ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 182
  • 204
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Фивче дано през септември вече е последното препятствие Hug

# 196
Здравейте, мили приятелки!
много отдавна не съм писала, нямам извинение, но само искам да знаете, че отвреме навреме влизам и чета. Липсвате ми, но се радвам с вашите радости. За съжаление не мога да кажа, че не ми е тъжно и не плача, когато ви боли и страдате!
Много се надявам страданията и нещастията да не съпъстват живота ни, но няма как... съдба!

Амалия расте като гъба, не на височина, но на магарии, дивее, говори, непрекъснато тича и прави бели, с три думи: пращи от енергия. Горките ние да му мислим, как ще й издържаме на темпото.
ето сайта - можете да видите снимки тук http://inamarkova.multiply.com/

Все по-често се убеждавам, че най-важното в живота не е канското количество свършена работа, а именно прекараните мигове с близките. Дано имаме късмет да им се наслаждаваме по-често!

Целувам ви, прегръщам ви всички и най-искрено ви желая само хубави неща да ви се случват и да се сбъднат всичките ви мечти!

# 197
Минавам набързо на отчет докато Антоан спи по корем, иначе ме иска само за себеси
заспиваме заедно и мръдна ли и той ме усеща и надава вой.

Вчера бяхме на консултация и моят синковец, както каза Лилибон е втори Крали Марко
за месец и три дни е наддал 2кг. и 200гр. и 7,5см.  ooooh!
ако продължава така ще викам кран да ми го носи.
След такова наддаване поне част от страховете ми че нещо не е наред се поуспокоиха.

Аз ви казвам чао, защото отивам в Златоград при мама, не че като съм тук много пиша ама вие си ме знаете.  bouquet Hug Hug Hug

# 198
 wavey

Голяма кукличка е Амалия и тази прекрасна усмивка......... Heart Eyes Hug

anelia_zlatanova ма вярно кран ще ти трябва Joy Joy JoyОбожавам дундести бебоци.Браво на малкия Антоан

Хубав ден на всички Heart Eyes

# 199
 newsm51
Много е сладка Амалия! Hug
Шерче,твоята шоколадка е голяма чаровница! Heart Eyes
Ние с бебо сме добре! Вечер когато си легна е най-активен, тогава най-много обича да ме посритва.Явно ще е нощна птица като мама. Mr. Green
Направих си изследването за вродени тромбофилии, към което Марков ме насочи. Оказа се че съм хомозиготен носител на 4G- 4G и спадам към рисковата група за образуване на тромби. Доки каза, че според него това е причината за абортите. Изписаха ми инжекции фраксипарин до края и милото ме боцка всяка вечер.Надявам се накрая всичко да е наред.
Рони какво правите вие с хубавицата Мария? Я кажи къде се разхождате вие из квартала да ви издебна някой път да я нагушкам.  Heart Eyes
Светле а ти как си? Ето строи ни в две редици и аз бързо да се появя да дам отчет.  Hug
Фивче стискам палци скоро всички препятствия да са зад гърба ти и да се радваш на пухкаво здраво вързопче, а може и две.  Heart Eyes Hug
Ние с милото отиваме за почивните дни на гости при едни приятели в Каравелово. Били монтирали басейнче на двора и тъкмо ще се поразхладим от жегите, че в големи басейни се притеснявам да ходя, а на моренце ще ходим чак към 15-20-ти август и ми се вижда много далече. Sunglasses
А кога ще си организираме срещичка? Много съм се затъжила за всички. Hug Hug Hug

# 200
  • Варна
Elektra_86, много ти се радвам, да знаеш! Дано неприятната терапия доведе до един много приятен резултат! Simple Smile

Ани Златанова ме помоли да кача нейна снимка в албума в снимка.бг. Уж снимката се качи, а не я виждам. Все още ли минава време, докато я публикуват? Или аз нещо съм объркала и трябва да я кача отново?

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 15:43 от Lilibon

# 201
Лилибон,аз виждам една снимка от 31.07 на мама с бебе-сигурно е Ани.

# 202
  • Варна
Ако е голям юнак с лъвче на гащеризона си, значи са Ани с Тони.  Grinning

# 203
           radi-t,честит рожден ден!
   Здраве, щастие и много късмет в живота ти желая!

# 204
Леле Ламче, колко е пораснала Амалия. А на пианото е... много умилителна картинка. Heart Eyes Да ти казвам ли, че липсваш много. Ти си знаеш,нали? Гушкам ви силно с прелестницата мъничка! Hug

Електра, просто очите си щях да избода, за да се убедя, че правилно чета. Каравелово знаеш ли къде е? До Карлово!!! Само дето ние точно през уикенда няма да сме тук. Confused Толкова време не сме се виждали... ooooh!
Elektra_86, много ти се радвам, да знаеш! Дано неприятната терапия доведе до един много приятен резултат! Simple Smile
Praynig Сигурно наистина е неприятно това с инжекциите, но един ден те дори и спомен няма да са, а малчо ще се гушка щастливо в мама. Hug Heart Eyes Пък за нощните ритници -май това е любимо занимание на повечето бебета. А и е вид тренировка на мама, нали?  Wink Mr. Green

Ани, браво на вас!   Party Как обичам пухкави бебета! Сега отивам да видя снимката на пухчо! Heart Eyes

топла-топла: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416932.msg12035810#new

Общи условия

Активация на акаунт