и ние сме около 5кг и вече сме на 3-ка. Много сте сладки 
lina10 - няма проблем за гърдите ти само ще са препълнени сутринта
А и хранене не пропуска, яде си точно на 3-3,5 часа, като часовник е. Дано свикне скоро без едното нощно ядене и дано по-скоро й минат проклетите колики, че иначе не знам как ще издържа физически. Какви ли капки и чайове не давах, без особен ефект, явно ще си ги изстрадаме както си требе. Браво на вас, че излизате с бебешорите напред-назад, като прочетох и поста на rea1 как можела да дойде навсякъде с градски транспорт и се изумих и възхитих - аз се притеснявам сама да излизам с малката още, че ми е трудно да оперирам с количката и с нея едновременно, особено като реши да реве. Ами ти, rea1, как движиш - с количка или си намерила цаката на носенето със слинг (нещо, което на мен още не ми се удава, макар да опитвам вкъщи, ама така е, като няма кой да ти покаже на живо, не става само със снимки по интернет
) А много ми тежи вече тази закотвеност вкъщи, мда..
А и с това неспане по цяла нощ, опитвам да наваксам през деня и то не остава време за разходки...направо ви завиждам благородно.
))
ако нещо разбереш, пиши ми моля те! 
)се оказа че яде по 40-50 g
даже един път едни деца ми викаха мистър мускул 
ноооо след няколко дена ще се видя и с тях 

.
и баща му го разнася от стая в стая 

Аз тази сутрин закусих у дома. Айде чаЛ сега. 
Още не сме се оправили за навън.
Много късмет на бебо 
Имамама, kate-rina, съгласни ли сте всички да се видим в морската към 11ч. утре например?
Не се притеснявай излишно 
Нали бяхме със запек
Лекарката каза , че вече можел да ака и през ден , това било нормално , но на мен не ми се струва нормално , а просто опит да ни успокои и да спрем да я притесняваме , защото ние с таткото за най-малкото й се обаждаме да не сбъркаме нещо