Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 076
  • 455
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ани, ще изживееш всичко, за което копнееш, сигурна съм!

А Ради и Преси са дошли на Земята, за да получат любовта и грижите ти. Балоните и играчките не са важни.
 Hug Hug Hug
Избърши сълзите и се усмихни, за да усети бебчо колко много е желан и чакан.  Heart Eyes

# 91
anelia_zlatanova , миличка  Hug Hug Hug
За съжаление Живота ни изпраща различни препятствия - всеки ден , всеки си казва " ама защо точно - аз ? " , " Защо? " - и отговор няма .
Случва се лошото, едно майчино сърце се пречупва , една кървяща рана остава винаги да пари , животът се преобръща на цялото семейство , но именно те са хората заради , които трябва да се опитаме да продължим напред. Напред , защото каквото и да направим - връщане назад няма , така е устроен света .
На някои от нас се падна " късмета " да имаме ангелчета , да скърбим за тях , но какво ще променим ? Можем ли да върнем времето назад ? - Не , естествено .
За това трябва да се борим за щастието си , да дадем шанс хубавите неща да се случат . За това миличка както е казала Лилибон : " Избърши сълзите и се усмихни, за да усети бебчо колко много е желан и чакан." Това бебче , ще бъде много повече обичано , защото е толкова изстрадано. Бъди много спокойна и дано Господ те дари с най-прекрасното слънчице и аз вярвам , че този път ще успееш да изживееш всички онези пропуснати моменти .

Бъди силна миличка и нещата един ден ще се случат!!!

# 92
-за всички Вас ................. smile3518

# 93

За всички наши дечица,които сега не са тук...

# 94
Днес ми е мъчно,че на всяка от нас тук и е била отнета мечтата да гледа детенцето си как расте...Мъчно ми е ,че нашите дечица растат в сърцата ни,но не и пред очите ни...
Мъчно ми е,че моето щастие не е с мен вече 4 месеца,мъчно ми е,че от тогава до сега има още толкова майки с моята съдба...
Мъчно ми е...

# 95
  • Добрич
ksd,   Hug
за твоето ангелче Praynig
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

И на мен ми е мъчно!

# 96
За всички малки ангелчета които са далеч от нас, но винаги ще бъдат в сърцата ни

# 97
Мъчно ми е защото моето малко ангелче трябваше да стане на девет месеца,а сега кошарката си стои в къщи празна smile3518  party006  party006  party006 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 98
мъчно ми е, защото минаха 6 месеца откакто се разделих с моите момиченца...а пустотата в сърцето ми, мъката и болката са си същите... мъчно ми е, защото не мога да обясня на хората около мен,че съм мъртва,въпреки че тялото ми функционира...

frej   Hug

# 99
  • Варна
frej и Kenga, скърбя с вас, мили майчици! Винаги изглеждаме по-силни, отколкото се чувстваме вътрешно...  Hug

# 100
  • на дъното
За наша най-голяма мъка на днешната дата много дечица щяха да празнуват,но те не са при нас а там някъде ..... дано днес се веселите мили наши ангелчета Обичаме ви  smile3518
за теб мило мое Крис днес мама щеши да му купи играчка  Cryза всички ангелчета

# 101
Силви .............. много ми е мъчно за теб... Cry Ти толкова изстрада  Hug.

-за тебе Криси!

frej,Kenga нека повярваме макар и трудно ,че дечицата ни там горе са добре.........

-за всички тях!

# 102
frej,Kenga,silviayo  Hug Cry spoko

baloni baloni baloni Flowers Rose Flowers Rose за вас мъничета

# 103
frej, Kenga, Силви съжалявам момичета smile3518
за вашите ангелчета

# 104
Мъчно ми е защото днес научих че още едно момиче се е разминало с мечтата си да стане майка...
Мъчно ми е и за моите неуспехи...
Мъчно ми е и за всички майчета загубили детенце...
Мъчно ми е и за всички ангелчета...
 Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт