НОЕМВРИийчето будува, чат-пат и гайдата надува!

• 11 767
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро! Просто няма как да не споделя това с вас- http://vbox7.com/play:1c4a055b преди малко го намерих и още се хиля  Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Яко е  Joy добре че не хвърля разни неща по мъжа (баща й явно) до нея, щеше да е точно като мене.
Тофифи, Марти е много сладък с тази шапка  Hug
Елии, накъде ще пътувате? Как е Никол?
Вода не пие нашия бозайник  breastfeeding  Joy
и мойто животно не ще  Crossing Arms направо се чудя какво да го правя - идват жеги, трябват течности.. значи ще си висим на гърдите до откачането им  hahaha

сега да се оплача - реших да пробвам да дам на Момо оризова каша, с кърма. Резултатът  беше направо трагичен - първата лъжичка поне я допусна до устата и веднага я излпю. следващите ми опити заминаха по лигавника, после ме бутна и разлях цялата каша в скута си, накрая Момо повърна всичкото, което явно беше успял да глътне от кашата, а най-най-най - накря, предполагам, за да ми отмъсти за терора се нааака чааааак до средата на гърба... е, след всичко това не мисля скоро пак да опитвам...   ooooh!

ето малко свежи снимки  и от нас

# 61
Eлее, мярнах Никол в албума за филмче. Голяма е сладурана! Така сладко й се виждат зъбчетата! /пу-пу-пу/  Hug

Диданка, За позите за кърмене - интересни са! Определено повечето не са ми хрумвали. Някои ми се струват неудобни. Но други ще изпробвам. Аз кърмя в третата поза.  Peace

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 11:52 от utro77

# 62
  • Бургас
Добър ден от нас с Марти!
Честито на месечинките!
Тофи - честито за втората публикация! Адаша е уникално сладък!
Диданка - ми бива ли такава родителска амбиция newsm09! Иска - неиска Момо шъ чете "National Geographic" smile3508, ама че има такова списание "Kids" (добре поне, че не сте му дали броят с мумиите) smile3532! Шегувам се разбира се! Много е хубав Момо - даго намачкаш от мен!  Hug

# 63
  • София
Здравейте и от нас с Ицко Hug!
Не съм писала много отдавна, ама все нямам време да пиша Laughing!?Ицко е много палав и вече пълзи Grinning! Имаме 2 зъба и е много сладък Grinning. Резултата от последната консултация е - 8400гр. и 70 см. Доста е пораснал. Тези дни ще кача снимки да го видите Grinning!
Много целувки на всички мами и бебета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 64
Момичета давайте снимки за филмчето Laughing  baby_neutral.Аз чакам някой да се сети да прати някаква подходяща музика,че Лора нещо се губи.Моля помагайте Crossing ArmsМен преди 3 дни ме ужили оса по окото и бях мн зле,но вече се оправям Sad. Та за филмчето почти е готово изчаквам още снимки и музика да намерим и го качвам. Heart Eyes

# 65
Аааа разбихте ме Диде с това списание  Joy
На Марти много му ходят шапки, пък и скриват плешивината  Joy изглежда ми като миниатюрно мъжле, като му сложа кецовте и шапката с козирка направо ми иде да го изям Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 15:35 от toffifee

# 66
Момичета давайте снимки за филмчето Laughing  baby_neutral.Аз чакам някой да се сети да прати някаква подходяща музика,че Лора нещо се губи.Моля помагайте Crossing ArmsМен преди 3 дни ме ужили оса по окото и бях мн зле,но вече се оправям Sad. Та за филмчето почти е готово изчаквам още снимки и музика да намерим и го качвам. Heart Eyes

Таня  Hug Hug мразя оси!!!! ето цял торент с песнички, любими детски евъгрийни, на мен много ми допадат.

Да ви се похваля - днес с мъжо участахме в "Горчиво" и познайте - спечелихме  bowuu  bowuu наградите са много приятни - монитор, уикенд за двама, парички, сладкиши... може да ни гледате на 03. 07.. а който иска да участва само трябва да драсне някой ред на имейла на предаването и веднга ти се обаждат  Mr. Green
почерпете се за наша сметка  Joy

# 67
  • София
Диданке браво много се радвам за вас!!!!  bouquet

# 68
Е супер изживяване честито Диде   bouquet

# 69
  • Бургас
Здрасти здрасти и от нас Hug Hug
Диданка щом сте спечелили явно с поглед се разбирате с мъжо. Ние с моя ако участваме ще трябва да чакаме да съберат хора юбиляри, че бая годинки брачен живот сме навъртяли #Crazy
Сега ще бягам, че ме чака стягане на багаж, на бебка, на батко, на татко и на мама, ох да пораства малката да помага, че с двама мъже е кошмар smile3511
Ще ходим на Благоевград на гости при родата newsm44
Вашите Бебчетата на кърмичка пият ли вода, че моето ама хич не иска, ни с биберон, ни с чашка ни с лъжица, плюе я като отрова Sick
Дано успея да сложа снимка в албума с видеото, че от много хайманосване ей сега се сетих да я  photo

# 70
Привет!
Мая, Рая е на кърма, вода не е пила никога. Сега като я захранвам, започнах да и давам шишето да си играе с него и така и попада по някоя и друга капка вода. Отначало се мръщеше, но започна да ги гълта. Но не смуче както трябва- просто си дъвче биберона и така. А и да си призная- аз забравям да и предлагам, защото не съм свикнала, но се опитвам, заради пюретата.
Да питам мамите, които са давали каша. Взех оризова на Милупа и пише да се приготви с АМ, или с вода+рапично олио... мислех да я правя с кърма, но нали казвате, че кърмата разрежда кашите и сега се чудя  Thinking Ама това рапично масло ми се стори някак... Де да знам. А дали ако я направя само с вода, ще се получи  newsm78 без да добавям маслото?

Диданка, браво на вас!

# 71
  • София
Добър вечер!!!
Водих  днес Криси на преглед, не си въобразявам, има си дъх. Оказа се, че е от рефлукса, който не е физиологичен и трябва да го водя при гастроентеролог. Засега ще сменя млякото с антирефлуксно, захранваме се страшно бавно, но поне му харесва. Дано мине от новото мляко, защото иначе ще му дават лекарства.  Cry
Къде е Лора???

# 72
Мая, Рая е на кърма, вода не е пила никога. Сега като я захранвам, започнах да и давам шишето да си играе с него и така и попада по някоя и друга капка вода. Отначало се мръщеше, но започна да ги гълта. Но не смуче както трябва- просто си дъвче биберона и така. А и да си призная- аз забравям да и предлагам, защото не съм свикнала, но се опитвам, заради пюретата.

Ей това все едно аз съм го писала. И при нас положението е същото.

Диди, пробвай да правиш кашата с кърма (аз я правя така), явно си зависи от марката.За маслото незнам newsm78, за първи път чувам newsm78

Ох, ние сме в ремонт ooooh!. Днес ни сагаха дограмата, но като дойдат другите майстори, направо не знам как ще храня Али и как ще спи Thinking.

# 73
  • Стара Загора
Алекса, не знам при вас положението с повръщането как е, но при нас беше отчайващо, аз наистина бях стигнала почти до депресивни състояния, като гледах как ми се мъчи детенцето. Защото то си беше живо мъчение, тя не можеше да спи от това повръщане. Ние от първия месец сме на антирефлуксно мляко, по-точно на Фризовом. Пробвахме и Аптамил, но разлика, освен в цената, няма според мен. Не става от раз, но определено положението се облекчи бързо. Да чукна на дърво, мисля че почти го израстнахме. И сега се случва да върне, но тое като се разбеснее, като си превива стомахчето, докато прави дивотии или пък, ако й го притиснем скоро след като се е нахранила. Но това си е в рамките на нормалното. А преди повръщаше ВСИЧКО, още докато ядеше, хранили сме се по 2-3 пъти. Освен това спеше само на гърдите ни, за да е изправена, или в кошницата за кола, но постепенно се нормализираха нещата, дори мисля вече да й сменям млякото, може би след месец. Според мен няма да сгрешиш, ако пробваш с антирефлуксно мляко, силно стискам палци да ви облекчи!

Стефи също не пие вода, но и аз забравям да й предлагам, а вече трябва, защото нали въведохме картофче, а и времето е топло... Много ми е смешна - като види шишето и почва да се радва и протяга ръчички, ама като усети водата и прави едни кисели физиономии, толкова е сладка. Обаче пак не го пуска, играе си, дъвче биберона, измъква го и опитвайки се да си улучи устата, цялата се улива. По това време се намесвам и й го взимам Simple Smile Преди се мъчехме да и натикаме няколко глътки вода, като се разхълца, защото иначе продължава с часове и се изнервя ужасно, а ние с баща й покрай нея сто пъти повече, ама номерът не става - тя се лигави с водата, цялата мокра и си хълца Simple Smile Обаче й намерихме цаката - на 30 мл. мляко никога не отказва Joy И спира да хълца още на втората глътка Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 00:18 от Astera

# 74
  • Бургас
Хайде поспаливки по едно кафенце с закуска, като гледам на балкона самичка се щурам Joy
ама той мъжо е за  #2gunfire, че ме събуди в 4 часа, малката още спи, като се върна ще ви пусна снимки да видите колко шантава поза имаме за спане
Лек и успешен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт