НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 766
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от нас!
Ние станахме в 7 часа,гладни и мокри- памперса ни пропуснал Sad
и като го взех при мен гледай та не вярвай чак сега ставаме-супер се наспахме Simple Smile
Петьо днес става на половин годинка!Расте юнака!
И да почерпя,дано имате още място след голямото кафенце и апетитната закусчица Simple Smile
Сикрет честито дипломиране!
Жанета 11 успех на изпитите!
Хубав ден !!!

# 31
# 32
  • ВАРНА
Абе незнам какво направих,че съм влязла като гост и едни пароли едни имена-мъжа ми вчера преинсталира компа и така....
Да знаете RERERE съм аз.

# 33
  • София
Добър ден!!!
И при нас е мираж сънят, винаги е буден 6ч. Крис рядко изкарва до 6:30, а да не говорим, че и в 5 се буди. А майка му за сметка на това си ляга в 1ч. след полунощ. И сега съм smile3507
Върнахме се от изследванията и са ни добри, хемоглобина е 113, но това си е нормално. Значи този лош дъх е от непрестанното връщане. Днес чакам на мъж ми сестра му(тя е лекар) да го види. Чудя се дали да не сменя млякото с антирефлуксно. Той е на хипоалергенно и вече се обърках кое от двете е по-малкото зло, вероятността от алергия или от язва. #Cussing out

# 34
Привет и от нас wavey

Моята мома като се изпоти много мирише.Дали не е защото не пие вода? Има ли и други такива бебоци newsm78?

Майче, какво още учиш?

Сикрет честито ти дипломиране!  bouquet

Жанета успех на изпитите fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 35
Ха добър ден и от нас!
Ние пък спахме до 8.
Сега стягаме катуна и отиваме на гости на бабите. Simple Smile
Хайде лек и прохладен ден!

# 36
  • Sofia
Майче, какво още учиш?
Ще се пробвам за  дипломиран експерт-счетоводител/одитор/

И ние стягаме багажа.Ще ходим при баба и дядо.
Лек ден

# 37

Моята мома като се изпоти много мирише.Дали не е защото не пие вода? Има ли и други такива бебоци newsm78?

Thinking И Рая не пие вода, но не съм надушила като се поти да мирише  newsm78 Намирисват само крачетата и под мишничките и зад ушенцата, ама мисля че това е нормално и няма връзка с водата  Thinking

И аз хич не се наспивам  ooooh! Хем лягам към 22:30 ч. Сутрин ставаме средно към 7:00 - 7:30 ч. Като имаме 1-2 нощни кърмения  smile3507

Мая, мама Ана Приятно гостуване и да си починете  Peace

Усмихнат ден!  Hug

# 38
  • София
Никол паднааааа  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Аз съм ужасна майкааа  newsm45 newsm45 newsm45

# 39
  • Бургас
хемоглобина ни е 100 smile3518
Чух се с педка по телефона понеже я изпуснах, каза, че ще пием 3 месеца Малтофер
Ох много ми е притеснено, някоя мама дава ли тези капки желязо
Ели не се обвинявай не си лоша майка Naughty, просто бебчетата сега са доста подвижни и лесно тупват. Дано Никол е добре и бързо да забрави болката fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 13:23 от maya_76

# 40
  • София
elleee, Честито приемаме ви отбора на лошите майки.
Всичко ли е наред с зайчето? Hug

# 41
Честити имени дни на всички празнуващи вчера именици! И на всички месечинки!
Еле, няма дете което да не е падало! Не се притеснявай, всичко ще е наред.
Ние пък вчера имахме празник на града и като му дръпнахме една вечерна разходка, чак в 10 се прибрахме. Свекърва ми купи на детето един балон и голяма игра пада, сега се преспива с него.
Митачето нещо отказва вече да яде два видя пюрета на сънвал- спанак с картофи, тиква с картофи и копър. Разреждам ги и с кърма, защото са гъсти, но той яде малко и след това или се дави или започва да повръща. Домашният спанак му харесваше.
Иначе ябълка с манго въведохме, вкусотия, реве за още.
Казва мама сега исе преспива, пее и ма ма, ба ба.
МАя, няма страшно, ще пие малтофер малката и ще се повиши. НЕ помня дали кърмиш, ако да- приемай повече храни, богати на желязо. Такива са спанак, лапад, черен дроб, коприва, всякакви зеленилки и повечко месо.
И ние утре отиваме на Стрелча за три дни. Оооо малко спокойствие, градинка, пеещи птички, шумоленето на реката...

# 42
Какви са тия ревящи емотикони  nono nono nono
Елее недей да се обвиняваш-всички ще минем по този път.
maya_76 мисля, че е доста често срещано това с хемоглобина.Не се тревожи-ще станете жележни след малтофера Hug

Митачето нещо отказва вече да яде два видя пюрета на сънвал- спанак с картофи, тиква с картофи и копър. Разреждам ги и с кърма, защото са гъсти, но той яде малко и след това или се дави или започва да повръща. Домашният спанак му харесваше.

И Анита не го харесва тоя спанак.Вчера хапна малко, но след като го бях пасирала с пасатора.Днес обаче ми отказа.

# 43
привет мами!днес бях на хирург!Оказа се ,че болката няма нищо общо с изгорялото newsm78.Даде ми мехлем да мажа и ако не мина ще ходя пак.Най вероятно от пренатоварване,но не се знае още.Успокоих се ,че какви ли мисли н е ми минаха през главата.ЕЛЛЕ несе притеснявай случва се на всеки,дори и да си постоянно до нея пак може за секунди да падне.Оттук нататък все това ни чака особено като прохождат,но дано е все с лекото и да няма лоши последици.Ние още не сме падали,но кога ли и мен ще ме изненада.Иначе нашият период на гладуване майче отмина.Вчера и днес хапва без проблем PraynigВаско и той се поти все на вратлето отзад,другаде никаде и той леко намирисва.Обличам го тънко и пак се поти.Иначе нито крачетата нито ръчичките никаде не мирише само там съвсем леко ми намирисва.Изчезвам да го храня и да отиваме на разходка.

# 44
здравейте. ето и от мен едно предложение за заглавие; Ноемврийчета игриви,усмихнати щастливи искат незабавно те да отидат на море! sweating

Общи условия

Активация на акаунт