Края на Май наближава, все повече майски бебчета се появяват !

• 17 323
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • СТАНДАРТНО.
essivessela  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover успех  Hug

# 181
Essivessela,успехHugВсичко ще мине като по учебник. След по малко от час ще гушкаш бебче.  baby  Мисли за това и ще се изненадаш колко бързо и безболезнено е всичко

# 182
  • Стара Загора
essivessela  Hug Hug Hug успех мила от нас,бебсс бързо възстановяване мили4ка и целувки на малкия Дани  Heart Eyes 4естито на вси4ки май-4ета ,4е не искам да пропусна някоя,бързо да се оправяте и влизате в ритам и по=малко колики на вси4ки бебоци Joy Joy Joy

# 183
essivessela стискам палци, всичко ще мине идеално и като видиш малкото Ани, ще си най-щастлива и удовлетворена.

Аз да попитам на вашите бебчета появяват ли им се пъпчици? Ивко има малко пъпчици по бузките, но от вчера има и по шийката, също и на коремчето където се залепя памперса. Казват, че може да е от претопляне  Thinking а ние не го държим много облечен - боди и ританки, а из интернет пише че може да се появи бебешко акне, което до няколко дни минавало.

# 184
  • Стара Загора
Луни4ка и ние имахме пъп4ици,по4ти из4езнаха не се тревожи  Hug Hug Hug от прегряване изглеждат по друг на4ин(ситни и мн.еди до други)а тези нашите са с връх4е и са на рядко,понякога като су4е излизат по бузките но после из4езват....няма нищо тревожно,казват,4е се 4исти бебето  Hug

# 185
Длиана благодаря ти миличка   bouquet и аз така си мислех, но се притесних като видях по коремчето /точно където е памперса/. ама явно там са се появили от затопляне, кой знае. Дано бързо отшумят като при вас Heart Eyes

# 186
esivessela - Мила, всичко ще бъде наред, не се притеснявай, след малко ще гушкаш малката Ани Heart Eyes, стискам много силно палци и вярвам,че всичко ще мине по вода!!! Hug Praynig Hug

# 187
  • София
   Интересна статиика, която четох скоро по въпроса за витамин Д, слънчевата светлина и кърмата  Simple Smile
   Нуждае ли се детето ми от допълнително витамин Д?

# 188
  • Пловдив
Искам да поздравя всички новообебили се мами. Да са живи и здрави слънчицата ви и много да ви радват.
essivessela всичко ще бъде наред , мила. Скоро ще видиш малката Ани , а много скоро ще можеш и да я нагушкаш.
Бани , съжалявам че е трябвало да изтърпиш всичко това  Hug

Ние имаме колики вече и много го мъчат горкото. Педито изписа Еспумизан но няма ефект от него.Давам чай от лайка , но и от него не минава.
Развалихме и режима , по който се хранихме още от болницата.Сега яде когато си поиска.Как да устоя на муцунките , които прави когато иска да яде.Дори и в момента е на гърдата ми , но май я ползва като биберон. Но щом това го успокоява ще бъда и биберон.Само да не ми се гърчи от болка.
В неделя мисля да отидем на първата ни кратка разходка.Сега само на терасата съм го извеждала.

# 189
  • Русе
Честито на Мимчето, Eleanor Lehne,Slavaa, kamel! Да са здрави бебчетата, много послушни и щастливи!

# 190
и аз забелязах че има пъпчици по личицето но педито днес като беше тук нищо не каза а и аз забравих да попитам бях се притеснила за пъпчето - но сигурно е нормално Simple Smile

лягам да поспя защото сме обърнали деня с ноща и е някъв ужас Simple Smile

дано с esivessela  всичко да е наред   Praynig

# 191
Здравейте дами newsm03

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ,ГУШНАЛИ ВЕЧЕ БЕБОЦИТЕ!!!

Успех на всички,които им предстои!!!

Ние с Кристиян сме добре,засега коликите ни са почти "неусетни" (да чукам на дърво)
Явно Инфакола ни действа добре.
Днес ни беше първата истинска разходка-2ч. навън...спинкаше си детенцето,а мама се поразведри малко... smile3521

Да питам мъжките мами-накъде слагате чурчето на бебчовците!? newsm78
Лекарката каза надолу,да не мокри пъпчето,което вече падна,а всички "с опит"казват нагоре...та съм в една чуденка...

Луничка,аз също съм от Владиславово,може да си запознаем бебетата някой път newsm10

# 192
maeva0959 нашето чурче е надолу . така го слагаха акушерките в болницата - сега и аз.

# 193
  • Стара Загора
Маева,за 4ур4ето и аз го слагам нагоре,ама всеки си знае

# 194
  • Plovdiv
Оле колко много бебчета честито на новите мами и техните бебчовци да растат живи и здрави и много щастливи  bouquet fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за всички който имат нужда. Момичета остана ли някой като мен още 2 в 1. Аз в понеделник влизам в болница и тогава ще му мислят, колко ще чакат и дали ще се налага да предизвикват. mim4eto_t ако имаш желание да разкажеш за раждането, защото и аз ще раждам в същата болница.  Hug хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт