Работещи мами 2006 - тема 21

• 28 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Хайде и аз да се отчета...
Плановете ми за почивка до 5-ти се провалиха с гръм и трясък на Коледа и от тогава бачкам по поне 12 часа в денонощието  Sick. сега имах няколко свободни часа и в 1 часа през нощта ще стартираме едни нови неща в офиса и аз ще трябва да надзиравам всичко да мине по мед и масло. Стискайте ми палци, че ако ми тръгне и тази година на проблеми ще си купя едно жълто въженце (гъзарийка) и ще се обеся  hahaha.
Желая ви весело посещане на 2010 година. да сте живи и здрави и много щастливи. Да има работа доволно и много пари, че в тези трудни времена и пожеанието за работа си е пожелание  Joy. Прегръщам ви и да знаете, че ви обичам многоооооо.

# 661
  • София
Да се похваля и аз  Twisted Evil На нас дядо Мраз ни донесе варицела  ooooh! сега чакам и Митко да се ошари

Иначе желая на всички ви много радост, щастие и здраве   bouquet

# 662
  • нейде там, където ....
Честита Нова Година!
Да си пожелаем успех във всичко, което умеем,
късмет във всичко, което не зависи от нас
и сбъдване на всичко, за което мечтаем!  Hug

# 663
Честита Нова година, много здраве, щастие и късмет ви пожелавам! Hug

# 664
Честита Нова Година, мили дами! Здраве, любов, работа и пари да ни донесе!

И сега отчет: С подаръците тази година го даваме по-скромно, но това в никакъв случай не ни разваля празника. За инженера новата година стартира с нови енергоспестяващи лампички за елхата (щото на старите им изскуба кабела), ново любимо питие - шампОанско и първото кино в живота му  Heart Eyes (Хареса си извънзeмната, иска да я поканим на гости. Баща му обаче не е съгласен защото била грозна  Mr. Green)

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 20:59 от Миньон

# 665
  • София
Еее, как пък съм я изпуснала тая тема Simple Smile
Айде цоп и тук, то вече къде ли не пиша из тоя форум  Laughing
Честита ви нова година значи  Hug

# 666
  • София
Еее, как пък съм я изпуснала тая тема Simple Smile
Айде цоп и тук, то вече къде ли не пиша из тоя форум  Laughing
Честита ви нова година значи  Hug

Да е весело, Бърди  Mr. Green Ай добре дошла  Hug

# 667
Ей ме на и мен...
Хубави празници бяха, ама добре, че свършиха да си почина  Joy. Повече бачкане не съм отнасяла в живота си, а и нервите, дето ги изхабих незнам как ще си ги върна. Където и да звънна всеки ми казва, ами празници са  Laughing... Иначе всичко, което можеше да се скапе се скапа тези дни (празнично  Joy), а това, което не можеше да се скапе и то се скапа... Абе изобщоооо  Mr. Green. Хубавото е, че оцених 2 неща - едното е, че българина не е най-мързелив (елате да видите в европа кви празници са) и второто координаторката - милото девойче отнесе такъв четвъртит, че жал ми стана. Работи като вол, а тамън я бях отписала като нищонеставаща...
Днес ми стискайте палци, че трябва да се боря с данъчните. То малко битката ще е като прасе с тиква, ама аз съм упорита  Joy

# 668
Здравейте и ЧНГ и от мен:)
При мен новата работна година започна изключително добре и само си пожелавам и така да продължи:)
Спорна и доходна на всички:)

# 669
  • на правилното място, в точното време
Прекрасни  Hug да вие честита новата 2010 година! Да сте ми все така убивици, да ви сърбят люспичките и там каквото беше за опашката и коремчето  Mr. Green
Бърди  Hug добре дошла. Няма скука тука! Пълно с кУкУвици  Heart Eyes
Добре, че сте вие, та да съм спокойна, че пак на мен се струпаха идиотите. Герчо  гледам е на фронта и обира поне софииските тъпанари, ама дайте по едно рамо, че тия в провинцията ми идват в повече  Twisted Evil

# 670
  • София
Фейо или вещице, все тая - ида. Не знам що смяташ, че само Герчо ги събира. Аз и тук у форОма ги привличам  Mr. Green

# 671

Хм, интересна дума... Отива ни! Нали не е печатна грешка?

# 672
за много години!

Тук днес е почивен ден, аз си комбинирах и съм отпуска цялата седмица. На ските си изкарах супер  Grinning Много ядене, много нещо - вчера се потресох като си търсих панталон  Crazy

# 673
Ей, ще ме съсипе софийска община. Написах една жалба преди 2 месеца да сложат легнали полицаи на една улица... получих писмо с копие от решение на общински съвет, че е гласуван легналия полицай и о, чудо! 2 дни по-късно го направиха. Реших, че по изключение някой си е свършил работата, ама вчера получих писмо от столичния инспекторат, че ми отказват легнал полицай, защото според закона не било необходимо  hahaha. Написах им едно мило писмо за майките и днес ще го пратя  Joy Joy Joy. Та сега си имам легнал полицай, ама май е незаконен  Mr. Green.
Иначе при мен годината стартира супер. В офиса всички почиваха упорито, а аз бачках по минимум 15 часа дневно  hahaha. Сега обаче всички са ми сърдити, щото съм уведомила шефа, че не си вдигат телефоните.
С данъчните имам кратка схватка. Те казват, че дължа едни пари, аз им доказвам, че не ги дължа, те се съгласяват, ама оп - изненада. Правят годишно приключватне и ще отнеме поне 1 седмица да ми отстранят грешката, а до тогава - руска комбинация от три пръста с преобладаваща роля на средния! След седмица да им се обадя  Twisted Evil. Ако нямах кърмаче вкъщи щях да направя седяща стачка на входа на нап център и нямаше да мръдна, докато не ми отстранят грешката... Толкова бюрократщина не е реално да има. от 22.12 водя битката си с тях... Ама нали са празнициииии....

# 674
  • на правилното място, в точното време
 Joy Joy Няма скука в тая тема, не е истина. Роза, с кърмачето ще си по-внушителна и по-респектираща. Грабвай бебока, ще ти организирам някаква агитка мургавелки и смятай, че си влезнала в новините.  Mr. Green
Адашко, определено е правописна грешка, ама верно ни отива  Blush Следващото заглавие може да съдържа нещо такова "Убивици" . Надке, при тебе са идиоти от сой, ние с Роза обираме тия, дето отпадат след класацията при тебе. Само Майра се цепи от идиотщитините, но то е от географските ширини.

Общи условия

Активация на акаунт