По детските площадки с радост, щуреят децата от МЛАДОСТ!

• 16 456
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
  • София
  Аз няма да мога да дойда, защото утре сутрин заминавам на село за една седмица.  Sad

# 241
eee zaminete kym obed;(

# 242
И ние заминаваме утре към Сандански! Приятна среща и после да покажете снимки!  Hug

# 243
eeeeeeeeeeeeee ама що не казахте де Hug ари като се върнете, ще се сформираме пак Flutter тини-мини, много съжалявам,че няма да се видим Crossing Arms

# 244
eeeeeeeeeeeeee ама що не казахте де Hug ари като се върнете, ще се сформираме пак Flutter тини-мини, много съжалявам,че няма да се видим Crossing Arms
Ми не казах нарочно, за да не разваля срещата  Wink, нека да има повече. Като се върнем пак ще направим, като станат готови кърмаческите изделия - пак Hug

# 245
  • София
Това е моята беба Галина в количка Чико, а аз съм висока, с очила и коса на опашка. Ако видите утре такава двойка да се озърта около Бедрока, свирнете ми! Wink Само ме притеснява, че прогнозата е за превалявания от дъжд....дано да не ни развалят срещата!

На пътуващите утре- хубаво изкарване! Hug

# 246
мдааа за дъжда
освен утре към 9ч пак да се включим в темата, аз нямам нито един мобилен и ми е малко странно/щото не ми е близо и да не се разкарвам напразно Crazy

# 247
  • София
ninochka, ще ти пусна моя мобилен на лични- аз всеки ден разхождам бебата в това паркче и със сигурност ще сме там, стига да не завали.  Peace

# 248
ЧРД, Къдричке! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива жена и майка!   bouquet

# 249
Честит рожден ден Къдричке!Много щастие,късмет и пари!Останалото ще си го купиш!

# 250
благодаря ви  Hug

направо не знам как съм изпуснала тази темичка  Blush
после ще я прочитам, защото днес ще правим кръщене на Алина
...вчера имах рожден ден, днес кръщене, а утре заминаваме на море ... много ги сгъстихме нещо ииии ... да видим какво ще забравя да приготвя Mr. Green

# 251
4рд на къдричка!!! да си здрава и много приятни мигове вкл на морето Party

явно ще се видим, аз към 10.30 макс ще гледам да съм на бедрока, да може към 11.30-12 макс да тръгнем, че да спи вкъщи Heart Eyes имам мобилния и на бенайтед, със сиско и пешън ще се познаем Hug

# 252
Ниноч, мисля че ще ни завали Sad

# 253
  • София
Моята беба преди малко заспа и не знам кога ще можем да излезем.... Rolling Eyes

# 254
Срещнахте ли се? Ние няма да можем да дойдем.  Confused Мите пак бълнува цяла нощ, едва го удържах в леглото и сега след плуването си лягаме.

Общи условия

Активация на акаунт