Края на Май наближава, все повече майски бебчета се появяват !

• 17 694
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Мигла, добре завърнала се у дома  Hug Скоро ще си съвсем възстановена и живота ще изглежда още по-хубав. Както се казва - това, което не ни убива, ни прави по-силни  Heart Eyes

Честити бебоци на най-пресните мами, честит Рожден Ден на пепе и весело празнуване на именниците   ura

А пък май и аз ще се включа към отбора на мамите с инатливи бебета - от днешния преглед мога да се похваля с твърда шийка, свежа плацента и добре чувстващо се бебе с високо разположена глава - демек имам три дни до термин, ама надали ще да се роди дотогава  tooth Та така, вече е ясно, че е близнак, да видим обаче майски или юнски. А м/у другото имам доста добри приятелки от тази зодия, но ни един познат мъж, та явно тепърва ще се запознавам  Rolling Eyes

Неприятната новина е, че от вчера ми се активира сенната хрема и сега си вървя по пътищата и яко кихам и ... подпиквам  Embarassed, ужас просто. Пих уж рани хомеопатии и се бях зарадвала, че ще ме подмине (обикновено почва началото на май), но не би  Sad. Ужасно е просто, а според хомеопатката съм била кармично обременена - м..а му стара и сега хем невинна, хем страдам  cry

Оо, и да не пропусна - и аз се окузоначих по краката, жегата и плюскането не прощават. Направо съм като тлъстите стрини от квартала, пък за чистак новите декари стрии да не говорим - за това най ме е яд  #Cussing out Два дни пропуснах да се намажа и цялото ми огромно количество бедра стана на червени бразди - то ако трябва да им купувам от супер скъпите кремове, дето само ги туширали (без да изчезнат) ще се разоря  Twisted Evil

Както и да е, успех на зараждалите, търпение на чакащите, аз продължавам да кихам  smile3535

# 91
Мигла добре дошла . Ние винаги ще сме с теб , можеш да бъдеш сигурна  newsm51

# 92
Мигле, безкрайно се радвам на завръщането ти! Добре си дошла! Да ти е жив и здрав юнака, скоро да се възстановиш и всичко лошо да бъде забравено!!!
честити бебчета на Сиска, на Дейв и на Ивилинка, както и на всички майчета, които вероятно съм пропуснала! Много да ви слушкат, да папкат и да пълнят памперсите редовно!
Честити имени и рождени дни на всички празнуващи!
Отивам да храня зверчетата. До после!

# 93
Мигла, добре дошла Hug Hug Hug Hug

# 94
Здравейте,момичета  Grinning

Една малка виртуална почерпка по случай именния ми ден (Елена съм  Laughing )

Честито и на всички останали празнуващи днес  newsm51

Честито и на новите обебили се мами- Ивилина,Дейв и Сиска  smile3525 newsm51 големи да им порастнат бебоците и много да радват мама и тати  newsm03
Добре дошла на Мигла  smile3525 Изключително приятно ми е,че вече си е вкъщи и всичко лошо е отминало bowuu

Мадленка туширането представлява механично постигане на разкритие.Нещо като преглед за разкритие,но докторът натиска по обстойно и по продължително  ooooh! Ако не се прави по време на контракция (както вероятно ще е в твоя случай) не боли! Просто е неприятно  Confused

# 95
Честит имен ден на всички празнуващи,да са здрави и много щастливи!
На рожденниците  newsm59 весел празник!
На родилите честити бебчета,да са много послушни,а на мамите скорошно възстановяване!
Мигла добре дошла   bouquet,бързо да се възстановиш и много да те слушка малкия Божин!
Мами 2в1 успех  Peace

# 96
Мигла - честито ти завръщане у дома! Бъдете здрави от тук насетне и мноооого щастие ви желая!

Честити прекрасни бебчета на Сиска, Ивилина, Дейв! Много да ви радват и скоро да се гушкате в къщи!

И разбира се честит имен ден на именниците днес - много щастие и любов!

# 97
  • София
  Бърза почерпка за именния ден на малката  Simple Smile

# 98
  • София
С изключително удоволствие влизам, за да ви представя бебе Евгени на Мадам Стасита! Роди се днес, преди малко с тегло 3820 грама и 53 см! Да е жив и здрав и много да радва мама и тате!

Стасита е добре, роди със секцио при д-р Красимира Жекова в Окръжна болница.

# 99
Честито на Мама Стасита. Ех, че хубава новина! Най сетне... Да са живи и здрави с малкия и скоро да се гушкат игледат безпроблемно! smile3525 smile3525 smile3525

Честит рожден ден Пепе! Здраве, радост в живота и много щастие. newsm38 newsm59

Честит имен ден Елфичка и на Айла малката принцеса и всички други мами и дечица с хубавото име Елена (и Констонтин). Tada  Hands Clap
Добре дошла на мама Мигла! Толкова се радвам, че всичко приключи добре. Прегръщам те силно момиче!

Честито на новообебилите се мами - Сиска, Ивилина, Дейв (дано не пропускам някой)! Да са ви живи и здрави бебенцата, с розови бузки и сладки беззъби усмивки.

# 100
  • гр.Стара Загора
Мигле добре дошла у дома миличка  newsm51 smile3525 newsm51
Да сте живи и здрави ти и  малкия бебок всичко лошо да остане зад гърба ти и тепърва да ви предстоят най-хубавите моменти в живота!!! Hug Hug  Hug
Честити бебчета на Сиска и Дейв Мадам Стасита!!!Да са ви живи и здрави и много да ви радват ,а на вас бързо възстановяване!!! Hug
Честит рожден ден на пепе! newsm59 newsm18 newsm18 newsm18
Честит имен ден на Ели на Айла,Елфичка и всички други именници

# 101
Честито на Мадам Стасита , за така чакания младеж!!!!!!!

# 102
Да са живи и здрави бебетата на Сиска, Ивелина, Дейв и Мадам Стаска! Да бъдат голяма радост за родителите си!
Честит Рожден Ден на Пепе!
Честит Имен Ден на всички именници!
Мигла, много се радвам, че нещата вече се подреждат при теб!  Hug

Стиснати палци за мамите, които са още 2в1!!!!

# 103
  • Русе
Честито на Мама Стасита! Да й е жив и здрав юнакът и много да я слуша! А на мама бързо възстановяване!

Честит имен ден на Елена на Айла,Елфичка, половинката на Мадлена и всички именици днес!

Мигла, добре дошла!!! Страхотно е, че вече сте у дома! От сега нататък само хубави неща да ви се случват  Hug!

Много благодаря на всички за пожеланията  Hug!

Ние преди малко се върнахме от консултация. Йоли за месец е качила 1,2 кг. и е пораснала с 3 см.  newsm44. Малко поплака от ваксината, но бързо й мина.

На всички очакващи мами - скорошно обебване! Като чета - хич не ви е лесно.  Peace

# 104
Мигла добре си си дошла! Много се радвам, че вече си си вкъщи - сега няма да усетиш колко бързо ще се възстановиш и ще поемеш грижите за Божин. Важното е че лошото отмина и сега те чакат все по-хубави моменти.

Честито Мадам Стасита, да расте здрав и силен юнак, да папка много, да спинка сладко и да пълни памперсите.

Честит имен ден на всички именници!  smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт