НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 768
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • до Пловдив
привет и от нас в новата тема!!!
 минавам да честитя на всички празнуващи днес!!! Много здраве и щастие!!!!! 

# 16
 kaffeetrmker_2

Честит имен ден на двете  mamma mamma Елита и на двете  passifier passifier Косета! Със здраве да си носят името и да са много щастливи!

Елиnewsm51 за темичката!

Честита месечинка на порастналите бебоци! Да слушкат и  feeding

shhht.secret  честито дипломиране!

За колажа никакви такива  Naughty Crossing Arms Аз съвсем съвестно си чаках 24-ти 12 часа  smile3532

Мерси за отговорите!  Hug

# 17
честит празник на всички именници днес!
secret,честито дипломиране!

# 18
  • Бургас
Eй мацки вие за мезе ме взехте с крайният срок smile3516! Затуй за Елица и за Валя (за колажчето) снимка от 21.05 - нъц Naughty! Шъ работите със стар матрял newsm48! Пък и да внимавате, че ако не го направите красив ергенина - ние булки крадем  smile3508! Мислете му! Шегата на страна качих снимки за колажчето, но по грешка една и съща снимка я качих два пъти, за което се извинявам!  bouquet

# 19
Привет, привет  Hug честито на именниците и месечинките, да са ни живи и здрави  Hug

Сикрет, честито дипломиране, много професионални успехи ти желая  Hug

За колажа - не сколасвам да кача снимки на Фафи, а гледам, че тук Валето някакви заговори прави да ни крадат момата с момците на Мартуша  Twisted Evil Тъкмо ша видя снахата как се защитава от чужди ергени  Mr. Green Ще кача преди крайния срок  Mr. Green

На море ще ходим, като на плаж само рано сутрин и късно привечер - то и аз съм много бяла, а Фафи на мен се е метнал, така че ще сме покрити и двамата с 50 фактор крем  Grinning

# 20
  • София
а вижте сега не е така! Само ви побутнахме малко да не забравите, че е много рехав колажа в момента.  Whistling
Шамс, Анитка като гледам как се мръщи на всички само Фафи може да я заинтересува. Аз ги омешах малко ама Ели - орловото око веднага забеляза  Joy
Ели, пак браво за темата   bouquet

# 21
 PeaceЗдраветей и от нас с Влади. Честичко ви чета, но уви все не се наканвам да пиша. Ами да се похвалим newsm08- Влади е голям послушко, яде feeding манджите на майка си, спи smile3524 по цяла нощ и най вече топли майчиното сърце със бебешки  toothсмях и усмивки. Аз сега пак съм се   umnikuuразчела-на 4 юни ми е първия изпит. Като свършат изпитите обещавам най-тържествено, че ще запозная варненските моми с моя  newsm20 убавец, че гледам опашка от ергени се е заформила. Оф да не забравя вече цял месец си имаме 2 зъбчетааааа smile3533

# 22
 newsm09 Авъййй, извинете ме за правописа. Ама така е като не пиша често newsm48

# 23
добро утро

СТАВАЙТЕеееееееееееееееееее

# 24
добро утро

СТАВАЙТЕеееееееееееееееееее

Станахме още в 6 и 20... Таткото се събудил и дошъл да ни събуди и нас  #Cussing out Де го намерих с толкоз много акъл...

# 25
  • Sofia
Добро утро smile3507

И ние сме станали рано, рано.Ех този сън, напоследък е мираж.Толкова много се уморявам, ходя като парцал вече.

shhht.secret 
честито дипломиране!
zhaneta11-успех и на теб за изпитите.как намирате време да четете незнам.И мен ме чака четене за изпити, направо незнам как ще се справя.

# 26
  • София
Хайде и от мен добро утро!
ние пък вчера бяхме на рожден ден на девер ми и сутринта мигах толкова жално. Добре че моят знае че ако не ме събуди с кафе мисията е много трудна.

# 27
Добро утро и от нас.Ние станахме кам 7 и сме много доволни Grinning

# 28
Добро утро.Ние пък станахме в 9:12 ч- с мойта щерка явно говорим на един и същ език. Embarassed
И след огромните кафета на Валето нещо за похапване от нас

Ако имаше и кой да ми я сервира така закуската нямаше да е зле, ама карай  Crazy

# 29
Валя тая сутрин е решила да ни удави  Joy Момо сега се надигна, опика си цялто легло  ooooh! и сега отивам да вадя дюшека на слънце, дано да изсъхне до довечера...

Общи условия

Активация на акаунт