Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 061
  • 455
  •   1
Отговори
# 210
  • на дъното
за всички наши ангелчета smile3518

# 211
# 212
 Flowers Rose Flowers Rose за всички наши ангелчета, липсвате ни

# 213
  • в сърцето на моето Слънце
Мъчно ми е, защото не мога да проумея защо изгубих детето си. Толкова чакано, толкова желано. Мина седмица вече от аборта... Нямам вече и сълзи, нямам душа. Всичко е пусто и празно... Целият ми свят, целият ми живот, всичко се разби на милион парчета. Прости ми рожбичко моя, че 5 месеца те носих и не успях да те опазя... Обичам те ангелче мамино, където и да си знай, че мама няма да забрави... Толкова ми е пусто и празно, момичета... Кажете ми как да се спася и какво да правя с мъката...

# 214
  • Варна
 За съжаление тук всички се питаме какво да правим с мъката...и продължаваме да си я носим...И всички прекрасно разбираме как се чувстваш  smile3518. Знай, че не си самичка! Винаги ще намериш подкрепа... Hug

# 215
.............защото днес трябваше да празнуваш 2 годинки ,трябвяше да има парти ,да получиш много подаръци, а теб те няма................. newsm45. Така ми липсваш Жори .

-за тебе Жорко!Дано усещаш любовта ми към теб ,макар и разделени.........винаги ще те обичам ........ smile3518

Днес незнам как ще изкарам .Час по час се сещам какво беше ,как тръгнахме към родилно и т .н. и колко бяхме щастливи .............но за кратко.

# 216
  • в сърцето на моето Слънце
reni _805,  no cry Каквото и да ти кажа, знам че няма смисъл!  Cry
Днес на мен ми е по-мъчно и от вчера. Незнам как и кога ще ме лекува времето... Усещам че колкото повече време минава, по-мъчно ми става. Събудих се тази сутрин и първата ми мисъл беше за онова нежно пърхане в корема, което усещах само до преди седмица. Така ми липсва... Мразя се, мразя се затова, че не успях да те запазя детенце мое...  Cry

# 217
  • Добрич
Мила mmmStelxen_m, не си виновна ти.Не е зависело от теб.Болката е силна! Тя не преминава, просто се научаваме да си я носим и да живеем с нея. Много, много съжалявам, че си преживяла това! Знам , че думите ни няма да променят фактите, но се надявам да ти помогнат да превъзмогнеш мъката! Hug

Рени-805, дай боже Жорко да е на празненство и да е добре там , където е!Аз също съм сигурна , че за любовта ни към нашите загубени рожби смъртта не е пречка и тя ги обгръща дори и там, където са.....  
  party006 за Жорко!
Дано и всички наши ангелчета са заедно с него!!!!

# 218
  • Варна
Честит рожден ден, малък Жорко   Party Time

Върни се по-скоро  Praynig
 Мама те чака.

Рени  Hug Hug Hug

# 219
                                                    Честит рожден ден,Жори

Рени,миличка Cry Cry Hug Hug

# 220
  • Варна
 Честит рожден ден Жорко!

# 221

Честит рожден ден Жори!
Рени Hug

# 222
 newsm38 newsm59  party006 Жорко Sad Рени Hug

# 223
Честит рожден ден Жори
Рени бъди силна миличка.

# 224
Честит Рожден ден, Жори! Дано е светъл днешният ти празник, дано е хубаво там, където си сега!

Рени,   Cry Hug

mmmStelxen_m , недей, миличка, не търси вина в себе си. Никоя майка не бива да смята, че е виновна за загубата на рожбата си. Причина сигурно има и с времето ще я разбереш вероятно, но тази причина не си ти! Сигурна съм в това! Знам, че понякога е трудно да не търсим вината в себе си - минах и през това, но знам също така, че това е грешка, изключително мъчителна и болезнена при това.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт