Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 462
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
MIK казах му че има едно момиченце което много харесва Бен и отговора беше " Е това момиченце е страхотно, кога ще идва в занималнята?"  Joy

Ми хайде де, нали каза, че имаш път към Ямбол Laughing

# 166
Нана, освен когато можеш да си следиш кръвното, там да няма пак изненади.

Ми няма как да има изненади, щот пия два чешита хапчета  Mr. Green

То тогава може и от илачите да се получава Thinking

# 167
  • нейде там, където ....
Нана, да нямаш проблем с разширени вени?

За ваканцията имаме само списък с 6 книжки. Нищо не са казали за таблицата, но май доста първокласници я учат сега.  newsm78

Митко се учи да смята  Shocked. Намери една игра на компютъра, с пъзели. За да ти даде парченце, трябва да посочиш верния отговор на задачка. И сега решаваме, обясняваме  ooooh! Много бърза да порасне! УжасТ!

# 168
Здравейте, днеска си имам рожденичка, едва сега стигам до компютъра да се похваля:)
Мирена стана на четири, утре продължаваме с празника и вечерта ако остане ред ще видим и как са снимките:)

# 169
  • София
Здравейте, днеска си имам рожденичка, едва сега стигам до компютъра да се похваля:)
Мирена стана на четири, утре продължаваме с празника и вечерта ако остане ред ще видим и как са снимките:)

Да ти е жива и здрава! Много да те радва!   bouquet

Дежурна съм и съм затрупана от работа. А и току що автобус катастрофира в Габрово и пак жертви и ранени.  ooooh!

# 170
Честит рожден ден на Мирена! Да е щастливо и усмихнато дете.

Гергана е с Т, следобяд преди да легне и сега отново. Утре ако е така сме на дядо доктор.

Хора, вече става страшно при нас. С всеки изминал все по-страшни бури и дъждове има. Такива светкавици и грамотевици, градушки и порои не съм виждала през целия си живот. Във фермата на сестра ми преди 2-3 дни гръм е ударил 26 овце. Добре, че до тях е нямало хора.

Нана, тъкмо чух за този автобус.

# 171
  • София
И кало е с Т т.е беше снощи. Някакъв гаден вирус. Гърлото го боли също. Иначе няма сополи, кашлица. Майка го гледа, че аз нали броя трупове  Tired

# 172
На море ли сте всички?  Thinking

# 173
Аз съм тука - 3 дни активно почивах, а и от една от поредните бури нямах нет, та съвсем... Днес на тръстиката, да ми дойде акъла в главата, ама хубава работа свърших на спокойствие....
МИК, честит ти празник! Много да те слуша и радва рожденничката...

# 174
MIK да ти е живо и здраво момиченцето   bouquet

Ние бяхме при децата на вилата.Вчера и двамата работихме и почивните дни минаха.

# 175
  • нейде там, където ....
MIK, честит празник! Много щастие и слънчево детство й желая!

Не знам дали ще стигнем до морето тази година, че нещо се омОта с пустите отпуски. Пък и сме в офанзива за плащането на апартамента. Строителя подранява,  без това да е за сметка на качеството  newsm44

# 176
  • София
Какво море  ooooh! Работя  Mr. Green Дежурна и събота и неделя. Детето беше с висока температура и го пратих при майка. На всичкото отгоре си харесах апартамент и сега ще омайвам банката да ми даде 100 процента кредит. Да видим ще успея ли( УТре сутрин съм на ендокринолог, да видя ще мра ли или не  Mr. Green

# 177
MIK, честит празник! Много щастие и слънчево детство й желая!

Не знам дали ще стигнем до морето тази година, че нещо се омОта с пустите отпуски. Пък и сме в офанзива за плащането на апартамента. Строителя подранява,  без това да е за сметка на качеството  newsm44

Shocked Shocked Shocked

такова нещо за пръв път чувам. хората се радват на САМО 6 месеца закъснение  ooooh!

това апартамента, който ти искаше ли е, или който мъж?

# 178
  • нейде там, където ....
Който убедих и мъжът ми да иска миналата година  Laughing hahaha Сега дори и аз не съм сигурна какво искам.  Бяха казали акт 14 януари-февруари, но ще го вземат всеки момент ... Бавят предвидения МОЛ към комплекса, но си има вече достатъчно магазини.

Нана, ако някоя банка ти даде 100%, сподели поне на лични коя  Praynig Че и аз съм замислила едни врътки, едни чудеса ...  ooooh! Само да намеря банка, която да ми повярва.  Grinning Sunglasses

# 179
Днес е от лудите дни Crazy

Сутринта, точно тръгвайки на работа, намерих кърлеж на Ясмин на врата отзад..Айде към детската клиника - едно задръстване, едно чудо ..12км ми отнеха почти 1ч - още малко да бях изчакала и педиатърката щеше да отвори. Там слава богу минахме бързо ама пак си стана 10ч докато се замъкна в офиса. Тръгвам на обяд да ги взимам - колата пищи - налягането в едната гума било ниско. След 200м вика, че открила спукване. ЕнтЕлЕгентна кола за прост народ - добре, че гумаджийницата е на 500м от офиса - ама и там мина 1ч. Сложиха ми резервната и утре ще ми дойде новата гума.. Tired

Общи условия

Активация на акаунт