Идея за сайт , който да помага на деца нуждаещи се от помощ ?

• 1 164
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте,

Наскоро ми хрумна идея да направя сайт , който да е съпричастен към деца нуждаещи се в помощ. Радвам се , че този форум обръща  внимание на тези проблеми . Но все пак мисля , че е хубаво да има такъв сайт ( специализиран ) , който да описва даден проблем и сметка в която да се превеждат парите ( на детето , разбира се ) .  Не може да се сещаме само за благотворителност , само когато дойде Коледа . А смятам , че тук е идеалното място да добие известност едно такова начинание Simple Smile

# 1
Ми то хубаво ти хрумнало....ама интересувай се повече преди да пишеш....има такива сайтове...сещам се например за www.save-darina.org

# 2
Има много такива сайтове. Каква по-точно е твоята идея?

# 3
да стане популярен и да има ефект , аз лично не знам за такъв  newsm78

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 17:43 от kalintodorov

# 4
да стана популярен и да има ефект , аз лично не знам за такъв  newsm78

Ти да станеш популярен?!  Shocked
Поинтересувай се повече, Save Darina има огромен ефект! Просто децата в нужда са много, а дарителите не чак толкова.

Изобщо явно не си подготвен за това, което ти е хрумнало в пиш-паузата!  Naughty

# 5
Аз имам опит в правенето на сайтове , а колкото до save darina - вътре има 10 хлапета ??????????? Това ли е твоя популярен сайт ????

# 6
Аз имам опит в правенето на сайтове , а колкото до save darina - вътре има 10 хлапета ??????????? Това ли е твоя популярен сайт ????

Е, и?
Какъв точно ти е проблема? Освен, че не знаеш какъв ефект искаш да има?

# 7
Изобщо не  му обръщайте внимание на  тоя калин. Препика цялата първа  страница на клюкарника, белким някой се излъже да кликне в подписа му. Аз няма да кликна обаче.

# 8
Правенето на сайт не е като да пускаш тъпи теми през 5 мин. Нито имаш конкретна идея, нито нищо.
И един конкретен въпрос към теб, знаеш ли какво е търсачка и как се борави с нея??

# 9

А колко да има? А ти на колко помогна?
Дразниш вече. Ама много.

# 10
Калинчо, като си направиш сайта, само твоята сметка ли ще публикуваш? Нека и моята, моля те!  Blush Praynig

# 11
Абе Вие сте голями малоумници тук , споделям някаква идея и веднага почват да се заяждат и подиграват .

Но нека отговоря подред :

1. Да имам идея за дизайн на сайт , който ще е free community , т.е не трябва да се свързват хората с мен да им качвам обяви и да влизам в хостинга всеки път  и т.н  , това ще си го правят - ТЕ . Естетственно , ще има контрол за измамници и т.н

2.  Колко съм погнал си знам аз мишок такъв . Мисля , че съм направил не малко , но едва ли си човек , на който дължа обяснение .

3. Ще си пускам толкова ТЕМИ , колкото ми е кеф . Ти въобще знаеш ли какво е СПАМ ?

4. Колкото до знание за търсачки , имам толкова сайтове и контент , колкото ти не можеш да изчетеш за 1 година .

# 12
Абе Вие сте голями малоумници тук , споделям някаква идея и веднага почват да се заяждат и подиграват .

Но нека отговоря подред :

1. Да имам идея за дизайн на сайт , който ще е free community , т.е не трябва да се свързват хората с мен да им качвам обяви и да влизам в хостинга всеки път  и т.н  , това ще си го правят - ТЕ . Естетственно , ще има контрол за измамници и т.н

2.  Колко съм погнал си знам аз мишок такъв . Мисля , че съм направил не малко , но едва ли си човек , на който дължа обяснение .

3. Ще си пускам толкова ТЕМИ , колкото ми е кеф . Ти въобще знаеш ли какво е СПАМ ?

4. Колкото до знание за търсачки , имам толкова сайтове и контент , колкото ти не можеш да изчетеш за 1 година .

нещо не си в час.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 19:16 от дива коза

# 13
Вадя пуканките и засичам време.

# 14
Абе Дива Коза ,

( ника сам по себе си говори за теб ) тази комбинация от 3 пръста , що не си я завреш на онова място дето никой не иска да ти го огрее  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт