Отслабването с Дюкан е щур купон - подготвя ни за новия сезон - 186

• 28 908
  • 471
  •   1
Отговори
# 30
цОП! И аз в новата темичка...

Вещи,благодаря!   bouquet

# 31
  • София
Здравейте!
От няколко дена съм решила да по отслабна, търсих какви ли не начини, бях се навила дори да си купя вибриращия колан Севън омнипотенс, сега си помислих за диета с някакви упражнения за у дома, защото не всички могат да си позволят да ходят на зала..както и да е влизам и запитвам чичко Гугъл за това, което ме интересува и като излязат резултати доста честичко попадам и на вашия форум и с интерес чета мнения.
Такаа да споделя и аз моя проблем .. значи на 21 години съм, висока съм 1.75 и тежа около 64-65 кг. ще кажете ама кой не би искал да е като нея висока и е слабичка .. да ама НЕ. Лошото при мен е, че мазнините ми са разпределени малко по-така, значи нагоре съм адски слаба, ръцете ми са като на жив скелет, малко под гърдите съм супер тясна и слаба, но ето че идват и неприятните паласки и малко стърчащият корем, а за по надолу да не говорим, доста голямо дупе с доста позакръглени бедра, а от колената надолу краката ми са адски слаби..
Гледам тази диета на Дюкан и си мисля защо да не я пробвам, но момичета имам проблем .. става въпрос за ударната фаза .. не ям телешко, нито говеждо, да не говорим за конско..
Какво бихте ми препоръчали да ям през ударната фаза .. и малко неудобен въпрос мога ли да си пия 3 в 1-то всяка сутрин или да се лиша и от него .. приемам и предложения за други диетки които са по-леки и лесни от тази. От снощи правя упражнения за стягане на корем, дупе и бедра, а тях със сигурност ще ги продължа, защото съм твърдо решена да постигна своето. Извинявам се предварително за романът които написах, но виждам че тук се подкрепяте и си помагате взаимно, та просто реших да поискам и аз помощ. Олее от да пиша да забравих да кажа колко килца горе долу искам да сваля .. еми към 6-7 най много ..
Благодаря предварително! Heart Eyes
Здравей,
ако започнеш тая диета виж пак хубаво позволените меса - можеш да ядеш пилешко(без кожа и по - добре без крилца), риба, яйца Hug Аз също не ям телешко - до сега само веднъж си взех кайма - за 4 месеца. За 3 в 1, по - добре недей, пробвай с кафе + нискомаслено прясно мляко + подсладител.
Аз харесвам този режим, от него се изхвърля и задържаната вода и падат доста обиколки. Друго не знам какво да ти предложа, но във форума има и доста други режими.
Успех! А ако решиш да си с нас - чети първа страничка и почвай, ние ще помагаме Hug

# 32
Ултраска,Дюкан препоръчва за твоята фигура,2/7,което значи 7 дни премерено "нормално" хранене,и два дни чисти протеини,казват че работи.Успех!

# 33
  • GYM
Страхотна нова тема, благодаря на Зла Вещица  bouquet
А вие пак сте бързи Joy
Днес ме цепи страховито главата, изпих 3 литра вода, кеся все във ве-цето и ми е зле. Ох, така е като съм в цикъл Confused Оплаках се...

# 34
  • Щастлива мама на 3 слънца
Адреналинка, как върви твоята трета фаза?
здравей
влязох 54 сега съм 55,800
опитвам да контролирам нещата ям само плод,  искам да си върна килата от началото и да си карам нормална 3-та ,ама ще видим,
Аз имам проблем с галите отиват цял ден ,като почна и край,после цяла седмица се мъча ,абе н е е за разправяне........
Преди няколко дена ядох миди от Пикадили и както винаги - 500гр,винаги след тях имам - 500гр,мн яко,
е това е а да кажа купих си 0,1 % кисело мляко пикадили и беше ужасно блякккк
Това от мен гледам да владея положението
целувки на всички и умната

# 35
Имам въпрос-може ли да се яде говежда пастърма? Прочела съм книгата и първата ви страничка,извинете за въпроса и мерси предварително  Praynig

# 36
  • София
Имам въпрос-може ли да се яде говежда пастърма? Прочела съм книгата и първата ви страничка,извинете за въпроса и мерси предварително  Praynig
Мисля, че беше обсъждано някъде напред. Според мен е много солена, което води до задържане на вода - т.е. до плюсове или задържане, а и дали е направена от това, което пише на етикета... newsm78 Както решиш, аз бих хапнала само в екстремни случаи и малко като количество Hug Hug Другите също да се изкажат  Hug

# 37
  • Под гъбата
Ами аз си ядях пастърма, но беше домашно приготвена и хич не беше солена.
От толкова време не съм писала и гледам днес нова тема. Та хайде да се запиша и аз на 3-та страничка и да съм -3 кила си пожелавам. Днес ще си редактирам линийката вече и е време след това задържане. Много ми е странно като ме виждат хора и да ми цъкат как съм се свиршила от към кила Sick. Че има промяна има ама пък чак толкова фрапираща за мен поне не е.
Хайде много - за всички! Laughing

