НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 784
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Тофифи давам я следобед.Ако е оризова я смесвам с плод.Така ми е и по-лесно да въведа нов плод.Ако е ябълковата само каша.Но аз не съм заместила хранене още.Каквото и когато и да го давам после задължително се кърмим.Вече ще започна да смесвам и плодове и следобед ще давам плодово пюре и след това кърма.
Мила чух по телевиязата.Спокойно не се паникьосвай.

tsvetkova_elica, aleksa_sm, toffifee, DeeDee76, mila_78, Yuliya2008, Комарче преглежда(т) тази тема.

# 91
# 92

tsvetkova_elica, aleksa_sm, toffifee, DeeDee76, mila_78, Yuliya2008, Комарче преглежда(т) тази тема.

Embarassed Embarassed Embarassed  smihesorry

smile3529 breastfeeding

1stroller newsm44 sun

Hug Hug Hug

# 93
И аз съм тук. Нали се крия.
Да честитя на озъбилите се. Бели и здрави зъбки, мама да не хапят!

Звъннахме ние на родата в Плвдив, ама не усетили хората, а са на 8 етаж. Сигурно много са празнували и вече главите им тежат, та не разбират от какво им се тресе.

Бяхме три дни на Кюлевча, село на 3 км от Мадара. Красота, спокойствие, птички, пчелички, щурчета, славейчета....
Вчера мушмулата седна за пръв път без да я подпираме, пи бира, запозна се с различни животински и човешки видове.
За манджите какво да кажа. То е ясно. След като на бира сме минали по горещините, следват пържени картофи с цаца Mr. Green

# 94
  • до Пловдив
здравейте и от нас в този късен час малкия спи
а аз още на компютъра стоя и ровя
и ние го усетихме земетресението
качих снимки за колажа и филмчето
днес бяхме на консултация ослабнали сме с 100 гр това се дължи на повръщането което го имаме макар че сме на фризовом
и сега много се притеснявам педиатърката ни изпраща на гастроетеролог дано ми се оправи бързо детенцето 
иначе е много палав станал постоянно се върти от гръп по корем и обратно разходки по цял ден и така

# 95
  • София
И ние от обяд сме на Фризовом, повърна съвсем малко, което си е цяло чудо при нас!!! Laughing
За земетресението - така се бях разбесняла, че нищо не съм усетила. Joy
Хайде лека нощ, че трябва да лягам. Hug

# 96
Дани дано се оправяте бързо и да го израстете това повръщане.
Лека нощ от мен и без трусове  Praynig
Ето и обещаните снимчици на малчо сред природата http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12470596

# 97
  • София
Имам два въпроса:

1. Възможно ли е бебка да се подсече от никнене на зъбче?   newsm78 За 6 месеца за първи път й се случва, милото е като маймунче  ooooh! И ако е от зъбите, кога да ги чакаме? Вече нямам търпение и ние да се озъбим  tooth
2. Още не съм я захранила шушумигата, ама милото така сладко премлясква, че едвам дочаквам тази седмица консултацията и да почваме със зеленчуците. По този повод днес цял ден се чудя - дали мога да захраня първо с морков, а след това с картоф? Всичко около мен ми казва, че се почва с картофа, ама мойто диване много обича да си чеше зъбките с морков и си мислех, че малко или много вкусът му вече й е познат и по-лесно ще бъде.  newsm78

# 98
добро утро

ние почивните дни бяхме малко на гости на село,та сменихме въздуха и резултата е запушено носле(на Ивко)
 по-късно ще пиша повече че бая имам за простиране и оправяне

# 99
Привет на всички!
В общи линии по цял ден сме навън, заедно с Варненската банда, вечер се прибирам разглобена и нямам сили да драсна и два реда  Embarassed
Никола всеки ден ме изнедва с някой друг номер. Започна да прави много странни движения с главата си, все едно получава нервни тикове ( баща му казва, прилича му на  болно пиленце, което усуква главата си на една страна Laughing).
Откакто се захранихме акането му е много зле, от няколко дена започна да се напъва когато го държав изправен  и с триста зора успява да изкара пластилинчето Laughing
 Зъбче още си няма човечето. И това ще стане.
Вече ядем зеленчуци, плодове и оризова каша. Скоро смятам да въведа месо.
Глдам напоследък няма еднозначно мнение относно даването на каши. Някои дават всеки ден, а когато минават на трикратното хранене и по 2 пъти на ден (сутрин и вечер). Някои пък обратно препоръчват да не се дава всеки ден каша а през ден дори и 1-2 пъти седмично. В голяма дилема съм newsm78. Някой дали има мнение по въпроса????

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 08:34 от Irinka83

# 100
Да почерпим, че Фафи става на 7 месеца. Да ми е все така весел, жизнерадостен и усмихнат  Hug И много здрав  Hug

# 101
Честита седма месечинка на зетя.Да е много здравичък, да расте усмихнато и весело дете и много да радва мама и тати.Честита седма месечинка и на Руми
честита половин годинка на Борислава.
А за добро утро

# 102
Здравейте и от нас.
Днес ставаме на 7м и да почерпим  Grinning
  party023
Четита седма месечинка на Фафи Hug

# 103
Привет!!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЧИЦА! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!

Имам два въпроса: 1. Възможно ли е бебка да се подсече от никнене на зъбче?   newsm78 За 6 месеца за първи път й се случва, милото е като маймунче  ooooh! И ако е от зъбите, кога да ги чакаме? Вече нямам търпение и ние да се озъбим  tooth
2. Още не съм я захранила шушумигата, ама милото така сладко премлясква, че едвам дочаквам тази седмица консултацията и да почваме със зеленчуците. По този повод днес цял ден се чудя - дали мога да захраня първо с морков, а след това с картоф? Всичко около мен ми казва, че се почва с картофа, ама мойто диване много обича да си чеше зъбките с морков и си мислех, че малко или много вкусът му вече й е познат и по-лесно ще бъде.  newsm78

1: Напълно възможно е, но кога да ги чакаш не зная, то това е малко като с лигавенето - Момо се лигави от тримесечен, а още няма зъби  Mr. Green
2: за захранването - ами пробвай я единия ден с много малко количество морков, другия ден с картоф, тя сама ще ти покаже кое й допада повече  Flutter и после започвай пюретата  Peace
аз все още само го пробвам Момо дали избутва с езика - все още не ще и това е, аз тия дни се бях паникьосала, че ми намалява кърмата, та като се почна едно ядене на жито, пиене на литри вода..  #Crazy но положението е овладяно.

# 104
Честита 7-ма месечинка на Руми И Фафи! Да растат живи и сздрави и много усмихнати!

Илка Аз започнах захранването с морков и не е имало проблем. Картоф дадох след това, но и до този момент не се харесва. Така че се води по детето, а не по хората  Peace

Общи условия

Активация на акаунт