Работещи мами 2006 - тема 21

• 28 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Най-голямото признание, че тъ Обичам е, че все още си жива след употребата на това обръщение към мен  Mr. Green

# 676
  • на правилното място, в точното време
Най-голямото признание, че тъ Обичам е, че все още си жива след употребата на това обръщение към мен  Mr. Green

Въх, не думай!  Mr. Green Любов ли бе да го изкажеш, любов ли бе да го опишеш  Heart Eyes Любовке, вече ще ти викам, става ли?  Hug

# 677
Някоко дни невнимание и ей на почнахте да си се обичате само помежду си  hahaha

# 678
егати и несериозната тема сте!
толкова ивановци и калояновци и една да не почерпи !
стига с тая работа !

роза... всеки път като си писала някъде, се шокирам защо ми е толкова голяма аватара Joy

ще трябва да си го сменя, да не се шашкам

# 679
егати и несериозната тема сте!
толкова ивановци и калояновци и една да не почерпи !
стига с тая работа !

роза... всеки път като си писала някъде, се шокирам защо ми е толкова голяма аватара Joy

ще трябва да си го сменя, да не се шашкам
Ами ти, бе убавице, къде се затри?  Hug Роза и тебе та ловя  Heart Eyes недей ревнува.
Със закъснение Честит Иванов ден на Ивановците, Йоаните и Калояновците! Да са ни весели и здрави!  bouquet

# 680
  • София
Айде със закъснение да почерпя за мойто чадо, че да не ме турнете в черния списък

Хайде мили дами, барът отвори  Mr. Green

# 681
Малиииии, много си щедра, тцтцтц , това голямо сърце. Сипи ми една Туборг , че с този Хашимото, знам ли какво да пия и какво не.  newsm24

# 682
с хашимото саке се пие
Simple Smile

# 683

Да пием по едно саке тогава  bowuu

# 684
Хо-хо, навреме се включвам.  Grinning Айде от мене - за сакето мезето:

Аз все пак предпочитам да го поливам с това:
или дори по-добре със

...така че черпя и вас!

Да са ни живи и здрави Ивановците, Калояновците и малката дама Йоана!

# 685
Малеее Миньон, една седмица успях да изкарам без суши и сега пак ще тръгна да пазарувам, че съм по-битер от бременните. Лигите ми текат до кръста. не постъпваш човешки...
Хайде честито на всички Калояновци, Ивановци и Йоани!
нана, колко голям изглеждатвоя син на новата снимка  Shocked. Хайде, правете нови - тея вече пораснаха  Joy Joy Joy. Аз сега използвам намалението, че ева не може да се отбранява и я мачкам жестоко.

# 686
  • София
Аааааааа Розе, ще имаш да вземаш  Mr. Green
Тази тема съм я дълбоко замразила.
А ти що си такава егоистка - та не викнеш на по едно гости и ние да намачкаме безплатно бебето  Mr. Green

Ето любимото занимание на синковеца

http://dizela.com/Kaloian/slides/IMG_18923.html

Апропо сега търся из продавалника малко употребяван фотоапарат тип идиот за него  Wink

# 687
Любовке  Heart Eyes, ще видя из нас имаше някакъв апарат - някакво китайче, лентово. Върши ли ти работа?
Щото нашия бати се цели на такива като на Калина  Mr. Green
Адашче, благодарско за почерпката!
Роза, отстъпвам ти моята порция  Hug
Аз съм доказана Хашимотка вече. Пия тука нещо, но ми се иска да мина през голямото село за контрола. Скоро не ми се очертава път, ама не се знае. Ще свирна на дружината, ако съм за повече дни. Починах малко и сега пак почвам проектантската и просешка дейност.

# 688
  • София
СърДце мое, не ще таквоз. Той сега снима с на баща си Канона  Mr. Green Цифрово ще му търся нещо за до 40 -50 лева, че да не строши Канонът, че тогаз...

# 689
Нана, винаги си добре дошла! А иначе съм спец на суши-то, та ще направя малко да похапнем... то поне не се отразява на кръглите форми  Joy Joy Joy.
Рави, споко, никой не е умрял от хашимото... И аз се бях насрала от страх като разбрах, че сестра ми е с хашимото и че е наследствено... И като звъннах на ендокриноложката тя много ми се смя на притесненията... Каза и да си болка кво... в бг много народ е болен и не знае, но и да знае кво от това... Казват, че е една от най-добрите, та и вярвам... Аз лично се оказа, че нямам, ама сестра ми се успокои.

Общи условия

Активация на акаунт