Споделете 107

• 24 328
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Споделям розе на Тодоров. Много си заслужава - разбира се, най-добре вечер. Сутрините са запазена марка на кафето.
Не съм бременна и аз, но поздравявам бременните от сърце.

# 136
Добро утро, братчета прасенца, и вий, заплодени свинки,  да се опрасите доволно, щастливо, с най-прекрасните сукалчета, да сте здрави и да си се радвате взаимно Heart Eyes Мишонче, ако го кръстиш Елист, имаш две агнета, декар царевичак и едно муле от мене  Grinning

Лилибон, честито ти име  Hug  Св.св. Константин и Елена  е много тачен празник у нас.

Редсоня, настъпа ме по мазола ти, понеже съм даскалско чедо, от три поколения, детството ми мина по училищни коридори и учителски стаи, та макар да презюмирам доза правдивост във възмущението ти, като цяло не съм съгласна с теб. Не ми се влиза във дъвкани спорове, но приемам лично всяка обща квалификация от рода на "селски манталитет". И изобщо, издразних се много, не че ще ти накривя шапката де, но смятам, че обикновено отношенията учител-ученик-родител, са трипосочни, в цикъл, а не едно- или дву-.  Децата са различни, дори една майка не може да обича по един  и същ начин отрочетата си, но ги обича.

VG, на мен ли го казваш, снощи с едно кило сушени кайсии опуках най-прекрасното ликьорно вино на света, Тодороф продакшънс, (Орфей, рек. 2004) .  Днес съм леко раздразнителна, поради което  Grinning

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:27 от ellyst

# 137
Филимона е прекрасно име!  Crossing Arms
За момченце става Фильо. Мислете прагматично, дами. Офертата ми си струва.  Mr. Green

# 138
Никой пък не иска да кръсти момиченце Вълкана. Момченце неща.
Вълкана е  много сериозно име, кой ще посмее в детската градива да й дръпне плитката, а?
Стиска ли му на някой?
Аз сериозно бях натъртил с юмрук по масата, на две баби Бойка и Станка, ама не разреши
Господ, да ходи по света девойка Бостанка.

# 139
...бях казала да си изберат между Хигиенка ( Христо+Генка) и Химикалка ( Христо+ Милка). И Стругар предложих, ама казаха,че било професия...
Joy  Joy избирам Хиенка за момиче и Маринар за момче. Предложението "Тончо" отпада, че върви с разни пороци Grinning, Елист си имаме - единствена и незаменима /и това муле за какво ми е?! Сал за муле не съм се грижила майчински Grinning/ Hug

# 140
За момиче Димитричка си е класика. В тву-то имахме една Димитричка - после стана ебати яката пичка.

# 141
  • Казанлък of all places
Вълчо, баба ми, лека и пръст, беше Вълкана. Никой никога не и е мислил умалително име, не че в оня край много се умиляват. Как на Вълкана успяха да кръстят братовчедка ми Валя, още не ми е ясно.
Аз съм за Груйчо.

# 142
Груйчо ми звучи като от 8 до 12 см, ама реални. Грую не е ли по-така.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:54 от Вълкът с дълъг ник

# 143
  • Казанлък of all places
Е.Кандисах.
Или Пройо.
Последно споделям и отпочвам да работя,че ...Понеже тотално бях объркала мъж си преди да се роди Малък Биби с всякакви вариации на Гаврил, Герасим,Горан и пр.при, човекът си беше записал на пследната страница на бележника как се казва детенцето, щото като се обадил на трима и тримата го попитали как се казва бебето ,той запецнал и не могъл да се сети....

# 144
Има си теми за имена, пишете и обсъждайте там.
Кво сте се разспамили от рано сутринта???  Crossing Arms

# 145
Ели, не се дразни от изказването на Червената Соня. Според мен имаше предвид селския манталитет на конкретните учителки. На Милица и се случва да бъде изтиквана в ъгъла още от яслата. Миналата седмица едната леля ми съобщи, че била вдигнала ръце от нея. Брей, да му се невиди и неуправляемото дете! При положение, че тя там се страхува да шукне.

# 146
КАто сте заговорили за учителки, да ви споделя, че на дъщеря ми и "сутрешната и следобедната госпожа"  са едни много много симпатични девойки на по 24-5 години и направо си стават  Hug Особенно следобедната е бонбонче.   Hug

А едно време кви учителки имахме....строги и стари.

# 147
Прецакали са ти детството. Моите бяха бонбончета, градски кокони на село по разпраеделение. Като остареят, се връщаха в Софето.

# 148
Ахъм да си кажа че и аз не съм. Нищо, че имам все още 7-месечен корем.  Mr. Green
Леко и щастливо да е всичко, коремоноги жени.   bouquet

Споделям, че ставам за хамстер. Такава рутина съм придобила, че в споделете мога да пиша отново през 2012.  Laughing

На Лилибонбон и на ДеЩоВидовата щерка - живи и здрави да са им имената! Послушно обкръжение им желая!   bouquet 

# 149
Mишон - внасям предложение. Михаела. Хем на тебе, хем на мене  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт