НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 763
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
 smile3558

Ей хора взимайте поука от мен-тея неща наистина стават за секунди newsm32
elleee до два пъти имате да ни гоните Hugзнам много добре какво ти е  Hug ходихте ли на доктор  Hug дано всичко е наред  Praynig

А сега да се отчета за консултацията на половин годинка, моят малък мъж е 7400 и 73 см, направо на височина дърпаме здраво  Hug взеха ни кръв и урина-всичко е наред само хемоглобина ни е 97, ама доки каза че почнем ли жълтък ще се оправи,как вие как мислите-аз като чета вашите са все над 100. Ние утре сме и при втори доктор / нали си ходим при двама /, та и той ще си каже мнението, но да питам и вас  newsm78

# 46
Мимето на кърма ли сте?

# 47
 kaffeetrmker_2

Рени, честита месечинка! Да е послушен момъка и много да  feeding

Мая, Мими, за хемоглобина Ани писа, че на нейния момък е 99 и педи й казала, че е нормално на бебенцата да е около 105.

Ели  spoko вече ще е така още колко ще има да падат  ooooh!

За потенето много се поти особено преди и по време на сън, но не съм усетила мирис. Вода не пие нашия бозайник  breastfeeding  Joy

За спането нашия момък си поспива до 10-12 на обяд, но и късно заспива вечер към 11-12. То спане е силно казано, нали по цяла нощ яде, но пак бива поне само спи и яде.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 18:24 от Yuliya2008

# 48
Мимето на кърма ли сте?
Да на кърма сме. Захранени, но все още на кърма  Peace

# 49
  • София
Привет майки и деца! От сто века не съм писала тук и се радвам, че сега успях.  Hug на всички.

# 50
  • Бургас
Ох да се оплача и аз! Днес решихме да се захранваме с пюре от тиква - пълен провал ooooh!! Не е истина! Такава физиономия направи все-едно отрова му давам... ! Ще видим утре как ще е и после ще го мисля... . Нали тиквата добре се приемала от бебетата пък то мойто дете - уж ящно го дава, но като е за тиква никакъв го няма... Стискайте палци за утре...

# 51
Абе моя комп ли се е...а с мен или наистина го няма албума за филмчето.Още сме 22.05 newsm78

# 52
Привет мами Simple Smile
Ние сме добре, Марти слуша и много се радва на разходките, всеки ден сме на кафе с още бебенца, а той как им се радва и ги дърпа, не е истина умирам от смях. За пюрето на Сънвал спанак и картоф, и ние не го ядем, ама то е гадно бе хора, аз не мога да го ям че ще мъча  детето, няма да му взема повече. Но пък на Сънвал си хареса броколито с пащърнак, то е по-вкусно. Но каквото и да си говорим Хип са си Хип и от тях не ми отказва нищо, пък и са по-редички, а на Сънвал и Семпер са гъстички.
Честито на всички месечинки   bouquet
Ели мерси за темичките
Другото Ели дано малката е добре и да няма повече такива изпълнения.
За храненето мисля, че на този етап 2 заместени хранения са добре, но повече не. Детето си има нужда от мляко и веществата в него. Нашия режим е
07.30-180 АМ
11.00-180гр. пюре зеленчуково и месно-зеленчуково през ден, като досега съм давала само с пуешко
14.30-190гр. плодово пюре
18.00- 180 АМ
21.30- 180 АМ
Жълтък още не съм давала, веднъж в седмицата му давам от първата каша на бебето на Хип и това е засега.
Ето и малко снимки от днес
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378279&pid=12432521
а и забравих да кажа, че наистина ми носите късмет и 2-то стихче дето ви показах го публикуваха днес с една много сладка снимка на Марти, а рубриката е "Здравей Мамо" в сп. Мама, май ще направя стихосбирка. Сега ми хрумна  също "Мамо, тате вий се пригответе, че идва лято вече, а през лятото красиво  ще пристъпват две крачета боси и игриви"

# 53
  • София
DeeDee76 не се притеснявай, ще прояде. Мен пък днес Крис ме напля с морков, ама аз съм си виновна, като иска детето да яде в кревата и после заедно да продължим да спим, пък на него му се става, иска да си яде на столчето. Joy
Утре пак ще го водя на лекар, устата му продължава да мирише на лекарства. Помислих, че е от биберона, изхвърлих го, взех друг и пак продължава. Сега си мисля пък да не е млечница, или някакви гъбички. А също така и е доста изринат, уж от потта, ама много са тези пъпки бре. newsm78
Елица там си е албума, има една снимка в него.

# 54

Елица там си е албума, има една снимка в него.

Да бе.Преди малко го нямаше.Прерових всички албуми и не го намерих.Явно е от компа, или трябва да си лягам  Joy

# 55
  • София
И аз ще лягам, че попаднах на една много тъжна тема и сега си ми е много  smile3518. Хайде мами лека и безревлива нощ!!!! smile3524

# 56
  • София
Аз стягам багаааааажжжж  smile3511

# 57
  • София
Добро утро!!!
Моят певец пее в спалнята, а на мен така ми се спиии, та сега ще го мъча да поспим докато стане някое по човешко време.

# 58
Привет и от нас!Наминавам само да видя как сте.

# 59
  • Варна
Добро утро! Просто няма как да не споделя това с вас- http://vbox7.com/play:1c4a055b преди малко го намерих и още се хиля  Joy

Общи условия

Активация на акаунт