НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 769
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Fairy, големи са сладури дечицата ти и като гледам и двамата май на теб приличат newsm78. Личи си че една майка ги е раждала Grinning. На моите деца боята им е различна- щерката е испански тип, а сина скандинавски, но и аз с брат ми сме така -пълни противоположности и по цвят и по размер Joy.

# 286
 morning Banghead
Тъкмо си мислех че по-зле не може ..., а то можеееееееее.  ooooh! Борко днес се наспа в 6 т.е. 6 часа сън(с 2 събуждания за храна) и край.  #Crazy На кой се е метнал такъв?  Thinking  Ние с баща му спим поне по 12  Joy т.е. спяхме  Mr. Green
Вече е настанен на юрган на земята с всички играчки и мога да кажа че живнах  Whistling Вече съм спокойна че няма да падне  Joy

Мими, мерси за отговора!  Hug Леко бременеене и януари най- прекрасното бебче.   babyuu
Аз също съм със секцио и хич не ми се чакат 2 години като си знам шансовете за второ а и годинките напредват и хич не ми се бременее късно.  Crossing Arms

Ели, честита месечинка (на патерици) на Никол! Да е много послушна!

# 287
Ааааааааааааа, не казвам какво става с колажа  Whistling Изненада е!
Ама аз на никой няма да кажа  smile3505 Embarassed
Шегувам се  Wink
Изненадай ни  newsm10

# 288
  • Бургас
Здрасти банда, какво правите, ще трябва да си взимам свободен полуден да ви  smile3529

Аз да кажа тихо, че до сега спах, а малката още спи и затова съм при вас Heart Eyesдруго си е човек да поспи 3 часа.  И пак тихо да не чуе дявола да се похваля, че ние спим вече вечер без да се събуждаме да цокаме, направо сутрин в 5:30 се буди малката Whistling

Не мога и не мога да я науча да пие други течности освен кърма и това си, засега ми се вижда утопия отбиването Thinking

Хайде чао, че таман се похвалих и се събуди Twisted Evil

# 289
  • Стара Загора
Феъри, дечицата ти са големи сладури, да са ти живи и здрави! А снимката с таткото е страхотна, всички са толкова засмени Simple Smile

Стефче днес изяде цяло бурканче тиква и картоф на Хип. Направо невероятно Simple Smile Само че има една подробност - хранихме се легнали (и вчера така). В столчето на третата лъжица вече е изнервена и иска да става. Май дадохме 140 лв. на вятъра Whistling Simple Smile

А Валето кой знае какъв шедьовър е спретнала и сега чака новата тема Simple Smile

# 290
  • София
Аз само да ви пожелая приятна вечер, че мама днес за първи път от много време насам ще я водят на танци и съм с много ограничено време за подготовка, хранене пренасяне итн.

Утре ще ви казвам Наздраве, вместо добро утро  hahaha

Изненадата е в Елито ама докато догледа филмчето ще има да почакате  Mr. Green

# 291
НОВА ТЕМА

Малко поизбързахме със заглавието, но няма как. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт