НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 770
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Миме, извинявай за непросветеността, ама какво е дубалка?!  newsm78

# 271
Утро, същото като проходилка, само дето няма колелца, а детето стои на едно място изправено.

# 272
Утро, същото като проходилка, само дето няма колелца, а детето стои на едно място изправено.
Peace допълвам-няма седалка а се държи на ръчичките си.

# 273
ааа, аха
ама не е ли още рано да си стоят на крачетата изправени?!  newsm78

# 274
ооо аз не смея повече от 1-2 мин и доки каза че може, а той си стои без проблем и сам се изправя-не ще да седи а да стои и аз не го спирам, а и откача от кеф - пляска с ръце и върти глава и се смее  Joy

# 275
  • София
аз взех на моята тази проходилка днес
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2872612

Довечера ще я пробвам  Mr. Green

# 276
вале,аз си мисля, че подобен тип проходилки са за доста по-големи деца. по принцип в проходилките бебето през повечето време седи седнало, особено в началото.

# 277
  • София
вале,аз си мисля, че подобен тип проходилки са за доста по-големи деца. по принцип в проходилките бебето през повечето време седи седнало, особено в началото.

аз го взех за да може да седи пред него и да се занимава а ясно че ще мине още доста време преди да се изправи и да я използва по предназначение  Heart Eyes Имало и музика и много екстри.

# 278
Вале много е хубава проходилката, но аз смятам да ползвам от стария вариант. Тази ми идва доста скъпичка Blush

На мен направо ми се откачиха ръцете, Али само скача, а нали сме в ремонт и няма къде да закача бънджито. Вчера цял ден съм обикаляла градинките заради майсторите, ама днес с това лошо време си им слушам данданиите.

Утро и аз съм като теб. В най добрия случай Али да стане да суче само 2пъти на вечер, ама на мене това хич не ми пречи, правя го в сънено състояние. Напоследък така бързо и тежко заспивам, че и да плаче сигурно не я чувам Blush Лошото при вас е че Симона ти става сутрин много рано, ние спиме до към 7,30-8часа.

Мами как вървите със захранването?  Ние всеки ден различно ядем. Месните пюрета не ги обичаме, в най добрия случай изяжда по 1/2 зеленчуково пюре от тези на Хип и 1/4 плодово, понякога изяжда и 20-30гр. каша.Абе освен кърма другото само го опитва и сме така почти два месеца.

За стоенето седнала -Али още неможе без възглавничка.

# 279
Ааа,Вале, тия проходилки са съвсем друга бира, аз тях ги харесвам. ама май не се казват проходилки, а уолкъри Crazy

# 280
Алоу какво правите бе мацки.Май първоюнската ни тема ще трябва да я пускам по-раничко  Joy
Един ден лошо време и за нула време опаткани няколко страници.

# 281
  • София
Ааа,Вале, тия проходилки са съвсем друга бира, аз тях ги харесвам. ама май не се казват проходилки, а уолкъри Crazy

Ето над това ръзсъждавам следобеда. Разликата между проходилка и уокър. При положение че Уокър = walker означава проходилка от walk - ходя newsm78. Питах в няколко магазина откъде дойде това име никой незнае. Само ми обясниха че уокърите са без спирачки / стопери за разлика от проходилките. Нова латиница се появи в нашто български език пак  Mr. Green

Вита, скъпи са наистина, тези които са на известни марки има и доста по евтини които са също толкова добри, но тази ми хареса и се оставих да ме убедят.

# 282
Вале, и аз разсъждавах върху въпроса, но стигнах единствено до извода, че е навлязла, за да може по някакъв начин да се разграничават едната от другата. Иначе това си е просто подпирачка, вместо детето да се хваща за мебелите, може да се държи за него и да си ходи, където си иска и да му е шаренко, и да му пее Laughing Докато проходилката го държи в право положение и като не иска Wink

Ето една - две снимки на Косето, да не го забравите  Laughing
http://media.snimka.bg/3159/012574251-big.jpg
http://media.snimka.bg/3159/012574253-big.jpg

# 283
Вале а какво стана с колажа  Grinning

# 284
  • София
Феъри, много са ти сладки и двете мишлета!
Всъщност си права къде по интелигентно звучи да попиташ -Имате ли Уокър, вместо Имате ли Подпирачка за бебета  Joy

Ааааааааааааа, не казвам какво става с колажа  Whistling Изненада е!

Общи условия

Активация на акаунт