НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 787
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Трагедията е голяма...
Елица,благодаря за загрижеността ти,всички мои близки са добре
...

# 241
ДА използвам времето докато спинка и да драсна няколко реда.Имали някоя горда маика като мен да се похвали с парвите забчета на рожбата си .Аз преди 4 дни забелязах парвото и много се зарадвах а днес вече видях и второто newsm47 а да знаете само как се притеснявах за тези зъбки но всичко мина в рамките на нормалното и да ви кажа чесно много ми олекна че парвите забки поникнаха Two Hearts  

# 242
За гърнето и аз да дам акъл - ние ще се учим другото лято!  Peace Голямата ми дъщеря е също ноемврийче, та имам опит. Тогава приятелките ми се надпреварваха да си слагат бебетата на гърне още от шестия месец и си късаха нервите месеци наред, а да не кажа, че ние по-напред се научихме. Тя беше на година и 5-6 месеца, когато започнаха сериозните ни опити за гърне. Отне ни може би месец-два, за да се научи. На сегашната възраст на бебчовците е абсолютно безсмислено да се слагат на гърне и да се очакват някакви резултати. Те все още нищичко не разбират. Другото лято като е топло времето махам памперса и да се напишква колкото си ще - поне няма да има опасност да настине, пък и гащичките бързо ще съхнат.  Peace

Юле, как се наспива в 9 часа, бе душа?! Недей ме хвърля в потрес! Ние се наспиваме преди 6ч.  smile3507 smile3511

Сикрет, аз захраних с оризово-царевична каша на Фризокрем. Не беше лоша на вкус - сладичка. Даже Симона си я харесваше разтворена с вода, а не с АМ.   

# 243
Трагедията е голяма...
smile3518 много тъжно ми стана  Sad

Утро, пропускаш една важна подробност  Mr. Green преди 11 вечер никакво спане  Naughty банята е около 10-10:30  Whistling Аз една вечер го приспах в 9 и той като се наспа в 6 сутринта  Tired нито кафе пих, нито закусих  Twisted Evil От тогава знам късно го слагам да спи, а сутрин имам време като бял човек да закуся да се изцедя и кафенце да пия  Sunglasses Лошото е, че напоследък започнах да спя повече от Борко  Joy

shhht.secret   Hug за линка

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 22:52 от Yuliya2008

# 244
Момичета, здравейте! Поздрави на всички и дано не сте ни забравили. Ние бяхме малко по страната и затова отдавна не съм се вясвала.

Ще ви чета тия дни, сега само ви  Hug и ви приканям да подкрепите подписката за повече места в ДГ:
http://www.bgpetition.com/nedostig-na-mesta-detskite-zavedenia-Sofia/index.html

А който иска и може нека дойде и на протеста пред Общината. Само ако сме задружни ще успеем:
http://hostbg.biz/protest/

# 245
  • София
днес правя 5-ти опит да пиша..

Нали пиша от телефона и все нещо става и ми изчезва всичко..
Благодаря за пожеланията за Ники. Днес по случай празника Ники яде месце и усети що е морски пясък Simple Smile Във водата не я топнах, че дори на мен ми се стори хладна. Приближих я към брега,но се стряскаше от плясъка на вълните Simple Smile
Честита месечинка на Мишката-да е жива и здрава, а мама и тати много да я слушат!
Цунки и гушки от нас  Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 23:15 от elleee

# 246
привет!днес се върнахме от 3 дневна почивка на село.Прекарахме си страхотно.По цял ден на пикник в гората на чист въздух,а на малкия му беше супер.Мими честито preggoжелая ти лека и безпроблемна бременност и на финала здраво бебче!Мамите който имат момченца забелвате ли пишлетата?Може да сте обсъждали ,но явно съм пропуснала.Показах на една приятелка на Васко поишлето каза,че било почти готово-забелено.А аз не съм го пипала изобщо.Трябвало кожата отстрани да се цепне(кожата ли неразбрах)Гледам,че на васко му е леко нацепено,но не плаче не го боли.Много ме е страх с това пишле и незнам.Кажете как е при вас забелвате ли как е.Педито каза от 6 месец да дърпам по малко за да се забели постепенно да не се стига до хирург.Аз съм му го дърпала много малко пъти ,но щом моята приятелка казва,че е почти готово явно така си е било.Лека вечер на всички и утре ще пусна някоя снимка от пикника в гората.

# 247
Шопи, честито!!!!!!!!!!! Лека и безпроблемна!!!!!!!! Hug

# 248
Ооо, по повод на наспиването Косето се наспива към обяд Laughing Сутрин се събужда заедно с Миша към 8ч. и докато я приготвя и изпратя за градина, той към 9ч. вече е отнесъл плувката и спи до 11. После към 1ч. започва отново да мрънкоти за сън, после към 5 пак спи, а ако се забавим с банята, дремва и преди нея  Joy Изобщо, Косето е сигурно най-поспаливото бебе по цялото земно кълбе Laughing

Тази вечер се опитах да го отуча да си лапа палеца, защото си е разранил кожата вече. Да, ама не. След час и кусур гоненици на палеца, дръпна един неистов рев, който в крайна сметка ме отказа, защото детето накрая взе да хълца чак. Confused Сега ще го мисля какво да го правя.  Thinking

Ванина, за пишлето четох преди време една статия от някакъв детски хирург. В нея той казваше, че насилственото забелване и отлепване на кожата не се препоръчва, защото има голяма вероятност да срастне отново, но този път неправилно и тогава ще е задължителна хирургическата намеса. Пишеше също, че при такова забелване, често се получават инфекции. Той обясняваше, че забелването става по естествен път с нарастването на пишлето и едва при малък процент деца се налага да се забели при хирург, но това става след годинката. На мен ми казваха да го забелвам, но аз само отварям докъдето е забелено, за да го измивам и съм го оставила. Лекарката казва всеки път, че е добре и така, не му обръщам много внимание Wink

# 249
Fairy и аз така правя дърпам докъдето е позволено за да го почистя.Повече не пипам.Явно както казваш че си чела от само себеси се забелва.Аз почти не съм го пипала,а казват че е почти готово,но тук в моя град почти всички майки след 1 годинка ако нее забелено ги водят на хурург.А мен много мее страх не искам да се стига до там Sad

# 250
ВЪХ ШОПИ!!!! МНОГО МЕ ЗАРАДВА! Лека, безпроблемна и вдъхновяваща бременност!

Добре дошла на новата мама!

Милички, не ви пренебрегвам. Едно голямо яйце ми се пече, та и за Янулата почти време не ми остава. Та по този повод. И тя падна за трети път онзи ден. Цветковата за това си има приказка, ама ме е срам да я споделя. Шававо ни е детето, ама и майка му главата и май шава в грешна посока.
Вчера ходихме да ни вземат кръв и занесохме урина, та да видим. Седи си детето на гъзината вече без възглавници, най обича да застава в стойка партер (дори на сън) и си е развила богат репертоар от маймунджилъци.
За мен-още не ми е дошло. Ще ходя да ме поразгледат в събота или понеделник, че се тревожа. Толкова.

# 251
 wash hang 1ironing 1dishes
Айде сега преразказ по картинки.Само аз ли съм толкова изтрещяла или има и други луди като мен  newsm78
Айде лека

# 252
  • София
Добро утро!!!
Писах, писах и нещо ми се бъгна.... Close
Събуди ме Криси, в 6ч., нали е гладен, ама като не ми се става....
Бубе Hug дано всичко е наред! И аз съм за преглед, ама и тая седмица време няма да остане. Confused
wash hang 1ironing 1dishes
Айде сега преразказ по картинки.Само аз ли съм толкова изтрещяла или има и други луди като мен  newsm78
Не си само ти, и аз съм така. Laughing Вчера както се оплаквах, така измих прозорците в кухнята, и я поизчистих. Е малко съм ги позамазала, ама мъж ми като сложи от високите прозорци, а аз с моя ръст толкова си мога Joy.
Закуската и кафето са от мен!!!

# 253
  • Попово
дубрутру и от нас  Hug

# 254
добро утро и от нас с Ивко

За проходилките си говорите гледам.Честно да си призная аз съм против тях ама кръстниците му взеха онзи ден проходилка и го слагам за по 10 мин. ама той милия много неориентиран.Имаме и уокър ама е дооооооооста рано за него.В бънджито му е най-добре(засега)в проходилката незнае милия какво да прави

Пишата и аз не съм я пипала и нямам намерение да я пипам.Има си специялисти за тази работа.

За гърнето- мисля другия месец да купя,та да видим.Искам поне да започне да стои стабилно и тогава да го сложа на гърне.

Общи условия

Активация на акаунт