Споделете 107

• 24 326
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Има си теми за имена, пишете и обсъждайте там.
Кво сте се разспамили от рано сутринта???  Crossing Arms
А старото "Споделете" залипсва ли ти? Колко уютно беше там някога - всички на една маса се събираха и се знаеха по имена. Mr. Green Joy

Ео, Еохения на теб ще е близначето от следващата реколта. Joy

# 151
  • До хладилника, който обичам
Мисля, че ако устискам ще е момиченце.
Момиченце е малко странно име, особено ако се роди от мъжки пол, но пък ще е уникално  Grinning Гледам в Имена, че много се тачат единствени по рода си имена.

# 152
  • Варна
Трябва да си избера дата за секцио, близнак или рак да е детето. Тема ли да пусна, какво ще кажете форумските астролози?   Thinking

# 153
Като един Рак...по-добре да е Близнаци. Rolling Eyes
При нас не са едни драми, едни преживявания на всяка дума, едно приемане на тежки обиди и цупения за всичко. Rolling Eyes
Близнаците са живички, любопитни, динамични хайванчета.

# 154
Рак! като мен

# 155
  • До хладилника, който обичам
Близнаци, естествено.

# 156
Поразмина ми се яда, след като споделих. Благодаря ви за което!
Елист, много си ми симпатична ти, не съм искала да те засегна, нито да споря по риторични въпроси. Освен това и аз обичам да те чета, не само Вълчо. Имах предвид конкретната една учителка, че тя си е от село наистина, пък и аз живея в "село" (обявено за град по милост преди по-малко от 50 год.). Та тази дама още в първа група се поинтересува родителите на кой къде работят, и по това си определи любимците (5-6 дечица от общо 24, които бяха изкарвани под строй на всяко тържество да рецитират, а останалите си седят на столчетата като публика). Ама край вече, почти свърши посещението в ДГ.

Ще отида на празника, ще снимам детето с приятелите му. После ще му купя парче торта и балон.
Наистина е добре, че той не се чувства обиден и огорчен така, както аз.  То за какво ли се нервирам, като нищо няма да променя.

Пийс моля.

И да ви кажа, Водолей е много хубава зодия (моята), иде от Винолей. Близнаците също са добрички.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 10:49 от redsonja

# 157
Раците се привличат със скорпиони. Тъй че ако ти се рискува да ти доведат снаха/зет, изпълнен с черна отрова, избери рак.
У дома сме две черни отрови, а детето- рак. Това ако не е безобразие не знам кое е.

# 158
Вярно е, Рокси. Майка ми е рак, баща ми скорпион...
И синковеца ми е скорпионче.

# 159
даф, каквото запишеш. то ще си реши. Ясен понеже много държах да е лъв, той реши да се роди рак. Като при рокси, вкъщи са двама скорпиони, един рак и аз, нещастната везна, цял живот тегля Simple Smile

# 160
  • Варна
Бе не знам, имам едно дете близнак, не мога да му овладея шопинг манията  Grinning
Раците пък са вмайчени и хипер чувствителни. Голяма дилема, голямо чудо. Ще тегля чоп.

# 161
Прекалено чувствителни са раците.

# 162
Разбира се, че Рак, Дафодилия. Ние сме чувствителни, домошари, kреативни и необичащи да харчим пари. Лесно ще се ориентираш в настроенията на детето Рак, просто трябва да си в час циклите на Луната. Mr. Green И винаги да носиш носни кърпи, защото много плачем. Просто е.

# 163
... вкъщи са двама скорпиони, един рак и аз, нещастната везна, цял живот тегля Simple Smile

А мен питате ли ме с две настоящи и още едно бъдещо рогати у дома?! Горката везна! Mr. Green Тити, КГБ, такова!

Дафино, колкото по-близо до термина, толкова по-добре. Зодията няма значение.

# 164
  • Кацнала на едно дърво.
У дома само аз съм черна отрова.  Mr. Green
Добре, че сте вий. Щях да пропусна именния ден на сестра ми и зет ми, които на всичкото отгоре имат годишнина от сватбата си. Можеха и децата да ги родят на тази хубава дата, а не да съм в непрекъснат стрес, че забравям нечий празник. Малката ми сестра е Мария, тя има имен ден на всеки половин час.  ooooh! Баща ми също има милион именни дни.
У нас аз и Големия трол имаме официални именни дни. Другите двама нямат.  Mr. Green
А моят празник също наближава, ей го къде'й. На 16 юли. Света Юлия Девица.  Blush
Ми то време на остана! Освен това, иде 24 май, 1 юни, годишнина сватбена и още там някакви празници - ако пиех, нямаше да изтрезнея до честването на Октомврийската революция.
Ама на - като не пия - ям.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт