Края на Май наближава, все повече майски бебчета се появяват !

• 17 321
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Плами, ти в коя болница ще раждаш? Аз ще влизам във вторник и вече ми е доста напрегнато и притеснено Rolling Eyes

# 196
Момичета,здравейте.Честито на всички нови мами (няма да мога да ви изброя всички  Peace ) Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват  Hug .Ние днес бяхме на 1-вата си консултация малката наддава много добре качила е 1300 гр и вече е 3750 гр и е пораснала със 6 см вече е 54  Sunglasses Хайде мамчета раждайте да си правим нова темичка  Hug

# 197
plami_a, гледам, че термина ти един ден след моя, а и при мен няма индикации за раждане. Лекарката ми определи следваща среща за 28-ми, ако не съм родила до тогава, а иначе след 24 всеки ден ще ходя на тонове.
На прегледа вчера каза, че дори да се опита предизвикване сега, няма да има ефект, щото няма никаква готовност - на бебето си му е добре вътре и това е  Laughing

# 198
plami_a не си само ти 2 в 1. И аз, и аз! Rolling Eyes Ето... и tiliata...

Славаа и тя се отчете и ме оставиха сам саминка да си редя пасианси в Окръжна (иначе мислех нещо за покерче или белот с нея и Стасита Mr. Green) Да са им живи и здрави дечицата и много радост да им донесат. newsm51
На всички пресни майчета, честито! Бъдете щастливи с малките си бебчета. thumbsup
Jeeny направо ти се възхищавам за търпението. Нали в Окръжна ще раждаш? Дано да е скоро, пожелавам ти го! Дано и аз... Flowers Four Leaf Clover
essivessela успех и вярвай в себе си - всичко ще е наред! newsm26
За пишчето на бебоците, на всички лекции, които съм била акушерките и лекторките казваха, че трябва да се слагат на долу. Личен опит нямам. Blush
Успех на всички мамчета 2 в 1 и скорошно раждане... включително и на себе си го пожелавам. Grinning

# 199
Dendri, тъкмо се чудех дали не си гукаш вече и ти с малкия бебок на ръце, ама явно и на него си му е добре в маминия корем.
Не се нервирай, то ще си тръгне детето, според мен колкото си по-спокойна, толкова по-добре.

Абе ще видим дали ще ги разправям същите др. седмица ако пренося(както изглежда)  Mr. Green

Ето и Glum каква е свежарка с твърдата шийка и високото бебе, че и за юни се гласи, макар че и тя май се позагуби, може да ни изненада с прясна рожба  Laughing

М/у другото сетих се, един колега разправя как жена му родила след посещение на рок клуб, та и аз се чудех сериозно дали да не ида на концерт (тази вечер на КОнтрол, Ревю, Хиподил ), ама ще ме яд ако се разраждам и язък и за двата билета - моя и на мъжа ми, тъй че той си отиде самичък  Sad

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 19:34 от tiliata

# 200
Момичета, имам удоволствието да ви съобщя, че днес esivessela е родила бебе Ани - 3800 гр. и 50 см. Двечките са добре и благодарят за стиснатите палци и молитвите!  bouquet

Да им е жива и здрава малката Ани, много да ги радва, да ги слушка и да има мноооого късмет в живота! А на мама Веси бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи Simple Smile

# 201
казабланка ме изпревари Simple Smile тъкмо щях да съобщавам за essivessela
Да е здрава, щастлива и с късмет малката Ани, а на мама Веси бързо възстановяване и хайде в Морската градина!
Ние с Диана сме почти всеки ден там и очакваме останалите варненски мами!
На всички които все още очакват големия ден желая късмет и само положителни емоции и на обебилите се майчета - сладки сънища и дълги разходки Laughing

# 202
Честито на всички нови МАЙчета! Да са им живи и здрави слънчицата и много да ги радват!

Сега да ви се похваля и аз - днес се роди и нашата дъщеричка Изабела Heart Eyes 3800 г, 50 см. Вече сме си вкъщи.

Стискам палци на всички преносващи мамчета 2 в 1, скоро да си гушкат съкровищата и всичко да мине като по учебник  Hug

Хубава вечер!

# 203
Честито за малките принцеси на esivessela и Nijntje! Да са ви здрави, щастливи и големи късметлийки в живота.  newsm51
Nijntje , любопитно ми стана... Blush Днес си родила своето момиченце с красиво име и вече си вкъщи???

