1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 78

• 23 751
  • 431
  •   1
Отговори
# 195
Привет, момичета!  Hug

Не съм се включвала скоро, но ...  Blush

Аша искам да те поздравя за писмото към Тарду, и да ти кажа Браво и Мерси ...  Hug Чудесно е ...   bouquet  bouquet  bouquet

Fırat Hanım страхотна рисунка!  Grinning Много си талантлива!   bouquet

siren и ти продължаваш да твориш...  Grinning Браво!  Hug , mar_tomova и за теб!   bouquet

Делфинче да ти е жива и здрава абитурентката! Много успехи и радости да и предстоят!   bouquet

За всички, много ...  Hug Hug Hug

Аз, не мога да гледам, филма по Нова ... НО ... си го свалям и така даже ми по харесва ...  Whistling

# 196
Шмети! Да си жива и здрава! амного любов, щастие и късмет!  Gift newsm51 newsm59  party023  ura

# 197
Чудесни снимки,АНИ ! smile3525 smile3525 smile3525 за румънките !!!!!!!!!
Боже,стоя пред компа и се чудя---след 14часов раб.ден почти на крак се пуля пред монитора,вочакване на нещо-да чуя,да видя, да споделя за двама непознати /шех и онур---халит и берг/.Двама души,които никога няма срещна,с които никога няма да говоря,двама,които макар и много близко са много далече...И точно ТЕЗИ ДВАМА НЕПОЗНАТИ завладяха сърцето ми!!!Момичета взех да се притеснявам вече newsm78 newsm78 newsm78-дали не ИЗПЕРКВАМ???Всички в къщи ме смятят за луда. #Crazy #Crazy #CrazyНО... Naughtyсрещнах ВАС и съм многоооооооооооооо ЩАСТЛИВА !!!!...и не сама в своята лудост... Thinking
Извинете ,ако съм ви отегчила. Praynig Praynig Praynig

# 198
ШМЕТИ-МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ !!! smile3525 smile3525 smile3525

# 199
  • Plovdiv
Така и не се научих да пиша едро и цветно, ще се срамувам още 2-3 дни!

smile3525   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,   ШМЕТИ   smile3525  

http://www.youtube.com/watch?v=lo9u88U4wwo

newsm51      newsm51      newsm51          newsm51           newsm51

# 200
мар томова,не се кахъри-аз пък не мога да качвам качвам клипове дали така се казва???Например искам да ви поздравя с един клип,но не зная как да сложа линка.. newsm78 newsm78 newsm78
Мари-не ми се смей Naughty Praynig

# 201
  • София
Копираш го и го поставяш тук направо.
Честити да са рожденниците!  newsm59 nbirthday newsm38

# 202
Светле, градска, винага минаваме интензивен курс на обучение...до края на 4 сезон и клипове ще качваш и ще ги правиш даже. Peace

# 203
ДА копирам ама как? Thinking Thinking Thinking
АНИ-дай боже. Praynig

# 204
шмети, ето моят личен поздрав по случай рожденият ти ден...честит рожден ден в изпълнение на английски и тайлански
http://www.youtube.com/watch?v=AelmBI0sJ3A
Нашите приятели вдигат наздравица за теб от Пукет

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 01:07 от anna3com

# 205
  • Plovdiv
СВЕТЛА,
НАСТЪПИ МАЙ ЧАСЪТ НА ОТКРОВЕНИЯТА!
Аз  пък хляба съм си вадила и с програмиране , а сега срам, срам...Искам пак всичко да знам,
ама как , като 10г. не позволих в къщи да има комп. Сега се мъча да наваксвам, но то
настигане няма в тая област. Дано болеста отключи още нещо в мен. Всяка нощ почти
сънувам ,че свиря на пиано "1001 нощ" . На яве може и да мога , не съм опитала!
И за фотошоп ми е мерак, уча  се още. Абе, шъ стане!

#Crazy #Crazy #Crazy  

# 206
ДА копирам ама как? Thinking Thinking Thinking
АНИ-дай боже. Praynig

Светле, приготви си едно руло прозрачна хартия и почваме да тренираме  Crazy

# 207
Ето това е поздрав на шмети от млу6 тъй като тя се покри в гори Тилилейски или се изнесе на Луната с Енгин...
http://www.youtube.com/watch?v=rur5wKoua1o

# 208
Чудесни снимки,АНИ ! smile3525 smile3525 smile3525 за румънките !!!!!!!!!
Боже,стоя пред компа и се чудя---след 14часов раб.ден почти на крак се пуля пред монитора,вочакване на нещо-да чуя,да видя, да споделя за двама непознати /шех и онур---халит и берг/.Двама души,които никога няма срещна,с които никога няма да говоря,двама,които макар и много близко са много далече...И точно ТЕЗИ ДВАМА НЕПОЗНАТИ завладяха сърцето ми!!!Момичета взех да се притеснявам вече newsm78 newsm78 newsm78-дали не ИЗПЕРКВАМ???Всички в къщи ме смятят за луда. #Crazy #Crazy #CrazyНО... Naughtyсрещнах ВАС и съм многоооооооооооооо ЩАСТЛИВА !!!!...и не сама в своята лудост... Thinking
Извинете ,ако съм ви отегчила. Praynig Praynig Praynig

Светле, ние всички тук сме луди за връзване с доказана диагноза гедже-маниачки. Ама дали някъде другаде има събрани на едно място толкова умни, остроумни, талантливи, интелигентни, сърдечни и добронамерени дами! За всички вас  newsm51 newsm51 newsm51

# 209
http://www.vbox7.com/play:5103976a
УХХАААААААААААА май стана???
ПЕНДИЧКА-- Hug Hug Hug newsm68 newsm44 newsm68 smile3525 smile3525 smile3525
ПОЗДРАВ ОТ СЪРЦЕ ЗА ВСИЧКИ ВАС!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт