Отслабването с Дюкан е щур купон - подготвя ни за новия сезон - 186

• 28 905
  • 471
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
 smile3533 Не успях да се класирам за 1-ва страничка, но и на 2 кила съм съгласна  Mr. Green
Ралче, радвам се да те видя отново в нашите редици  Hug

# 16
Цоп и аз при вас.Свят ми се завива само докато ви изчета. Shocked

# 17
  • София по рождение
хайде и аз отново с Вас Hug

# 18
  • Щастлива мама на 3 слънца
хоп и аз тука  Stop

# 19
Абе я някой да каже какво точно гласи поверието за страниците? Защото, ако номерът на страницата е равен на свалените кила (за колко време, докато трае темата ли?), тогава би трябвало всички да се стремят към 33-та стр. Та каква е точно кондиката?  Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 15:34 от miss Marple

# 20
  • София
Втора страница - минус 2 кила значи  Laughing

Исках да кажа по въпроса с водата...мисля че много го интерпретирате Дюкан.
Казва 1.5 мин за ден, което според  мен не значи 3 л минимум , щото другото било за хора които хич не пият.
Много ми се вижда вода над 3-4 литра, особено зорлем приемана.

# 21
Адреналинка, как върви твоята трета фаза?

# 22
 Записче и от мен.
Какво направихте?Днес по бързи от всякога  newsm78
Вещи   bouquet от къде ги изравяш тези снимки,първата направо си събра очите Shocked,пази боже никой да не стига до там Praynig
П.П исках да поздравя всички с минуси и месечинки newsm51 newsm51 newsm51 но няма да е поименно защото определено ще изпусна някой...   newsm10

# 23
maia_a, честит рожден ден   bouquet
Вещи, първата снимка е  Crazy #Crazy

# 24
  • София
Ха, здравейте най- после, че тук се опитват да проверят на колко напрежение мога да нося.......оказва се, че май мога на доста  Joy Joy Joy hahaha!

Весито5Stuck Out Tongue Winking Eye  Hug

Тонито27kiss  Hug

Вещи, ми аз пък все още те виждам и затова  Hug Hug Heart Eyes

Светлат, Мирка, Майлс, Мименсита, Танчето, Дари, Айнур, Гулбенур, Мастърче ............ абе на всички  Hug Hug Heart Eyes по много.

# 25
Мимииии   bouquet благодаря за отговора!
Успех на всички!

# 26
И аз ,и аз на втора,че тия две кила вече 3 месеца ме тормозят!

Hugна всички

# 27
Здравейте!
От няколко дена съм решила да по отслабна, търсих какви ли не начини, бях се навила дори да си купя вибриращия колан Севън омнипотенс, сега си помислих за диета с някакви упражнения за у дома, защото не всички могат да си позволят да ходят на зала..както и да е влизам и запитвам чичко Гугъл за това, което ме интересува и като излязат резултати доста честичко попадам и на вашия форум и с интерес чета мнения.
Такаа да споделя и аз моя проблем .. значи на 21 години съм, висока съм 1.75 и тежа около 64-65 кг. ще кажете ама кой не би искал да е като нея висока и е слабичка .. да ама НЕ. Лошото при мен е, че мазнините ми са разпределени малко по-така, значи нагоре съм адски слаба, ръцете ми са като на жив скелет, малко под гърдите съм супер тясна и слаба, но ето че идват и неприятните паласки и малко стърчащият корем, а за по надолу да не говорим, доста голямо дупе с доста позакръглени бедра, а от колената надолу краката ми са адски слаби..
Гледам тази диета на Дюкан и си мисля защо да не я пробвам, но момичета имам проблем .. става въпрос за ударната фаза .. не ям телешко, нито говеждо, да не говорим за конско..
Какво бихте ми препоръчали да ям през ударната фаза .. и малко неудобен въпрос мога ли да си пия 3 в 1-то всяка сутрин или да се лиша и от него .. приемам и предложения за други диетки които са по-леки и лесни от тази. От снощи правя упражнения за стягане на корем, дупе и бедра, а тях със сигурност ще ги продължа, защото съм твърдо решена да постигна своето. Извинявам се предварително за романът които написах, но виждам че тук се подкрепяте и си помагате взаимно, та просто реших да поискам и аз помощ. Олее от да пиша да забравих да кажа колко килца горе долу искам да сваля .. еми към 6-7 най много ..
Благодаря предварително! Heart Eyes

# 28
desitka*,отговарям ти,защото сме започнали на едни същи кг и почти по едно и също време.И аз задържам на последък за последния месец съм свалила едва 2 кг.Много се чудех какво да правя,дали да не сменя схемата от 5/5 на 4/3.Но си карам по старо му и  днес имам раздвижване.Моето решение да си продължавам както до сега.

# 29
  • Варна
Вещи,  smile3501 ! Първата снимка е за подсилване на ефекта от първата страничка!

Общи условия

Активация на акаунт