# 204
  • София
Мадлена, аз раждах при Угрински във Втора градска. Моето раждане накратко при него мина така - включиха ми системи с окситоцин - 3 часа безболезнени силни контракции, доктора идваше често да проверява как съм - поне 3-4 пъти, после в родилното, там още към 2 часа вече болезнени контракции, но нищо непоносимо, аз се бях настроила за много по-болезнини. там една акушерка стоеше до леглото ми особено последните минути, доктора идваше да ме види също доста често. После няколко напъна и бебе Ани се роди, но тъй като част от плацентата остана в матката ми сложиха пълна упойка, извадиха плацентата и ме зашиха - имах 2-3 шева вътрешни само. Още докато напъвах Угрински ми каза че ще ме пазят от разкъсвания и как стана точно това не знам но наистина после се оказах с малко шевове. След това седях 3 дни в родилното и всеки ден идваше да ме вижда и пита как съм. Та като цяло съм доволна, особено от работата му, а и от отношението, но си плащах, не знам ако не бях платила дали отношението му щеше да е същото.
Между другото, докато беше отпуска каза че ще ме прехвърли на Калев, ако се разраждам тогава. Явно двамата си имат договорка да си прехвърлят пациентите.

# 205
  • София
waterlilia, радвам се, че при теб е минало така лесно (или поне така звучи отстрани Simple Smile ) Преносваше ли, та включваха окситоцин? И приемаха ли те предварително? Аз днес говорих с Калев, той поръча в понеделник да се явя в Патологична бременност за "пълни изследвания", и щели да ме пуснат вечерта  Rolling Eyes
Ух, че съм куха!  ooooh! Честити бебчета на esivessela и Nijntje!! newsm51 Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!!

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 22:12 от лято!

# 206
  • Русе
Честито зa принцесите на esivessela и Nijntje! Да са здрави и много щастливи!

# 207
Добър вечер и от нас.
Честито на новите мами. Да са ви живи и здрави бебенцата.
Абе момичета страшна жега. Малката въобще не и понася. Трябва да е наследила непоносимостта към жеги от майка си. Днес цял ден мрънка, рева, повръща направо се измъчи горкото. Чак сега заспа милото.
Гледах че сте говорили за шофиране и други физически дейности. Аз говорих с моя доктор и той каза че може да си карам, да правя секс и зобщо да си живея като нормален човек, без никакви ограничения, с изкл. на вдигане на тежко разбира се.

Да питам родилите секцио. Имате ли някакви впечатления от кремове за намаляване на белези. Чувала съм за такива но не съм ползвала досега  bouquet

Хайде лека Hug, доколкото е възможно това

# 208
Лято както винаги ме изпревари хем че ходи при Калев след мен днес  Mr. Green Между другото Лили видях те на тръгване от кабинета - ти тъкмо пристигаше, но вече бяхме в колата и нямаше как да се запознаем лично  Peace Аз го питах Калев за теб, но той сякаш не можа да се сети за Лилия, която да е негова пациентка казах му и кога ти е термина и той пак не се сети  Thinking

Щом ти е казал така за понеделник си отиди без никакви притеснения, вероятно ще те приеме Угрински и ще се оправиш без проблеми при него (все пак те явно си имат уговорка с Калев да си препращат пациентите и щом Калев го препоръчва е добър сигурна съм  Peace)

Същото се отнася и за Мадленка, сигурна съм че всичко ще е наред като те приемат във вторник и даже ви завиждам малко че ще се засечете двете там  Party и ще ви бъде по леко заедно  Peace

Колкото до моя преглед днес се оказа че бебчо ще си изкара до термин че и по късно. Вече е 3400 и плацентата още млада и си го храни екстра. Шийката ми и мека почти изгладена остава още 1 см и май вече има около 1 см разкритие (което и почти същото от преди 2 седмици прегледа така че нямам мн напредък в това отношение, което пък ме успокоява че ще мога да си изкарам докато се върне Калев от ваканцията си Praynig)

Много се радвам (и благородно вече завиждам) за всички мами които се похвалиха днес с прекрасните си рожби. Да са им честити и много много радост да им носят, да ги слушкат много, да растат големи и здрави, и само с късмет в живота!   bouquet  bouquet  bouquet

# 209
  • София
Галя, и аз се чудех дали няма да те застигна там Simple Smile Да не е закъснял докторът? На мен ми спомена  за някакво раждане до 15:30, че имали... А за това, че не се сеща - и аз понякога забелязвам, че е забравил нещо, дето сме говорили или не сме, ама... какво да го правим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт