НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 774
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от нас!

Ние вече изкарахме първия сън за деня, нали ставаме в 6ч.  Crazy
Ей сега си мислех, че я карам с последни сили вече. Снощи ме е будила три пъти.  Crazy Направо едва издържам...  Cry Cry Cry Надвечер се чувствам супер зле, кръвното ми често се вдига от преумората.  Започвам да си мисля за отбиване. Но не ми го побира акъла как ще стане като отказваме шише...  newsm78 Мамите с опит, бихте ли споделили? Или май ще трябва да я чакам някой ден самичка да се отбие?!  newsm78

Днес при нас е много мрачно и хладно. Май няма да се излиза. Тъкмо ще ми остане малко време за форума.

Лек ден от нас!

# 256
  • София
Утро  Hug, дано успеете да се научите на шише да починеш малко и ти!!! Hug
Крис е голям разбойник Laughing станал, само ми се кара, само се върти, сложих го на шезлонга (рискувах, нали вече е направил тия 9кг.) и свали всички играчки. Сложих го да седне, преобърна се зад мен и ме задърпа за дрехите, за да се изправи hahaha. И баща му го събуди и той не искаше повече да спи Twisted Evil.

# 257
Детската кухня и при нас вече е от 10 м.,явно до тогава ще се мъчим на пюретата  #Crazy

# 258
Добро утро.
Благодаря ви за честитките. Hug
Утро , ние вече повече от месец се будим по минимум 10 пъти на нощ (не преувеличавам).Ако се събуди само 2-3 пъти аз направо съм кукуряк на сутринта. Crazy Или зъбки я мъчат или просто иска майка си да мъчи. Outta Joint Имам чувството че и горните се белеят ама още и долни не са ни излязли та се надявам скоро да е че ми видя сметката с това въртене.
Ние още не седим сами , но имаме напредък.За проходилка мисля че ще послушам ортопеда и няма да е по рано от 8 месеца и като за начало трябва да стои сама седнала без да залита, пада и т.н.

# 259
Лейди, да не би да й е топло, че така се върти?! И при нас имаше един такъв период, дето освен ставането през 2 часа за храна, през другото време се въртеше и проплакваше. Но откакто започнах да я обличам само по боди за сън и да я завивам с чаршаф, да не казвам голяма дума, спи спокойно.

Феъри, би ли споделила подробности за отбиването на Миша?! Аз голямата ми дъщеря по стечение на обстоятелствата не успях да я кърмя и нямам предства.

# 260
Здравейте от нас!
Аз от 3 дни се пъна да пиша и тъкмо аха да стане...и нета отива по дяволите...днес смениха модема и се надявам да стане. Simple Smile
Шопче, честито! Лека и безпроблемна  pregnant
За гърнето - и аз си мослех да пробвам като като може да седи стабилно Дани, а ако не успея - здраве да е! Simple Smile
Хайде лек и усмихнат!

# 261
  • Варна
 Laughing как си личи че е лошо времето, оняден за цял ден беше изписано толкова!
Габи също още не може да сяда сама, обаче като я сложа стои известно време стабилно, току се килне нанякъде  Mr. Green Сега пак съм я оставила, подпряна с едни възглавници дето никаква работа не вършат за целта  Rolling Eyes ама айде да има, татко й е командирован при нея да я пази, а аз smile3529

# 262
Добро утро!
Като стана дума за спане - от известно време и Влади се буди по 10 пъти на нощ. И така се върти, че само на челна стойка не е заставал. Да са зъби - не са, защото първият му проби съвсем безпроблемно, да му е топло - не вярвам, защото спи само по боди. А преди се будеше само 2-3 пъти да яде и пак заспиваше.
Утро, и ние сме така с яденето - до половината бурканче с голям апетит, после изведнъж затваря устата и не иска повече. И шише също не иска. Пробвам да му давам по малко водичка и само дъвче биберона. Не знам дали някога ще се отбие това дете. Laughing
Все още не може да седи самичък. Все се килва нанякъде, много е смешен. Най-много обича като е на ръце да подскача като се опира на крачетата си и то най-вече на пръсти.
За гърнето - още са мънички.

# 263
Привет! Лошото време пълни страниците на темата  Party

Гледам моето гърне бая коментари отнесло  Crazy основната ми причина да се сетя за него е, че нещо напоследък много често започнахме да купуваме памперси. нали Момо е на памперс петица, там са по 58 бр в пакет и за най-много 2 седмици му е видял сметката  ooooh! та ми се иска колкото може по-рано да започне да ползва гърнето... аз така си говоря, но нито имаме още гърне, нито детето седи стабилно..все още е като пиян морков и се клати във всички посоки. аз също съм против носенето на памперс до 2 годинки, не ща да си имам ходеща тоалетна...
Аз пък се чудя дали на тая възраст малчовците вече сънуват  newsm78 и дали ако е така, за туй са неспокойни нощем..
Шише категорично се отказва, въпреки че съм давала само вода в шише, не съм пробвала с кърма..интересното е, че нали първия 1 1/2 месец дохранвах с АМ и кърма от шише заради мастита, та си ядеше, но щом се оправих давах само от гърда и сега вече категорично отказва  Crossing Arms

# 264
  • София
Вижте още кой ще бъде ноемврийски татко!!! Нека милата майка има възможно най-леката бременност и едно здраво бебче на финала!!!
http://life.dir.bg/2009/05/29/news4526395.html

# 265
Утро, Миша като стана на 6 месеца, й купих едно адаптирано мляко, да има като я оставям на бабите. Първите няколко дни пиеше млякото от шишето без проблеми. След два-три дни обаче, категорично започна да го отказва. Не щеше и да го помимрише, започваше едно пищане, едно дърпане, едно чудо ooooh! Сменях адаптираните млека, изчаквах какво ли не правих, не и не.
Към осмия месец вече се будеше постоянно (тя, за разлика от Косето спеше при нас и се будеше по сто пъти просто да цокне веднъж. Не от глад, за успокоение, за приспиване. За което и аз си имам вина, защото отвореше ли очи нощно време, бутах гърдата и тя така си свикна. Сега Косето като се събуди много скоро след ядене, го гушвам, намествам отново на леглото, давам играчката и завивам и той си заспива). Аз бях полудяла от това постоянно будене и най-лошото е, че си мислех, че винаги ще е така, че никога няма да се наспя и т.н.  Laughing Най-важното е да запазиш спокойствие и да знаеш, че и този период отминава.
Някъде на 9месеца като стана веднъж реших пак да пробвам с шише с адаптирано мляко и о!чудо! Миша си го изпи най-чинно без да се противи Shocked Mr. Green  Тогава започнах да й давам по веднъж на ден, една вечер й дадох АМ и тя спа до сутринта непробудно. Аз, естествено подскочих до тавана и започнах да й давам вечер само АМ. Съответно кърмата ми понамаля, но през останалото време си я кърмех. Постепенно започнах и сутрин да давам, защото като дадях в 6ч. сутринта спеше до 10ч., и така остана само през деня два-три пъти. Веднъж просто реших да не й давам и през деня и тя пък въобще и не се сети. Laughing Започнах да й давам през ден, през два, когато усетя напрежение в гърдите и постепенно и кърмата ми спря и бебата забрави за кърменето. Беше изключително лесно на фона на това, че бяхме като залепени една за друга. Но стана по-късно. Ако преди това знаех, че ще мине толкова безпроблемно цялото нещо, щях да си спестя сума ти нерви Wink
Понеже много те мъчи нощното ставане, съветът ми е просто да я сложиш при теб да спи и да я храниш в полусън. Не съм фен на спането заедно (Откакто привикнахме Миша, та тя дълго време искаше при нас), но то е по-малкото зло от недоспиването. И спи винаги, когато можеш през деня.
Аз тая нощ ставах три пъти да го храня, но пък с чиста съвест си спах до 11ч. заедно с Косето. Laughing

# 266
Ха добър ден сладури  Hug...прибрах се  Mr. Green
Днес правих и втори тест EFP вторник на доки  doctor
Сега гледам сте ме застреляли с въпроси  Laughing
За кърменето-да кърмя и ще продължавам да го правя доката на Алексче и е сладко  baby_neutral
(това за кърменето на поискване и контрацепцията не е вярно от мен да знаете )хахахха
За доки и второ секцио -ми аз като родих и казах,че нямам никакво намерение да се пазя и неискам мнението и ,ами да ми сподели евентуалните рискове...отговора и беше "Като лекар съм длъжна да те посъветвам да изчакаш 1 година ,но ако ме питаш мене -операциите не са това което бяха ,конците не са това което бяха и самата операцие е по-елементарна от апандесит hahaha така,че ДЕЙСТВАЙ .Има риск бебчо да тръгне малко по-рано,но шанса е минимален ....имайки в предвид как се възстанових  bowuu
...Дали е случайно ? Твърдо НЕ  Crazy Александра сме я чакали 4 години и да си призная не съм се и надявала,че ще ми се случи щастие 2-ри път ...но ИМА ГОСПОД ...
Сега само се надявам във вторник да видя маточна бременност и евентуално сърчице и ще съм най-щастливия човек на земята  newsm03

На всички вас много благодаря за хубавите пожелания   love001 Сега остава да се моля всичко да е наред ...

п.с. Отивам да навестя Януарки   newsm53

# 267
  • София
"Като лекар съм длъжна да те посъветвам да изчакаш 1 година ,но ако ме питаш мене -операциите не са това което бяха ,конците не са това което бяха и самата операцие е по-елементарна от апандесит hahaha така,че ДЕЙСТВАЙ .Има риск бебчо да тръгне малко по-рано,но шанса е минимален ....имайки в предвид как се възстанових  bowuu

И аз все се чудах като ви казват да изчакате 2 г след секцио това включва ли самата бременност. Защото в началото мястото на операцията не се натоварва????
Понякога се чудя на глупостите, които се въртят в моята глава  newsm78

Миме, стискаме палци и чакаме пълен отчет във вторник : снимка, пол, цвят на очите итн . Heart Eyes
И ако ни забравиш покрай Януарките ще  #2gunfire

# 268
Охооооо няма така лесно да се отървете от мене  Wink

# 269
 Hug
Ех че лошо време, а ?
Ама поне отдавна не се бяхме събирали така повечко  Hug

Охооооо няма така лесно да се отървете от мене  Wink
Така и трябва  Peace А ти секцио ли беше  newsm78 и толкова скоро второ-супер-аз не мога да се осмеля, ще умра от притеснение, така че шапка ти свалям за смелостта  и много много силно стискам палци всичко да е ОК  Hug

За седенето-и Мони не седи сам все още, затова пък в дубалката стои напълно сам за около 2 мин преди да се измори.

Общи условия

Активация на акаунт