Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Добре почивате като гледам, само така - завиждам!

Какъв ужас ми се случи на мен - поканиха ме извънредно следобяда на една среща да представям нещо, което аз правих - то се оказа Секюрити одит и всичко супер сериозно и официално ..Та добре, че не го знаех това предварително иначе щях да спека съвсем. И без това се изприщих порядъчно - 30мин преди срещата в опит за рестарт на лаптопа той просто отказа да стартира, а е излишно да казвам, че всичко ми е там..Пробвах какво ли не, нищо не работи... Накрая го ънплъгнах от всякакви захранвания, докинг стейшъни, батерии и го оставих 10 мин да си помисли иска ли да получи нов имидж или ще проработи  Twisted Evil И той взе, че проработи  Laughing Обаче добре ми се беше изправила косата ooooh! Междувременно написах едно гневно съобщение на ИТ-тата с прио Вери Хай - та и те ми се накараха и любезно  Twisted Evil ме попитаха дали съм от борда на директорите  ooooh!

Накрая поне на срещата вече хич не ми пукаше и не се притеснявах и се представих повече от отлично  Party

# 451
Майра, браво  bouquet

Аз и утре и в другиден съм в командировки, гледамда се организирам от 01.10 да водя Здравко сутрин дано да успея.

Ger4o как си?

# 452
  • на правилното място, в точното време
Майраааа,   Hands Clap ти си нашата гордост!
Герчо нещо се затри  newsm78 Но не мисля,че е родила. Още си е 2 в 1. Явно направо ще видя бебето родено, че плановете ми за пътуване се осуетиха.
Затрупана съм с работа, добре поне , че мъжа ми вече по-добре, че бяха луднала и с него и тичането по болници.
Успешни работни дни на трудещите се!

# 453
  • София
Вещичке, какво му е на съпружето? Стискам палци да е нещо малко.

Аз си починах добре тези четири дена. Основно разходки с Кало. Естествено другите ми ядове са си налице, но те ще са винаги налице, докато Митко работи за БДЖ  Twisted Evil

# 454
Майра, браво на теб!

Аз днес ако се вредя, ще бъда с нова прическа, че нещо ми се иска да се променя. Обхващат ме от време на време странни мисли, но май е нормално за след раждане.

Приятни работни дни!  Hug

# 455
Ей ме на! кой каза, че ме няма... Ама нищо за писане... В офиса ме мързи да бачкам и само вися... Като си остана у дома и ми е едно тъпо и депресивно и пак ме изибва на рев... И омагьосания кръг се затваря.

# 456
  • София
Ей ме на! кой каза, че ме няма... Ама нищо за писане... В офиса ме мързи да бачкам и само вися... Като си остана у дома и ми е едно тъпо и депресивно и пак ме изибва на рев... И омагьосания кръг се затваря.

Чакам покана за гости  Whistling

# 457

получаваш я моментално! Само казвай коя вечер ще дойдеш и те чакам! Така обичам приятна компания, че..... Айде и другите девойки - поканата е към всички!

# 458
  • София

получаваш я моментално! Само казвай коя вечер ще дойдеш и те чакам! Така обичам приятна компания, че..... Айде и другите девойки - поканата е към всички!

Веднага. Само да уточня графика с гледането на Кало  Grinning

# 459
Оукей, чакам да кажеш за кога си намерила гледач и да пийнем по чаша винце!

# 460

абе на свалка ми намиpисва вашто  newsm78  bouquet hahaha

# 461
  • Sofia
Е сега кво стана, ние останалите швепс ли да пием? Joy Joy Joy А, а, не така Naughtyдокторът ми е забранил да пия газирано!!! Mr. Green

# 462
  • София
Е сега кво стана, ние останалите швепс ли да пием? Joy Joy Joy А, а, не така Naughtyдокторът ми е забранил да пия газирано!!! Mr. Green

Ами хайде де - що не се организираме.

# 463
Вие на майтап ме взехте.. казах, че поканата важи за всички. Ааа- ма-ха...
Иначе с Нана сме си стара либоф, отдавна сме се свалили ние с нея  Joy Joy Joy.

# 464
  • София
Иначе с Нана сме си стара либоф, отдавна сме се свалили ние с нея  Joy Joy Joy.

Напълно потвърждавам  Heart Eyes Wink

Общи условия

Активация на акаунт