ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 182
  • 204
  •   1
Отговори
Днес било мой ред да пусна темичката. Заглавието е леко носталгично, но не и тъжно, в никакъв случай.  Naughty

Желая на всички прекрасен месец, изпълнен с чудни морски приключения, весели срещи и едно велико тортоядене. Като се сетя само колко малки рожденици имаме този месееееец!!!

Слънце при нас не се вижда, но на вас желая слънчев и усмихнат ден! А и да не забравя - ОБИЧАМ ВИ!  Hug Hug Hug

# 1
  • Варна
Честита ни нова темичка. Дано ни донесе много и само хубави новини.

# 2
Здравеите и от мен,хаиде и аз в новата темичка.Много усмивки и добро настроение през месец юли. Hug  bouquet

# 3
Ооо,време било за нова тема.Нещо датите ми се губят напоследък.

Много положителни емоции и весели моменти пожелавам на всички този месец.

Исе,ами добре си пее детето-много е добре,ама много е далече и само ще си го представяме това лято морето.Надявам се поне да успеем до Бялото да отскочим.

Много целувки на всички. Hug

# 4
Здравейте и много слънчев месец и от нас!

В тон със заглавието на новата темичка, аз бих казала мина цяла година Mr. Green. Направо не е за вярване  ooooh! Спомням си как миналата година си чаках термина и висях във форума от сутрин до вечер, а сега...едва си открадвам по някоя минутка да прочета поне месечната тема Mr. Green

Пожелавам на всички ви едно страхотно лято, много положителни тестове и пухкави бебчета и този форум да го има само за да си разказваме за пакостите и щуротийките на малчуганите  Hug Hug Hug

# 5
Честита ни нова темичка,нека я напълним само с прекрасни новини.
Желая на всички едно незабравимо лятооооооооо Heart Eyes

Днес е July Morning!
Завиждам благородно на всички,които са посрещнали изгрева на морето.

И сега да ви се оплача,сутринта ходих на очен лекар-еми очното налягане ми е все така на горна граница,което не се хареса много на лекарката и затова ме праща на едно изследване за измерване дебелината на роговицата.
Хора с по одебелена роговица са склонни към по-високо налягане,което е нормално. И сега като ме е подгонило едно шубе Tired
Е доки се опита да ме успокои,че все още не може да се говори за глаукома,но..................страх голям Sad
Моля ви стискайте ми палци

# 6
  • на дъното
Хайде и от нас да ни е честита новата темичка.На тези които им предстой почивка да си изкарат много хубаво и приятно.
Да има само поводи за радост и пожелания.Лек ден на всички. Hug

# 7
Само се включвам, да предупредя Исето да си подготви отговор на въпроса:
Мамо, а как се прави на морето дупка?

Петър едно време като ни го зададе във връзка със същата песен направо паднахме от смях. Само дето не помня какво му отговорихме - ама май беше нещо от сорта на "такъв е израза, това е само песен, не може да се направи и т.н."

# 8
Аничка много ме  Joy Joy Joy,не се бях сетила,че може да ме попита.Просто явно не му дошло на акълчето детско Mr. Green

# 9
Честита ни нова темичка !
Желая на всички прекрасни летни дни! Hug

# 10
Аничка, добре си наминала. Нали не е Нова година?  Simple Smile
Хубав и приятен летен месец да си имаме.
Фивче, гуш.  Hug Hug Hug

# 11
Честита нова темичка и приказен летен месец на всички Hug

# 12
 Желая ви слънчев и топъл юли месец!

Пускам ви снимки, на който му се гледа, и да знаете,че ми беше УЖАСНО трудно да ги редуцирам до 150,при положение,че бяха над 600!!!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395073&pid=13260323

Много ми липсвате! Пишете по-често! Искам да ви видя всичките.....................

# 13
Похвалвам се, че Невена днес проходи и се научи да се покатерва на леглото. 2 в 1 в един и същ ден. Добре, че имам 2-3 зимни килограма запас.

Ники, прекрасни снимки и още по-прелестна Бела. Има ли някаква тайна за задържането на шапката на главата, защото при нас това съоръжение светкавично се сваля.

Рони, и вие двете сте страхотни!

Мерри, прекрасни новини. Спокойствие и страхотен финал ти пожелавам.

Лилибон, благодаря ти за хубавото ЛС.

На всички, които ще почиват този месец пожелавам слънчеви дни и да поздравите морето от нас. Ние смятаме да ходим на мини-почивка като миналата година и се надявам да ви кача снимки след това.

Шерче, съчувствам ти за работата...За съжаление в момента служителите не сме в силна позиция и работодателите понякога прекаляват...

Heart Eyes на всички

# 14
Включвам се за бързо сложих снимки в албума.

http://www.snimka.bg/describe_photos.php?album_id=383398&photo_id=13287689
Днес ще гредам да пиша по късно  Hug Hug Hug Hug[img]
Мери - ГЛори - ПРИЯТНО МЕ ИЗНЕНАДАХТЕ!!!
Този път всичко ще е различно!

Общи условия

Активация на акаунт