Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • на правилното място, в точното време
Майрааа  Heart Eyes Красота....
Нана   search къде си, няма те на изхода .
Аз готвя базар, но нещо май се разболявам  cold Ill  Но се успокоявам , че не съм се освинила, а само съм настинала - грипа хващал бременни и под 35 години.
Дръжте се мацки  Peace

# 556
  • нейде там, където ....
Майра, честито!  Hug Heart Eyes  bouquet

....... грипа хващал бременни и под 35 години.
Дръжте се мацки  Peace

Малииии, добре че успя да ми мине рождения ден преди грипа, вече съм недосегаема  Laughing

Оздравявайте!  Hug

# 557
Честито, лельо Simple Smile Жива и здрава да ти е племенничката Hug

# 558
  • София
Честито Майра! Да ти е жива и здрава племенничката!

# 559
Майраааа, честито! Да е жива и здрава малката ти голяма племенница, а на сестра ти - бързо възстановяване! Страхотни женски купони ще си правите като поотрасне.  Wink  А снимките с есенните листа са уникални!

Адашката, дано да е настинка! Ситуацията с гриповете тази есен е много тежка. Аз изкарах целия букет от вируси, май само свинския не съм, защото не съм бременна  Mr. Green Още не съм се оправила, боледувам на топло и поработвам от къщи.

# 560
  • София
Наталкооооооо, чакам тъ още  Mr. Green Ма нещо ме отсвирваш ти последно време  Grinning

# 561
Ох, добре, че е малкият да ме развеселява. Joy  Играе си напоследък с едни фигурки на животни, които получи за рождения си ден и ги прекръщава по много интересен начин. Примерно, бронтозавърът е "кокошка". Много е смешен като му вика "кокошкооо". Всъщност, като се замисля, динозаврите нали са снасяли яйца, т.е. вероятно наистина са били един вид огромни кокошки... Май ще се окаже право детето  newsm78
Днес обаче същият динозавър вече е "мравояд". Тази пък дума от къде ли я е чул? Shocked

# 562
Ох, добре, че е малкият да ме развеселява. Joy  Играе си напоследък с едни фигурки на животни, които получи за рождения си ден и ги прекръщава по много интересен начин. Примерно, бронтозавърът е "кокошка". Много е смешен като му вика "кокошкооо". Всъщност, като се замисля, динозаврите нали са снасяли яйца, т.е. вероятно наистина са били един вид огромни кокошки... Май ще се окаже право детето  newsm78
Днес обаче същият динозавър вече е "мравояд". Тази пък дума от къде ли я е чул? Shocked

Сега вече и мен ме разсмя Laughing

# 563
  • на правилното място, в точното време
 Embarassed Не ме бива.... Чудя се какво честитят на Майра . Майра, честито   bouquet Жива и здрава племенница.
Вие майтап си правите с това освинване,ама така казаха, така чееее, младите внимавайте Naughty
Адашче, умно си е детето...  Heart Eyes

# 564
Майра, да ти е жива и здрава племенничката.  bouquet

Момичета хич не е подходящ момента за смяна на работата.При мъжа ми имаха съкращения и за разлика от друг път когадо веднага почваше работа сега нещо хич не му се получава, то не че е минало и много време ама си е притеснително.

# 565
  • нейде там, където ....
По отношение на работата, съм непоправим оптимист. Когато се махнеш от едно място, то е за да намериш по-добро. Или то да те намери, ако знаеш какво търсиш.

# 566
Минавам да ви почерпя по едно за отскок по случай РД-то на моята мила мама:

# 567
Аз без да търся получих страхотно миналата седмица, зарадвах се , че някой е преценил, че работя добре и отказах, може и да съжалявам ама така прецених.

Дю да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet

# 568
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4079408536/

познавате ли ги тези двамката ? Simple Smile

майpа, чакаме снимки Simple Smile лек път

# 569
Кали, много са сладки Wink Аз чак в сряда ще ходя, че едва измолих 3 дена отпуска ..това е ..имам 50 дни и не ме пускат Tired

КатетоМ съвсем изчезна, Кабив и тя ..чувате ли ги, как са?

Общи условия

Активация на акаунт