НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 758
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде там......
Здравейте мами и бебоци! Ние малко се позагубихме, но с това хубаво време почти не се прибираме вкъщи. Вече сме при баба и дядо на чист въздух, който на мен ми се отразява много зле за момента - сенната ми хрема е в разгара си, а аз не мога никакви лекарства да взимам заради кърмата Sad
   В понеделник сме на консултация, ваксина и изследвания. Можете ли да кажете как мина при вас вземането на кръв? Много ме е шубе как ще го понесе Габолини това изпитание.

# 76
  • София
Добро утро!!!
Astera Hug!!! При нас не е толкова зле, спи си, но връщането е нон стоп. Ще взема Фризовом.
Добре се наспахме, но довечера задължително до 12ч. трябва да съм легнала Laughing. Ще ходим да вземем на бебко новото мляко, да му купя възглавничка, за да е в полулегнало винаги. Матрака му е повдигнат, но файда никаква. Crazy
Днес ще сменям млякото и затова ще прекъсна за няколко дни нашето захранване, не че сме се захранили с повече от половин бурканче пюре. Ще продължавам после с картоф и морков.  Wink Дано до към седмия месец заместим поне едно хранене Joy
Можете ли да кажете как мина при вас вземането на кръв? Много ме е шубе как ще го понесе Габолини това изпитание.
galisis нали го водих онзи ден Крисчето в Токуда (въпреки че ни е рано още за изследвания, но се бях притеснила), а той винаги реве на ваксини, бях го гушнала  и гък не каза, много смел беше Grinning. Те малчовците ги боцкат с едни мънички иглички и само едно пук се чува. Спокойно, като я залъжеш нещо, може да се отплесне и всичко ще е наред!!!! Hug

# 77
Привет!
Мая, Рая е на кърма, вода не е пила никога. Сега като я захранвам, започнах да и давам шишето да си играе с него и така и попада по някоя и друга капка вода. Отначало се мръщеше, но започна да ги гълта. Но не смуче както трябва- просто си дъвче биберона и така. А и да си призная- аз забравям да и предлагам, защото не съм свикнала, но се опитвам, заради пюретата.
Да питам мамите, които са давали каша. Взех оризова на Милупа и пише да се приготви с АМ, или с вода+рапично олио... мислех да я правя с кърма, но нали казвате, че кърмата разрежда кашите и сега се чудя  Thinking Ама това рапично масло ми се стори някак... Де да знам. А дали ако я направя само с вода, ще се получи  newsm78 без да добавям маслото?

Диданка, браво на вас!

Диди   Hug  Hug  Hug  Hug Здравейте !!! Как сте отдавна не сме си писали ние не можем да се спрем по цял ден със Симонка и все по рядко влизам тук ,но когато ми остане време с радост ви чета  Hug Hug Hug Hug

# 78
Мила,  Hug  Hug  Hug
Напоследък се чудех къде се загубихте, но щом е по разходки  Naughty - може  Wink
Хайде, кога ще идвате насам?

# 79
Мила,  Hug  Hug  Hug
Напоследък се чудех къде се загубихте, но щом е по разходки  Naughty - може  Wink
Хайде, кога ще идвате насам?

Съвсем скоро Диди ,другия месец сме във Варнаааа  Hug Hug Как е принцеса Рая ???

# 80
Здравейте мами  Hug
Честит празник на всички   bouquet

Ние сутринта бяхме на празнична разходка и сега спим. После пак  Hug
П.С.Ей забравих да се похваля, че вчера и ние се озъбихме  tooth

# 81
Миме, честито ви зъбче!
Мила, айде, че имате да наваксвате тен- 100%. Аз както бързо хващам, вече съм така почерняла от разходки, че не знам до края на лятото как ще бъда ooooh! А Рая уж се роди бяла, и уж я пазя по разходките, ама и тя бая е почерняла...
Галисис, и аз съм така със сенната хрема. Като се сетя, че през бременността не се появи, а сега пак е тук и  #Cussing out Сега детето седи на балкона, че след вчерашната разходка в Морската, на мен хич не ми се излиза- не спрях да кихам, а очите ми така текоха, че...

И нали съм заплес- забравих да честитя празника на всички! Ама то е от възмущение- гледах сутринта една анкета по ТВ, питаха 9 души колко букви има в българската азбука- един отговори 24, шестима- 31, двама бяха заети и не можеха да мислят по въпроса, и само един каза 30  ooooh!

# 82
Здравейте и от нас.Ние пак хайманосваме-снощи в Балчик на имен ден, днес на празничен обяд в Добрич.Направо багажа ни е нон стоп стегнат JoyОбаче Анита е свикнала и си спи без проблем на чуждо място, че даже и на доста шумно
Аз кашата я правя с вода и винаги на око.Не спазвам никакви съотношения.Давала съм оризова на Хип и ябълкова на Хумана.Другата седмица сме на елда.Та по този повод някой давал ли е елда.Само каша ли или да я смеся с плод или зеленчук  newsm78
Диданке браво на вас.Като дойде време за предаването да ни подсетиш пак.Много искам да ви гледам.Аз моя мъж е просто невъзможно да го накарам да се яви по телевизията.Просто такъв род обществени прояви са му много чужди.
Лорчето беше писала, че се разхождат дано е само това.
Анита не иска вода, но аз давам със спринцовката на Панадола.Поне мъничко да пийва вечер, че иначе много ми се запича.И ние като Рая си играем с шишето, но все е нещо.
Лек ден милички.

# 83
Ели, аз давам каша от елда, правя я с кърма и слагам 20гр. плодово пюре за вкус, давам я сутрин.
За запека: това е временен резултат от захранването- давай разхлабващи пюрета и ти консумирай разхлабващи храни, при мен яденето на царевица действа на Али.

# 84
Вита какво да ти кажа.Анита яде круши, сливи, кайсии.От вчера тиквички с царевица.А за мен  ooooh! аз направо се посрах от разхлабващи храни, което обаче нямаше никакъв ефект в/у Анита  Joy При нея стана така, че я запече тиквата.Знам, че е разхлабваща, но при Аните имаше обратния ефект.
Аз кашата с плодовото пюре я давам следобед.

# 85
Аз пък да се оплача от както се започнаха жегите детенце си обрина с малки ситни червени пъпчици ,първо бяха по гръбчето и шията ,сега са само по ръчичките ,Педи каза ни каза ,че е от претопляне ,верно че аз докато се ориентирам как да я обличам времето изведнъж се стопли , а тя горката ако знаете само как се поти  #Crazy  #Crazy  #Crazy през нощтите само я преобличам всичко става вир вода и възглавничка ..... и всичко , а не я завивам с дебели оделца изкарах един чаршаф  и това е ..... то пък в пловдив вече не може да се диша  ooooh! ooooh! та пъпките си стоят и няма махане не смея с нищо да я намажа и вече започвам да се съмнявам дали не е някоя алергия  newsm78 Thinking

# 86
привет мами!ние не сме писали от няколко дни,но с тези разходки няма време.Прибираме се само за спане и ядене.Васко също има такива ситни пъпчици,сега почти изчезнаха,но и на нас ни казаха че са от жегите.И той много се поти,сутрин се буди целия гръб мокър ooooh!а спи по потник и завит с едно тънко чаршафче,но явно защото спи само по гръб.Опитвам да го слагам и настрани,но няма ефект не иска настрани.Утре сигурно ще ходим на гости на майка ми на село за 4-5 дни.Малко на хлад.Ние още нямаме зъби,от гръб по корем се е обърнал само 4-5 пъти и повече не иска изобщо не се премята.Само се завърта настрани и това е.Тези дни за щастие си хапва добре.Каши пък изобщо не иска никакви,опитах 3-4 вида и не ги иска.Само грис с банан му правя и нея я яде.Никаква друга.Супите и кремчетата от кухнята също ги харесва.Пюретата вече ги отказа само плодови яде.Вода иизобщо не пие и му правя сокчета от ябълка и морков умира за тях.Като види ,че ям нещо и той иска и ако не му дам започва да нервничи,плаче....затова вече пред него избягваме да ядем,още е малък да опитва всичко.Или когато храня него тогава и ние ядем.Честито на всички празнуващи които съм пропуснала тези дни.Лека вечер на всички.

# 87
  • Варна
Ехаа, добрах се до компютъра  Hug
Днес на гости ми е зълвата със сина си (на 5) Голям купон цял ден  Joy Сега се опитва да го къпе и в банята е война- той крещи НЕЕ НЕЕЕ, Пусни мееее и нещо се тръшка  hahaha
А през деня бяхме в детския кът, Габи само как настървено гледаше към колличките...милата, ще има да почака  Mr. Green

Галисис, и аз съм така със сенната хрема. Като се сетя, че през бременността не се появи, а сега пак е тук и  #Cussing out Сега детето седи на балкона, че след вчерашната разходка в Морската, на мен хич не ми се излиза- не спрях да кихам, а очите ми така текоха, че...
И аз така! Само че докато бях бременна бях нааай- зле, откачих! А сега не са почнали още да ми текат очите, но ми стават много ситни пъпчици по тялото, като от мънички комарчета и сърбят ! Някой имал ли е такъв проблем? Аз го свързвам с алергията към полените , но може да е от друго, знам ли...малко се притеснявам вече

# 88
Добър вечер мами Simple Smile
Наистина с това хубаво време много момичета се губят нещо. И ние днес се разходихме едно хубаво в морската, пак правихме фотосесия на бебчо, нали сме фотоманиаци с таткото, даже минахме през вуйна, тя има много хубава градина и малкия като и докопа цветята, дърпа, смее се, оповърна ги после. След налко ще покажа снимки.Много беше смешен. Направо искам постоянно да съм си с него и да не изпускам и секунда от новите му постижения. Вече освен, че стои прав, постоянно се обръща и се опитва да пълзи, и от два дена като се научи да повтаря ''да-да-да" само това казва, няма вече агу-абу, забрави ги и денонощно си припява да-да-да та май бърборко ще бъде Simple Smile
Аз пак започнах да давам сокче от сини сливи на Хип разредено с вода, че много запечен Марти, не мирясва докато не го изцока. Но иначе и вода пие доста, той винаги си я е пиел де.
За кашите и аз съм в чуденка, защото някои мами май заместват с нея едно ядене, не че аз ще го правя, заради кг-те ......ама се чудя кога да му я давам.
Доки каза веднъж в седмицата, до тук съм съгласна, но не я питах на кое хранене, аз давам на сутрешното, защото следобедното не мога да не му дам плодовото пюре заради акането, но пък се притеснявам че така му отнемам още едно мляко. Успокоявам се, че е млечна каша направена с АМ и че все пак е само веднъж в седмицата.
Ели ти кога я даваш кашата и по колко пъти, всеки ден ли??? И как каша с плодово пюре..смесваш ли ги???

# 89
Малеееее току що ни тресе заметресение ние както сме сами просто не съм на себе си !!!!  ooooh! #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт