гледа в Интернет пространството. Не си само ти тази, която си гледала последната серия.
Тук се пише и се коментират за епизодите сега, не бъдещите.
Има хора, които не искат да знаят какво ще се случи и да гледат филма с интерес.
Приеми, че е така и не пиши какво ще стане в еди-коя-си серия или на финала!
Ако имаш желание да пишеш за бъдещи епизоди - пиши с бели букви и предупреждавай!

Най-обичам като се появи някой, да нахлуе в някоя тема, да хвърли "бомба" и сензация с някакъв край и да се омете яко дим! smile3515 newsm61
Затова - преди на нахлуваш - прочети изказванията на тези преди теб и тогава пиши!

# 302
точно така  Peace

# 303
Ибаххх добре, че ми каза края - няма начин да няма някоя изцепка  #Cussing out

# 304
  • София
flor76,
Разбирам желанието ти да съобщиш новина, но тя съвсем не е новина.  Rolling Eyes
Филмът е даван миналата година, завърши скоро. Всеки, който иска може да го гледа в Интернет пространството. Не си само ти тази, която си гледала последната серия.
Има хора, които не искат да знаят какво ще се случи и да гледат филма с интерес.
Ако имаш желание да пишеш за бъдещи епизоди - пиши с бели букви и предупреждавай!

Най-обичам като се появи някой, да нахлуе в някоя тема, да хвърли "бомба" и сензация с някакъв край и да се омете яко дим! smile3515 newsm61
Затова - преди на нахлуваш - прочети изказванията на тези преди теб и тогава пиши!

Ето, заради тези забележки спрях да влизам още от темата за 1001 нощи.Срам и резил  Embarassed, че заради нежелаещите да знаят и аз съм правила забележки  ooooh!. Предпочетох да не влизам , да не се ядосвам, но и в тази става същото. А пък в други теми пишат много напред и ако попиташ нещо, което гледаш в момента ще те изядат с парцалите. Приятно гледане ви пожелавам!

# 305
flor76,
Разбирам желанието ти да съобщиш новина, но тя съвсем не е новина.  Rolling Eyes

абсолютно на същото мнение съм .Значи още излъчиха 1 епизод на "Мелодия на сърцето" и вече имаше коментари за финала на филма... #Cussing out Не мисля че това е толкова сензационно
Аз например  съм гледала докрай филма "На сбогуване", дайте вместо да си правим труда да го превеждаме , да ви го разкажа и готово...ще си спестим и нашето , и вашето време Crossing Arms

# 306
Винаги  ще се появява някой(Я) много остроумен,който ще има какво да разкаже в аванс,сякаш останалите сме невежи и не може да си намерим информация сами в нета-ПРОСТО НЕ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ КАКВО СТАВА НАПРЕД!!!!!!!!

# 307
  • Burgas
Прави сте момичета,но мисля че стига толкова,направо шашнахте момичето спря да пише,може би си е мислела,че искаме да знаем,а то какво се получи.Сериалът запо4ва ве4е от 14,30.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 14:32 от anik79

# 308
Мацки,
на работа съм и няма как вече да следя сериала.
Моля пишете дали Ламия и Кенан си консумираха любовта днес! Embarassed

# 309
Кпнсумираха я,но Кенан отиде при Джавидан.Ламия се прибра,набиха я и я изгониха.Тъжна серия Cry

# 310
  • София
Мацки,
на работа съм и няма как вече да следя сериала.
Моля пишете дали Ламия и Кенан си консумираха любовта днес! Embarassed

Споко! Изконсумираха я!  hahaha

# 311
ЕЕЕЕ,
защо се прибра у тях - нали беше решила да бяга!?!?!

# 312
Тоя как се ебава с малката, не е истина просто  Crazy

пп - много обичам по филмите как дават посред нощ някоя дама нагримирана като за прием ххаххах

# 313
Ееееееех ,кефиме тоя филм беееее! Laughing

# 314
  • au bout du monde
Днес гледах епизода Laughing Много интересно става  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт