Елица,благодаря за загрижеността ти,всички мои близки са добре
...
а да знаете само как се притеснявах за тези зъбки но всичко мина в рамките на нормалното и да ви кажа чесно много ми олекна че парвите забки поникнаха
Голямата ми дъщеря е също ноемврийче, та имам опит. Тогава приятелките ми се надпреварваха да си слагат бебетата на гърне още от шестия месец и си късаха нервите месеци наред, а да не кажа, че ние по-напред се научихме. Тя беше на година и 5-6 месеца, когато започнаха сериозните ни опити за гърне. Отне ни може би месец-два, за да се научи. На сегашната възраст на бебчовците е абсолютно безсмислено да се слагат на гърне и да се очакват някакви резултати. Те все още нищичко не разбират. Другото лято като е топло времето махам памперса и да се напишква колкото си ще - поне няма да има опасност да настине, пък и гащичките бързо ще съхнат. 

много тъжно ми стана 
банята е около 10-10:30
Аз една вечер го приспах в 9 и той като се наспа в 6 сутринта
нито кафе пих, нито закусих
Лошото е, че напоследък започнах да спя повече от Борко 
за линка
и ви приканям да подкрепите подписката за повече места в ДГ:
Във водата не я топнах, че дори на мен ми се стори хладна. Приближих я към брега,но се стряскаше от плясъка на вълните 
желая ти лека и безпроблемна бременност и на финала здраво бебче!Мамите който имат момченца забелвате ли пишлетата?Може да сте обсъждали ,но явно съм пропуснала.Показах на една приятелка на Васко поишлето каза,че било почти готово-забелено.А аз не съм го пипала изобщо.Трябвало кожата отстрани да се цепне(кожата ли неразбрах)Гледам,че на васко му е леко нацепено,но не плаче не го боли.Много ме е страх с това пишле и незнам.Кажете как е при вас забелвате ли как е.Педито каза от 6 месец да дърпам по малко за да се забели постепенно да не се стига до хирург.Аз съм му го дърпала много малко пъти ,но щом моята приятелка казва,че е почти готово явно така си е било.Лека вечер на всички и утре ще пусна някоя снимка от пикника в гората.
Изобщо, Косето е сигурно най-поспаливото бебе по цялото земно кълбе 

дано всичко е наред! И аз съм за преглед, ама и тая седмица време няма да остане.

.