99-та Весела Американска Тема

• 16 735
  • 298
  •   1
Отговори
# 120

Денива, аз съм чела, че препоръчват да имаш по 10 пелени на ден за едно бебе. Но по-добре миналите по тоя път д акажат от опит.

Аз твърдо се убедих за пелени срещу еднократни такива. . 

Aз ползвах пелени за моята пикла .Десет за един ден са малко  за началото.Ползвах и пералня,но тази,която я коментирате тук е доста по-добра,така че няма да се включа с коментари за моята.

Пуснете в гугъл elimination communication(нещо като early potty training,ама не точно-има го и тук  във форума под друго име(Людмил го почна,изхвърча ми от главата сега..  ooooh!)
За Кюбит ще е трудно приложимо ,макар,че си спомням една майка с близнаци да го практикуваше този метод,но другите майки ако имат интерес могат да погледнат що за чудо е това.

# 121
ophie четох Людмил и блога, четох и за elimination communication и съм съгласна, ноооо.
Аз живот и здраве ще работя и преди всичко ще се постарая да кърмя максимално дълго. Време за пелени и специален трейнинг няма да имам, а и да си призная не съм голям герой.
Също така чета раждане в къщи и ми е много приятно, нооо питай ме дали ми стиска да го направя. Не.
Дъщеря ми спря  пи и пу в дайперса на 1г и 6м. Аз съм ОК с това.
В никакъв случай не съм пример в това отношение.
За мен когато е правилно/добре нахранено и чистичко едно бебче- аз съм щастлива. 

# 122
Denniva, ако аз отново съм под наем и държа на сушилня бих взела 2 в 1 (сушилня+пералня), защото ще е сложничко да местите 2 бр уреди, че и да си покривате из апартамента при проверки... нещо като това:

http://www.epinions.com/review/Haier_Super_Capacity_Ventless_Was … tent_117027606148

... но аз не съм фен на сушилните (съсипват ми дрехите) та се оборудвах с един сгъваем простор от ИКЕЯ, на парно отопление бебешките неща съхнеха за броени часове...

... пелените за многократно далеч не са ми по-зелени и еко, ако се калкулира в сметката колко енергия отива за пране/гладене/доставката им, но ако е от гледна точка на брефабилити съм съгласна безусловно...

# 123
Агент, какво е брефабилити?  newsm78

# 124
... sega na 3 чаши вино ме питаш такова нещо Grinning - когато материята "диша" се нарича на БГ баш ... = брефабъл материал... не мога да го преведа с една дума, срам!

# 125
Знам какво е...  Peace Просто така написано не го разпознах. Аз бих го написала брийфабъл. Моя диалект е по-друг...  Joy

# 126
Уинкс ЧРД, да си жива и здрава, пълноценно лято с детенцето и успешно намиране на работа на есен  Hug .

Изчетох ви по диагонал, че цял ден бяхме на сватба и сега се прибирам  Crazy . Да си кажа и аз мнението  Mr. Green
Метода, за който говори Людмил се нарича ЕБХ ( естествена бебешка хигиена). Привърженик съм ще го ползвам някой ден Mr. Green .
На пелените за многократна употреба съм привърженик тоже, не съм отваряла линковете, но доколкото схващам от написаното става въпрос за стандартните пелени от едно време. Не е лошо като идея, особено съчетано с това, че предлагат и съответната услуга за почистване  Thinking . Аз лично харесвам многократните пелени от този тип http://swaddlebees.com/  Wink . Иначе относно еднократните пелени освен че запарват и ги третират с някакъв избелващ препарат ( хлорин  newsm78 мисля че се казва)
В крема за подсичане Деситин ( мернах да се споменава някъде) има цинк и някакви други не съвсем благоприятни съставки, за тези които държат на Био козметиката  Peace

Да ви разкажа днес какво стана на сватбата  Joy . Беше супер весела българо-мексиканска сватба, с мариачите и всичките му там мурафети  Laughing . Накрая измежду много претендентки хванах букета, ама ако не го бях хванала щеше да ме удари по главата  Joy . За капак на всичко половинката, измежду много претенденти хвана жартиера и беше гоооолям смях  Laughing . Просто култово изпълнение  Joy, цялата зала беше туш  Laughing, най-вече ние . Разбира се ни взеха веднага на подбив, но това, което не знаят е че сватбата ни  е планирана за след няколко седмици  Laughing. Ще разберат като се оженим  Grinning . Та да знаете, че не е случайно това с букета  Thinking .

# 127
Агент, то аз в БГ никога не съм ползвала сушилни и също не съм привърженик , ама пред избора дали да суша на високи градуси и така да се стерилизират бебешките дрехи след прането или ютията после (ако суша на простир), че и от двете страни да гладя, просто няма да има нито време, нито пък съм върла гладачка  Blush
Браво на теб, Clairette, ама вие сте изкарали неабравима сватба  Mr. Green Айде, псоле да не ни забравиш- да ни пратиш някоя снимка и от твоята!  Laughing

# 128
хей, хей клер, това се казва новина! много се радвам, дата?

уинкс, честит рожден ден! здраве, спокойствие и късмет!  bouquet

момичета, вчера загубих близък, който ужасно обичаше живота, отиде си за по-малко от месец от рак Cry. в негова памет, да повторя максимата, че живота е това, което ни се случва докато правим планове за бъдещето........бъдете щастливи сега! Hug  

# 129
Просто така написано не го разпознах. Аз бих го написала брийфабъл. Моя диалект е по-друг...  Joy

тъй де, брийфабъл, но брефабилити ацц. май бук, но може и да греша, транскрипции няма да търся Simple Smile

Клерет, мила, честито! Знаех си аз, покрай тези докс и намеци из постовете ти Grinning

Стела, лека му пръст на човека! Дано почива в мир и да се е радвал на живота си...

Деннива, може да е вредното ам влияние, но бебешко гладя само ако искам да изглежда безупречно (т.е. 1/седмично няколко тоалета), не стерилизирам нито със сушилня, нито с гладене и да, знам, че е против бг традицията  Mr. Green

# 130
момичета, вчера загубих близък, който ужасно обичаше живота, отиде си за по-малко от месец от рак Cry. в негова памет, да повторя максимата, че живота е това, което ни се случва докато правим планове за бъдещето........бъдете щастливи сега! Hug  

Стели съжалявам много. Кога ще се намери лек за тази коварна болест?!
Максимата ти е много вярна.
Брат ми преди да си отиде ми го повтаряше: "Живей си живота така както ти искаш и така както ти си щастлива. Помисли, колко кратко сме живи и колко дълго няма да ни има"... Поклон
 Flowers Rose Flowers Rose

# 131
Просто така написано не го разпознах. Аз бих го написала брийфабъл. Моя диалект е по-друг...  Joy
тъй де, брийфабъл, но брефабилити ацц. май бук, но може и да греша, транскрипции няма да търся Simple Smile

мене буквата 'Ф' ме обърка, досега се чудех защо ни Кюбитския, ни Агенткиния вариант ми 'звучат'  Laughing

ние свалихме криб бъмпър-ите съвсем наскоро по причини независещи от нас и сега детето редовно си намушва двата крака през решетките. за нас бъмпърите бяха особено полезни.
а кърпичките за дупе (Папмерс сенсзитив) за няколко бърсанета ни докарват свиреп раш, та и досега не ползваме...

Бенс, аз хвърлям №2 в тоалетната и след това памперсите дори не им трябва Дайпър Джини, почти не миришат.

Деннива, ние също перяхме в обща пералня на детето дрехите, ако това ще ти даде някакво спокойствие...

Клер, аз ще си запазя честитките срещу снимки  Crazy

Стела, много е тъжно,  нека почива в мир

# 132
Хе! Клеърет - супер новина! Ще чакам снимки и аз!

================
Стела, съболезнования  Sad Съжалявам, че все покрай такива поводи се сещаме да си напомним...

# 133
Честит рожден ден на Калин на Тандури   bouquet

Честит рожден ден на блажкиното момченце   bouquet

Да са здрави и усмихнати Simple Smile

# 134
Честит 24ти май на всички (най-любимият бг празник мой)!Спретнали сме табло,до Е сме стигнали че на Дианка много и дойде мисловен напън Laughing
*
Тандури и блажка,да са ви здрави момчетата и весел празник!
*
стела,съболезнования от мен.Аз имам различно мнения за плановете,но определено намирам че не оценяваме достатъчно денят и,здравето си,свободата да пътуваме и редица други.Има един трик в сем.терапия (ако съм ви го казвала,игнор ми)-всеки от партньорите благодари всеки ден на другия за 3 неща к има/е заради него,работи като магия.И да не е всеки ден,и да не са по 3,пак гуд..

Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт