Края на Май наближава, все повече майски бебчета се появяват !

• 17 310
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Мадлена, аз раждах при Угрински във Втора градска. Моето раждане накратко при него мина така - включиха ми системи с окситоцин - 3 часа безболезнени силни контракции, доктора идваше често да проверява как съм - поне 3-4 пъти, после в родилното, там още към 2 часа вече болезнени контракции, но нищо непоносимо, аз се бях настроила за много по-болезнини. там една акушерка стоеше до леглото ми особено последните минути, доктора идваше да ме види също доста често. После няколко напъна и бебе Ани се роди, но тъй като част от плацентата остана в матката ми сложиха пълна упойка, извадиха плацентата и ме зашиха - имах 2-3 шева вътрешни само. Още докато напъвах Угрински ми каза че ще ме пазят от разкъсвания и как стана точно това не знам но наистина после се оказах с малко шевове. След това седях 3 дни в родилното и всеки ден идваше да ме вижда и пита как съм. Та като цяло съм доволна, особено от работата му, а и от отношението, но си плащах, не знам ако не бях платила дали отношението му щеше да е същото.
Между другото, докато беше отпуска каза че ще ме прехвърли на Калев, ако се разраждам тогава. Явно двамата си имат договорка да си прехвърлят пациентите.
Благодария ти много, за подробното обяснение, явно съм хванала човека в непододящ момент  Crazy. Вярвам, че всичко ще е ОК и се надявам при мен нещата да се развият като при теб-леко  Party
Лека и спокойна нощ на всички   bouquet

# 211
  • София
лято!, не не преносвах, всъщност родих 2 дни преди термин. Приеха ме в понеделник в патологията, имах контракции, не болезнени но на 3-4 минути и 3,5 см разкритие. После станаха болезнени, но цяла нощ изкарах така и не мажах да спя а разкритието все 3,5 си стоеше и на сутринта контракциите спряха и за това решиха малко да ме "подпомогнат" да не се мъча с още такива нощи и за това ме включиха на система.

# 212
Честито на всички нови мами! Да си гушкат с радост и нежност малките съкровища!  Hug

На всички, които още са в очакване: Леки финални дни и по-безболезнено раждане!  Praynig

Ето малко снимки от изписването на малък Макс от 10.05.2009, където той вече е на цели 5 дни!  Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=380005

# 213
Галя, и аз се чудех дали няма да те застигна там Simple Smile Да не е закъснял докторът? На мен ми спомена  за някакво раждане до 15:30, че имали... А за това, че не се сеща - и аз понякога забелязвам, че е забравил нещо, дето сме говорили или не сме, ама... какво да го правим Simple Smile

Хихи простено му е на човека все пак с толкова бременни се занимава наведнъж  Mr. Green

Иначе и аз се оглеждах за теб, ама уви разминахме се на косъмче  hahaha

А иначе наистина е закъснял заради раждане на 42 годишна първескиня (както той се изрази) и беше много щастлив че всичко е минало ок  Party Имаше една друга бременна преди мен и в 16 и нещо ме прие и мен, и до към малко след и половина бяхме свършили вече  Peace

И докато се натъкмим да тръгнем и те видях да се задаваш с бодра крачка от светофара на сточна гара. И мъжа ми вика я виж още една бременна се е запътила към Калев сигурно  Joy и аз като се позагледах си викам ама ако това не е Лили (с едни дънки и зелена блуза ако не се лъжа Party)

# 214
Здравейте и от мен Simple Smile

Честито бебчета на esivessela и Nijntje да са ви живи и здрави и мн мн да ви слушат Simple Smile

Плами   моето раждане протече така - приеха ме в патологията в понеделник сутринта защото преносвам имах някакви контракции но бяха слаби!Когато д-р Корсемов ме прегледа каза че имам 4 см разкритие и тъй като преносвам е по добре да ми спукат мехура и да ме слагат на системи - така и стана Simple Smileкогато ме сложиха на системата започнаха болезнените контракции и след 1 час започнаха и напъните,те даже се учудиха как толкова бързо съм получила пълно разкритие /нали съм първескиня/.После ме преместиха на магарето и с няколко напъна излезна малката!шиха с местна упойка!накрая ме сложиха  на носилка и стоях 2 часа с торба пясък!

ако имаш други въпроси ще ти отговоря Simple Smile

а на запътилите се към родилното им пожелавам много успех  Praynig   Hug

# 215
Честити слънца на esivessela и Nijntje! Да ви носят радост, щастие и безброй усмивки.

# 216
  • Стара Загора
4eстити беб4овци на Nijntje и esivessela да са ви живи и здарви души4ките и много да ви слушкат  newsm51 newsm51 newsm51

# 217
  • София
Нищо тайно няма - тук съм си с все шийка и прочее. Тежи ми като за световно, много съм дебела, като ям не мога да дишам и т.н. Изобщо - класическа 2в 1 на финала. Контракции имам, но слаби  и безболезнени и най-вече неефективни. Като ви слушам коя кога ще влиза и се чудя накрая сама ли ще остана... ама нейсе.

Честито бебки на Nijntje и есивесела! Да ги направят много щастливи!

# 218
Честито на новите майчета! Нека милите ви дечица ви направят много щастливи!!! Бързо възстановяване и ви чакаме със снимки Simple Smile

Стиснати палци за мамите, които са още 2 в 1! Малко търпение още и повече сън, че после е кът  #Crazy

Момичета, съжалявам че пак се връщам на темата дето вече я коментирахме преди един месец за еластичните колани за корем. Моля ви споделете сега вече от опит и препоръчайте нещо, че аз тепърва ще си купувам. Много бавно ми зараства операцията и едва сега се престраших за подобен колан. Четох, че трябва да е памучен, за да не се запарва раната...  newsm78
10х!!!

# 219
ЧЕСТИТИ БЕБНЦА НА СЛАВА esivessela и Nijntje ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИЧКИ РОЖБИЧКИТЕ И ПЪЛНИ С ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ КЪЩИТЕ!!!
GLUM-чe айде бе само хайманосвате из Софията  ... айде да раждаш и ти вече  Hug

На Зайко филма направо си го представям .А как се кърми едновременно 2 бебета - ей тва ми е мъгла.
Зайче дано да имаш помощници в къщи мила, че иначе как ще издържиш не знам Hug Дано поне да спинкат нощем едновременно  newsm51

Maria-Chiara
много косичка имате вие . Какъв сладък рошко  Hug

На всички мами, все още очакващи леко и безпроблемно раждане.
На тези които са за секцио - кофтито е първите 3-4 дена после изведнъж олеква болката.

Мойто бебче тази нощ спа 8 часа . От 20.00 до 4.00 направо се разтекох отвсякъде.Пижами чаршафи - ужасТ .
Чаках го, чаках го да се събуди така ме заболяха гърдите. Накрая в 4 часа благоволи да изпразни млекоцентралите.
Ако спинка така по-нататък хич няма да му се разсърдя, само да измести между 22.00 - 6.00 хахаха
Сметки без кръчмар.
Имаме леки колики. Вечер към 5 часа ни почват дано си останат леки и занапред и да свършат скоро.
Колкото за снахичките Гери която си го вземе за него си е  Hug

loranholl
аз си нося колан но не постоянно.Само като излизам че да прибере малко корема. като го нося по-продължително ми става неконфортно. Над разреза ми е изтръпнало още и нямам чувствителност . Кожата ме сърби , явно защото зараства.
Купи си сложи си го и си прецени колко дълго можеш да издържиш с него.
Моя е като боксерки но по-изрязани . Имат уплътнен ластик в коремната част.  Hug Hug Hug

# 220
  • Plovdiv
Плами, ти в коя болница ще раждаш? Аз ще влизам във вторник и вече ми е доста напрегнато и притеснено Rolling Eyes
Не знам дали си забелязала но аз съм от Пловдив, аз също много се притеснявам, пък и не знам колко може да се наложи да остана там. Тъй като лекарката която ми следи бременността ще раждам при нея каза, че е по добре да съм там и аз слушам нямам избор.
tiliata аз също нямам никакви симптоми за скорошно раждане. Много съм притеснена че бебчо още е високо и шийката ми не е омекнала и не знам какво да очаквам. Иначе имах голямо желание за водно раждане но май така като гледам ще се размина с него.
Честито на всички който вече гушкат своите дечица. И успехи на тези който им предстои голямата среща. Мim4eto_t мерси много за отговора. Момичета аз смятам днес посетя фризьорския салон, хем малко да се отърся от мисълта за влизането ми в болницата. Хубав ден на всички Hug

# 221
  • София
Хихи, Glum, то и аз си го мислех, че може последни да останем, както засега сме на изчакване, ама... то пък знае ли се.
Галя, сега ще ти клипна, аз съм, запиши си ме Simple Smile

# 222
Здравейте майчета .
На всички които гушкат бебоци им  пожелавам  много щастие и радост.
Ние от понеделник сме си в къщи.
Имаме си малко проблеми и рано - рано тръгнахме по доктори , но се надявам нещата да се оправят и всичко да е наред  /за сега ще споделя , че си имаме проблеми с очичките /.
Естественно имах малко кърма и от притеснение в момента нямам никаква, но това ми е най- малкия проблем в момента. Моля се само с детето ми всичко да е наред.
Ами милички това е за сега , пожелавам на всички здрави бебчета.

# 223
Таня, всичко ще е наред ще видиш. Hug Ще се оправи малката Лилия. Стискам палци скоро да се свършат притесненията ти. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аз съм още тук и съм 2 в 1.  Sad Преносвам вече четвърти ден...
Не сте сами мацки, които очаквате вашите бебчета. Ако се сбъдне съня на Борис, ще го призная... и ще съм доволна, защото като дата става въпрос за утре. Иначе девойката май иска и рожденния ден на майка ми да изчака - 30 май. Дано само името и да си е харесала, че датата ми е мнооого далече. Rolling Eyes

# 224
Имаме си още едно бебе - днес в 8.15 JeenySJ роди роди прекрасното момченце Кристиян - 3250, 50см.   newsm44 smile3504

Общи условия

Активация на акаунт