# 38
Здравейте на всички!    newsm51
Не очаквах че така бързо ще се появи нова тема, много страници сте изписами бре  Mr. Green
Мила Тони БГ, точно когато си мислиш, че не може да стане нищо повече, става....по-зле  Tired Освен че в тази къща всичко е неработещо, разместено, недостигащо и развалено и нищо не се оправя, защото до месец ще се местим, то днес се прибрах, извадих си киселото мляко от хладилника и то....кофичката беше гореща  Sick Точно така - хладилника ми ТОПЛИ  #Crazy ooooh! #Cussing out имам сума ти развалена храна и само неуредици  Outta Joint
Понеже исках да го напиша в предната тема, а е излязла нова, ще го напиша все пак, но е за ПОСЛЕДНО по темата килограми - някой много хубаво го беше казал - не е логично след една определена възраст, бременност, кърмене и т.н. да искаш да си 40 кила. Точно така! Аз съм на 20, с много леки кости (китката ми е като на сомалийско дете) без деца, склонна към напълняване и се боря със зъби и нокти да си възпитам психиката трайно, да не си позволявам отсега да правя компромис, било то и с 5 кила, защото след 20 години, не знам колко деца и т.н. ще съм с излишни ....знам ли може и 50! Да не говорим, че съм 1,57-8 см и като съм 46 кила (бях толкова) никак, ама никак не приличам на красивите момичета от първите страници - по-пухкава съм, но нямам против - аз съм си аз  Peace
Искрено се възхищавам на някой, свалил много килограми - не знам аз дали бих имала волята, знам,че ако имам за сваляне или съм свалила толкова много, както някои от вас, ще искам да хвърля нещо тежко по пиклата, дето 50 кг са и много  Mr. Green
Просто да приключваме  Heart Eyes
Хубав ден ви пожелавам! А на себе си- да проверя може ли още нещо да се обърка  newsm78 (освен че нямаше топла вода, ама тя се появи ....  Joy)

# 39
  • Пловдив
Здравейте и от мен в новата тема  wavey да се запиша, дано стигна по-бързо заветната цел  Praynig  Crazy
Да ви кажа, като гледам какъв спор се е развихрил , много се радвам, че днес имах много работа и нямах време да чета  ooooh! и да отговарям  ooooh! (Аз бях тая, дето се чувстваше свиня на 64 кг, ако искате линчувайте ме, но по този начин няма да се харесам повече на снимките от тоя период  Wink) А BMI не мисля, че е толкова точен показател - ако се водя по него теглото ми ще е здравословно и на 68 и на 54 кг   Crazy Била съм 68 и бях подпухнала отвсякъде, корема ми се тресеше и ми се търкаха краката  Sick Еми не ми беше приятно. Била съм и 55 - определено съм по-хубава и ми е по-леко без 10-12 кг излишен товар  Peace
Иначе напредвам бавно, но славно - вече кантара приближава 59  Simple Smile ще си мръдна малко линийката, да отчета резултата  Crazy
Пия по 4-5 л вода сигурно, не знам колко точно, просто ми се пие и винаги съм пиела.
Успех на всички, без значение от колко кг почват  Wink 50 или 150  smile3521 newsm10

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 16:37 от lamarinka

# 40
Вещи, благодаря за новата тема!  Hug Тая мадама от първата снимка леко ме... шокира! Simple Smile

В тази жега навън нищо не ми се прави, имах си малко работа из града и уж трябваше да уча, но от 17.30 съм на маникюр и педикюр, та мисля да си запълня времето до тогава с форумно четене и писане . Laughing

# 41
Момичета, и аз да попитам.............
Вече свалих кг.които си бях запланувала/остават още 2кг за около 2 седмици/, та затова се подготвям за 3-та фаза, която ми се струва най-трудна.все си казвах да стигна веднъж до тук - лесно, а сега виждам, че е май доста трудно.

Дайте съвет с какво започвате и най-вече по колко? то излиза, че трябва да се меря непрекъснато на кантара?направих някаква таблица за седмицата........... newsm78но споделете как е при вас.........

За справка - свалих 13кг за 2 месеца!!!! Grinning Grinning Grinning

# 42
Да се запиша на 3-а страничка, че да ги махна тия пусти 3 кила и да влизам в трета, че вече ще има  #2gunfire
Утре ми стискайте палци, че в 10 часа съм на интервю (отново, поредното, вече направо не е за разправяне  Embarassed)

# 43
  • Нюрнберг, под високото небе!
Здравейте! Останаха ми 2 минутки да ви попрочета и реших да се похваля- вече минах в 3-та Simple Smile От понеделник! Днес ще мие  първата Гала и ужасно много се вълнувам! С това идва и въпросът ми- може ли на Гала вечерята да се хапнат череши, банани или грозде или те тотално са забранени в 3-та?
Поздрави на всички и успех!!!   bouquet

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 17:01 от mzorizaver

# 44
  • при моите деца .....
Ето ме и мен!
Тъкмо се похвалих, че ви следя, изпуснах ви за 1-2 часа и хоп - нова тема.
Успехи на всички!
Специални поздрави на Вещи и пожелания за хубав празник на абитуриента.

Днес ще мие  първата Гала и ужасно много се вълнувам! С това идва и въпросът ми- може ли на Гала вечерята да се хапнат череши, банани или грозде или те тотално са забранени в 3-та?

Можеш да хапваш на гала каквото искаш. Аз също хапвах много плодове.
Хубав ден! 

Общи условия

Активация на акаунт