ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 188
  • 204
  •   1
Отговори
# 165
Честито на мама Спиди.Да ти е жива и здрава малката принцеса ,весело и щастлив детство.

# 166
Момичета моля влезте в тази тема и да се помолим за това детенце. Болеста е същата която отне моята малка принцеса Cry http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415297.0

# 167
Глори, толкова приятно ми стана да видя лентичката ти  Hug Сигурно пишеш в другата тема, но аз поглеждам по на рядко там... Малко остана до срещата с малката принцеса. Така се радвам за теб....
Добре дошла на мъничката Мария! Здраво и усмихнато дете да расте   bouquet
Дано Господ се смили над това детенце и семейството му, дано оздравее  Sad Praynig
Исе  Hug
Поздрави на всички  Heart Eyes

# 168
Добър вечер от Софийско,
Честито на мама Спиди и цялото семейство  bouquet
а малката Мария нека бъде благословена Heart Eyes Hug

Светле искренно се надявам лошото да ни забрави всичките Praynig
Много целувки на Дарко Hug

Шерче как е мойта слабост шоколадка?

Ще се моля от цялото си сърце малкия Кристиян да се оправи по-скоро Praynig

Лека вечер

# 169
Честито на мама Спиди!  bouquet  bouquet  bouquet
Мария да расте жива и здрава за радост на мама и тати!

# 170
  • Варна
Честито на мама Спиди! Да е жива и здрава малката Мария!

# 171
Днес имахме много приятна случайна среща с MEGI. Мария е много пораснала и сладка и с Вики много  си играха  Grinning
Исе, моята шоколадка все по шоколадова става  Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384437&pid=13653328 имам доста актуални снимки, на който му се гледа. Иначе е ектра. Много е пораснала, не спира да говори и прави някакви умопомръчителни заключения и размисли:lol: 2 седмици изкара при баба на село. Живот голям - спи до късно, ходи боса, къпе се в басейна, разходки, угаждане  Laughing Много добре се чувства там. С баща й ходим през седмицата да я виждаме. Тази седмица също ще е там последно, понеже уж от август в яслата няма да има ремонти и сборни групи. А и да ползваме бабата, че после ще е заета покрай сватбата на брат ми.
От петък сме плътно заедно и много добре си наваксах липсата й.  Grinning Е, снощи я приспах де и я оставих на мъжа ми, аз ходих на бар  Blush Щото имам нужда и аз от разтоварване на емоциите  Grinning
Чакам с нетърпение морето... вижда ми се толкова далече средата на август... И въобще не ми се работи  Tired

# 172
Добро утро
Шерче ама то голям купон пада при вас Laughing,как ще иска да се прибира при мама и тати малката кукла,като при баба се чувства като принцеса.

Нещо много мами ми се губят Thinking,явно хубавото време си казва думата
Лека седмица на всички

# 173
ОООО каква чудесна новина, още едно юлско слънчице е стоплило сърцата на мама Спиди, тате и бате  Peace
Добре дошла мъничка Мария! И нека топлият и слънчев ден, в който си избрала да дойдеш на бял свят ти донесе най-слънчевото и безгрижно детство, а дните ти със твоето семейство да са пълни с топлина и обич!

Шерче, като гледам в какъв непрестанен купон участва Вики /басейни, батути, котенца, цветенца... / ми се прииска да съм малка. Mr. Green Сигурно се затъжваш, ама нека трупа емоции детето Peace

Аз освен, че си раздразних гастрита на морето си имам малко други /административни/ проблеми за решаване и като прибавим висенето по сенчести места с Деница, наистина не ми остава време за нищо.
 Hug ви и ви желая хубаво лято.

# 174
Честит Рожден Ден, Елинор! Жива и здрава да си, а мъничък Тони да те дарява с много поводи за радост и щастие, както и с много любов!   bouquet  bouquet  bouquet И да знаеш, че ни липсваш и не сме те забравили!

Лили, какви административни проблеми? Я казвай да ги оправим набързо. Hug

Шерче, ух, прекрасна е тази Вики.  Heart Eyes А пък и вече знам като дойде ред Дарето да се учи на гърне на кого ще го връча за обучението.  Joy Последните снимки са в някакъв парк с горичка. Къде е това, че много ми хареса? newsm78

Нещо много мами ми се губят Thinking,явно хубавото време си казва думата
Peace  Я бързо всички на отчет!

# 175
                      Честит рожден ден, Елинор!
        Бъди жива и здрава и много, много щастлива майка и съпруга!

# 176
Елинор, честит рожден ден! Здрава и много щастлива бъди   bouquet

Светле, тая горичка е в едно заведение по пътя за Храбрино, след с.Първенец. От Пловдив ни е има няма 10-15 км. Много е хубаво  Peace
Миналата седмица бяхме пак там в района но на една рекичка http://www.vanyacherkezova.snimka.bg/album.php?album_id=401866. Също беше приятно и Вики много се забавлява. Сигурно 2 часа хвърля камънчета във водата, лови риба и даже си изпра роклята  Laughing Пък аз на едно шезлонгче си пийвах биричка  Blush

# 177
Честит рожден ден Елинор  bouquet
Пожелавам ти много положителни емоции и едно прекрасно лято Hug

Шерче,освен,че ще е домакиня голяма(визирам роклята),като гледам май козметичка ще става Mr. Green
А мястото наистина изглежда прекрасно

Lili_X,сподели може наистина да ти бъдем полезни.

Ние днес ходихме със съпруга до първа градска,УНГ,че нали го закъса на морето,та се наложи да му пукат тъпанчето,защото имаше течност.Горкия много го беше страх,но всичко мина ОК.
Иначе седим с малчо по-цял ден при майка,а тя милата не спира да плаче.Ако знаех как да й помогна и как да си помогна на себе си щеше да е добре,но.................. Sad
 Hug Heart Eyes

# 178
Светле, Исе, как да не ви нагушка човек!? Благодаря ви, но се надявам тези дни да затворя тази страница. А и аз съм с 8-9 години стаж в общинска администрация Mr. Green Само дето от строителни разрешителни и узаконяване на строежи нищо не вдявам, но пък изтормозих всички познати от бранша Mr. Green и нещата влязоха в някакви релси /т.е. нещата са поправими/. Стига съм ви занимавала с глупости... и благодаря ви още веднъж  Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИНОР!   bouquet Здраве, късмет и много, много любов!

Hug Hug Hug

# 179
  • Варна
Момичета днес пътувам за София, утре ми е втората хистероскопия. Надявам се всичко да мине нормално и после който има възможност ще се радвам да се видим. Ще се чуем допълнително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт